Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

думаю, що там систему руского сервісу заведену ще за совєтів ще не скоро поміняють! :D
    ...а якшо поміняють - у них відразу бізнес кінчиться: бо ж який руский захоче "терпіти" на собі ненависний буржуазний сервіс!... :D

• Подобається Подобається x 4
  2. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Мені таке не траплялось. Упаковка, папірець з номером зміни...
    Щоправда, я частіше літаю, чим їзжу...

А в тому, що постіль включена - що тут поганого? Наприклад, в квиток на літак включен ланч, хтось проти?

Кому і коли Росія всадила ножа в спину?

@All

Щось я втомився від всієї цієї політики. В мережі РЖД, крім веба і Експресу :) є телеконференції (ньюсгрупи) - там такі перлини трапляются, що хоч стій хоч падай... Красні б'ються з прихильниками ЄР, ще різні гуманоїди підгавкують, мене взагалі соціал-дарвіністом назвали за те, що я запропонував заборонити голосувати тим, хто не працює - пенсіонерам і домохозяйкам :)

Додано через 2 хвилини
    Фірмовий потяг "Тихий Дон". Економ і бізнес. Простих купе і плацкарту немає. Ніколи не їздить пустим. В Москву, якщо не літаком, на ньому їздимо.

Додано через 5 хвилин
    (під враженням)
    як ті москалі звикли в своїй москві жити - чорт його зна.
    Вчора їхали з Шереметєва на Варшавку на машині - 5 (П'ЯТЬ) годин :sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пане А.ilchenko,невже Вам потрібно переказувати тут всю історію україно-російських відносин?
    Почитайте.наприклад оце,або ще оце.Раджу також почитати тут

4. a.ilchenko

Дякую.

Щодо русификації.
    Чому всі республіки, кроме України, таджики там, киргизи, мали право на свою мову, а українці - ні?
    Я пам'ятаю, ще з кінця 80-х, всі городські, що приїзджали на літо в село (Чернігівська область) за Києва, Харкова, говорили російською....

Ще одне. Чому кажуть всі кругом, що националізм це погано???
    Чому в Україні є заклади з назвою "національна", а в Росії тільки попробуй так назватись - скажуть, що націоналізм......
    у всіх народів національна гордість є, а у етнічних росіян немає.
    Тому вони як стадо баранів і в армії, і в себе в державі і були і будуть... І буде народний герой Кадиров...

5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Мне вот интересно - а есть ли хоть один российский форум с темами обсуждения а-ля "...истинное лицо Украины", "Хохлы", и с подобной активностью участников в таких темах? :)

6. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, и вопросик!
    Однако, Капитан, да Вы просто провокатор какой-то!

Тут же неоднократно СВИДОМЫМИ было сказано, что это ЛЬВОВСКИЙ ФОРУМ.
    И о том, что происходит в России им насрать конкретно раз пятнадцать....
    НО, находятся рагули, которые о России и Путине всё пишут и пишут.
    Хотя, понятия не имеют о предмете своего опИсания.
    Такой вот ФОРУМ, Капитан.....

7. a.ilchenko

Я могу просто перекинуть Вам несколько статей в наших ньюсгруппах отдельных гуманоидов, которым в Фидо я бы лично поставил не только [+], а и [!]...

8. Капітан

Капітан Well-Known Member

Пару лет назад я прочитал пару таких статей, с тех пор старательно их избегаю.
    Я имел в виду живое общение, а не блювотину отдельных авторов, считающих себя историками и политологами, несущими искру правды темной необразованной толпе.

9. a.ilchenko

Мне лично не нравится максимализм. Вот я, к примеру, не могу себя отнести ни к одной из существующих партий.... Несколько мне симпатичен Жириновский, но только потому, что он выделяется из остальной биомассы....

А Львовский форум мне а) интересно читать б) и, хотя тут некоторые господа мне понаставили красных карточек, все же уважаю мнение в) я люблю Украину, потому что Украина - моя Батьківщина. Точка.

Многие спросят - отчего я до сих пор не поменял гражданство? Я на данный момент гражданин России. Но этнический украинец. По отцу - из екатеринославских немцев. Отвечаю. Я просто не хочу переезжать из Ростова-на-Дону. Ни в Киев, ни в Москву (куда звали неоднократно), ни в Папуа-Новую Гвинею. У меня здесь слишком много знакомств (не друзей. Друзей - именно Друзей с большой буквы - 3 человека.). А вот знакомств действительно много и много таких, с которыми я не хотел бы порвать.

