Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Всероссийская политическая партия «ЕДИНАЯ РОССИЯ»
    чеченская республика -574101 99.36% найвищий рейтинг​

Воронежская обл. 259747 48.16% найнищий рейтинг​

Город СПБ-Северная 194921 49.67%

Президент Чечни Рамзан Кадыров сразу после голосования несколько раз станцевал лезгинку, сообщает Интерфакс. Танец глава республики исполнил со своей сестрой Зулай Кадыровой.

Как утверждает представитель одной из местных правозащитных организаций. По его словам, более чем 99-процентная явка граждан к избирательным урнам - "полный бред".
    "На мой взгляд, в любых выборах на территории нашей республики принимают участие максимум 15- 20 процентов граждан. И то это в основном государственные служащие. Народ просто устал от всех этих избирательных компаний, поскольку люди твердо убеждены в том, что все равно власти посчитают голоса избирателей только так, как им надо, - утверждает он. Я вчера говорил с очень многими знакомыми, и среди них не было ни одного, кто ходил на выборы. Все понимают, что 99, 21 процент явки, это конечно полный абсурд, но молчат. Просто ничего другого им не остается". джерело

Додано через 31 хвилину
    Янучари в дії:)

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чув з якогось телеканалу, що росіяни вдосконалили виборчі технології у порвінянні із совковими часами.
    Особливо мені сподобалося, що на рідя дільниць терміново розвернули безкоштовні медпункти, де виборці могли пройти безкоштовний медогляд. Особливою популярністю користувалися кабінети гінекологів - а їх було КІЛЬКА ТИСЯЧ !

Подекуди співробітникам держпідприємств на дільницях видавали номерні талони "Я проголосував". Їх треба було здати на підприємстві.

Путіну браво !

А ще сподобалася фотка плакату, знята в такому ракурсі, що можна було прочитати "суем за Путина!"

3. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Давненько я не дописував в цю гілку. Але - ой, пані Львіва, розсмішили - порадували ! Я так зрозумів, ми з Вами в аналогічних умовах живемо.
    Московська область, невеликі ( 100-300 тис. населення містечка ), "золотий дощ" рублів-долларів-євро під т.з. "нацпроекти".
    Будуються-ремонтуються лікарні, спортзали, церкви :):):) "Веселится и ликует весь народ !"
    А Ви в курсі, яким чином отримуються підряди, і яким чином проводяться конкурси-тендери?-Я б міг багато розповісти, скільки відсотків в яких кишенях осідає.
    Бо сам безпосередньо маю ... деяким чином ... відношення до цьої "стройки века". Щоправда, розповісти не тут, бо мало хто ще читає ЛФ...:shutup:
    Але, якщо зовсім коротко, то з кожного мільйону, віділеного на нову лікарню, в чисту собівартість лікарні випадає тільки 300-450 тисяч. Решта - :sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....судячи по всьому п. Львіва не вкурсі....вона проста пересічна громадянка Росії, на яку і спрямовано всю потужність путінської агітмашини....і що найцікавіше: вийти з ряду пересічних громадян в неї жодного шансу живучи в сучасній Росії немає....

...проте, згадались рядки з Біблії: "....допоможи тому, хто просить...", і я подумав - раз людям добре в Росії жити, раз їх все влаштовує, допомоги вони не потребують, значить абсолютно невірно якимось чином допомагати їм.... вони не потребують нашої точки зору на їхні події, а наша критика звучить для них не інакше як банальна образа....

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Невже всім бажаючим прихильницям ЕР пропонували запліднення від настоящего палковніка, чистого арійця? Це ж треба, на шару зачіска та запліднення, вдалий день!:D

Додано через 4 хвилини
    Ба більше, вони я бачу навіть нас жаліють, чи що, гадають що ми шалено помиляємось і тому нас шкода таких блажених, бідолашних в яких немає такого чудового, справедливого і доброго царя як от у них.:):D

• Подобається Подобається x 1
  6. Львiва

Львiва Well-Known Member

По данным последней переписи населения - самая высокая рождаемость в России - именно в Чечне!!!

VLODEK
    А Вы думаете что с тех же Выборов что в России, что в Украине никто не обогащается и никто не ворует??? Воруют, еще как воруют, и при чем по крупному. А ГЛАВНОЕ что воруют деньги простых граждан страны - рядовых налогоплательщиков.
    А я лучше выберу чтобы мои налоги пошли на строительство в моем городе нового роддома, больницы, бассейна, спортивного комплекса, пусть и с воровством, чем на "честные" Выборы, которые проводят в Украине каждый год, чтобы народу весело жилось (помните как в Древнем Риме народ ублажали лозунгом "Хлеба и зрелищ"), с которых воруют не меньше чем со строительства.
    А как делаются конкурсы-тендеры ни для кого не секрет, у меня папа работал в одном из Министерств и говорил мне, что еще ДО проведения Конкурса был уже известен победитель этого Конкурса:) Так что это ни для кого не секрет.
    У нас сейчас одна простая частная фирма взялась за грандиозный проект - прям через дорогу от моего дома строят большую музыкальную школу с несколькими концертными залами. Было много обещаний, дети уже настроились что пойдут скоро в новую школу, а не будут заниматься в протекающей, идущей под снос 4-х этажке. Решили построить без воровства и "надорвались", строительство застопорилось, и сейчас в судебном порядке строительство передали государственной фирме-застройщику - школу сдадут в следующем году. Все рады!!!

7. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Ну Ви, пане Данило, і знайшли, де новини читати...

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мій нарід виходив на митінги, і я сам особисто після робочого дня аби переобрати цю ганебну владу, най за свій рахунок, бо ж цей уряд за місяць краде більше ніж ті вибори коштують. Відчуваєте різницю?

9. a.ilchenko

А Ви вважаєте, що так звана оппозиція в разі перемоги на виборах буде менш красти?

Що може Яблуко в купі з адвокатом з "Что Где Когда" та ішними?
    Відповідь: нічого...

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Забули сі запитати Вас де читати.:) Кавказцентр - нормальний ресурс, це вже обговорювали неодноразово. "Не подобатися поганим людям означає бути гідним похвали". Сенека
    Не сприймайте до себе, наразі.:)

• Подобається Подобається x 2
  11. a.ilchenko

Ви особисто підраховували?

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

"Ксанф випей море"(С)Езоп.:)

13. Львiва

Львiва Well-Known Member

Ну и что в этом плохого???
    Такие передвижные медпункты постоянно круглогодично курсируют по стране, не только в день Выборов. Особенно они необходимы в труднодоступных горных районах Чечни, Дагестана, в глухих селах Сибири и Дальнего Востока.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шкода, що в дільниці при посольстві Росії в Києві не розвернули в день виборів пункт шиномонтажу з халявною гумою. За комплект покришок і я проголосував би за ... Жириновського ! :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Жартуєте, вторим номером у списку ЛДПР пройшов Луговий-"чайний майстер". Ці майстри і Ющенко отруїли, мерзость!

16. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Проводять вибори щороку не тільки в Україні. Чого за прикладами далеко ходити : Італія, Польща, про Бельгію - взагалі мовчу. І у всьому світі на виборах ЗАРОБЛЯЮТЬ ( не плутати зі словом "крадуть" ) величезні гроші тисячі людей. Рекламні фірми, піар-агенції, телекоммунікаційні структури, транспортники тощо. Мільйони доларів виборчих бюджетів годують людей, котрі "обслуговують" виборчу компанію.
    Причому співвідношення бюджетних коштів і коштів, що витрачаються учасниками перегонів - різниця на порядок ( -ки). Всюди, крім Росії. В котрій якраз фактично з бюджетних коштів і фінансується передвиборча "боротьба" ЄР і коханого ВВП за "преемственность власти". Тобто , з Ваших коштів. А для того, щоб Ви не були проти, Вам збудують лікарню, школу - по суті, підкинуть "хлєба". Ну і "зрєлищ" трошки додадуть а-ля надавній концерт одного актора в Лужніках.
    Тіштеся з тої поліклініки чи школи, то ваше право. Мені особисто не потрібні ні бюджетні полікліники, ні бюджетні школи. Важливіше, щоб я міг займатися тим, чим вважаю за потрібне, думати і говорити вслух, що я думаю. І якщо мені не буде держава забороняти-заважати, я сам собі зароблю і на лікування в приватній клініці, і на освіту своїх дітей.

• Подобається Подобається x 6
  17. Львiва

Львiва Well-Known Member

После того как Вы написали что сами имеете "подношения от стройки века" я не удивлюсь что Вам не нужны бесплатные поликлиники, школы, больницы, кружки для Ваших детей.

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Еге ж, партія ригіонафф теж гроші не жаліє на кампанию, тим більше вони вкрадені в нас самих. А може частково і партнери з ЄР допомогали?..;)

Додано через 23 хвилини
    НЕ плутайте порядних людей з москалями! Доведеться ще вибачатися за такий закид.

19. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Або Ви неуважно читали мій допис, або у Вас вже занадто розвинута фантазія. Якщо друге, то хіба тяжко вже уявити, що володіти інформацією про сумми і відсотки "откатов" може не тільки той, хто отримує, а й той, хто їх дає ?

Додано через 4 хвилини
    Данило, ПР фінансується "Рінатком сотоварищи". Але ж факт того, що пан Ахметов і іже з ним "в нас самих" щось вкрали поки що ні в якому суді не доведений !
    То ж при всій нелюбові до тої братії - не будемо опускатись до їх рівня , і сипати образами-звинуваченнями.

• Подобається Подобається x 3
  20. a.ilchenko

+1

Але влада в Росії мені особисто цього всього не заважає.

Додано через 2 хвилини
    У Вас є докази? :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)