Может, это и оффтопик, но извините, панове модераторы.
    PS Відповідав на тій мові, на якій було написано мені

• Подобається Подобається x 2
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Полковнику,Ви трошки відстали від життя.Зараз існують такі речі,як телевізор,кабельне ТБ,супутникове телебачення.А також є Інтернет.
    І дотепер випускають ґазети.При бажанні можна дізнатися все.

11. a.ilchenko

Несколько таких гуманоидов мне знакомы по работе...

Додано через 2 хвилини
    А я застав глушилки... Радіо "VEF-202", скрізь глушилки я слухав радио свобода і голос америки... Дякувати моему вітчиму.... Світла йому пам'ять, цього року вмер.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Возможно и отстал.
    Не спорю.
    НО, на х.я мне читать всю ЭТУ байду, если я сам живу в ЭТОЙ замечательной стране и САМ всё вижу своими глазами и слышу своими ушами????

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Знаєте, Полковнику, я глянув статистику теми...
    ТАК Ваших постів тутечки 120 з 1674. :) Мjжна ще банний час відняти, і тоді буде добре видно, шо за "рагулі сюди пишуть і пишуть..." :)
    Моїх, доречі - на 4 менше. :)

Є ТАКа приповідка: "я як пес, все чую, все розумію, а сказати ніц не можу..." :D

• Подобається Подобається x 2
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Ну???
    Процент подсчитайте моих 120 от 1674.
    При том, я ведь только огрызаюсь и рычу, как и положено порядочному Псу!

П.С. О. Почти в рифму вышло!
    П.С.2 - А Вы очень даже неплохой ФОТОГРАФ!
    Уважуха за ЭТО Вам!

15. a.ilchenko

Я нод 2:5061/58@fidonet,
    маю АКА 2:463/68 київський у Павла Гульука

2All: А чи є тут фідошники?

16. a.ilchenko

Ага, "Лєтайте самолетамі Аерофлота" :)

Знайомі летіли в Америку - з Москви дешевше получилось через Київ Аеросвітом, ніж Трансаеро з Москви прямим :)

17. sslonn

sslonn Well-Known Member

А Ви по рунету давно бродили? Приблизно кожен другий форум, як тільки спливе щось про Україну, Грузію, Америку або НАТО починається поливання брудом...
    Наші рагулі теж, як і Полковник, відгавкуються там (я навіть сам одного такого знаю)... питається тільки, якого біса?

• Подобається Подобається x 4
  18. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Вимушений погодитися на 100 %. На протязі кількох років виступав в ролі, власне, такого "рагуля", намагався когось в чомусь переконати.
    Переконався тільки сам, що - безперспективно. У відповідь -тільки "НАТОвские шавки", "хохлы и грузины - тявкающие моськи", "лабусы - освсем охренели, давно наших танков не видели", "Юсченка и Ссукашвили - ................" .
    Ну й далі, наскільке російське традиційне виховання вказує дорогу. Лишній раз переконався, що :
    а) український і російський народи - зовсім різні, і (слава Богу !) ніколи не стануть "братьями"
    б) Росія , як держава, - одвічний ворог України, і (на жаль !) , назавжди їм залишиться.
    "На жаль" - це я не в тому плані, що щось може змінитися в міжнародних відносинах. Бо якщо й буде якийсь позитив, то він буде дуже короткотривалим, тимчасовим. А там все "вернется на круги своя". "На жаль" - це я про те, що, на жаль, ця імперія за нашого з Вами життя не розпадеться на "удельные княжества". І за життя наших дітей - теж. На жаль. Отже, залишається тільки будувати стіну. Як китайці колись, як іудеї від палестинців - зараз.
    Тільки дзюри залишити :) Розміром - по діаметру нафтогонної труби :) Щоб за тою стіною з голоду не передохли :) Жаль їх, все-таки :)

• Подобається Подобається x 6
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може трохи почекати: скоро китайці самі доберуцця до Брянська і збудують ще один Великий Китайський мур. А Захід допоможе відгородитися з нашого боку. Перший раз, чи шо?...

• Подобається Подобається x 5
  20. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

+5 !

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)