Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это уже не смешно:
    Какая разница, как закончатся выборы, которых нет - М или П, П или М. Все-равно. Управлять страной будут те же и теми же методами. Это, конечно, суверенное дело россиян.
    Только вот не надо с нами объединяться ни в какие государства и политбюро. Нам бы свои политбюро куда сбагрить, не то что еще чужие на шею посадить.Дежавю какое-то.

• Подобається Подобається x 3
  2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я звертався не до канадійця і про правила форуму нічого не говорив. Я звертався до Вас персонально і констатував, що Ви свідомо , наполегливо ігноруєте українську мову на Львівському форумі, хоча думаю принаймні в письмовій формі нею володієте. От і все. Лише окнстатація факту і відповідь на те чому Вас асоціюють не як українця в Україні.

3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кто тогда украинец?

Россияне к примеру это 180 национальностей.

• Подобається Подобається x 1
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

И среди них есть и украинцы, и русские :)

5. Chaldon

Есть и украинцы, но когда спрашиваешь какого ты народу отвечают (начну с друзей)
    Жора грек с Одессы, Игорь Щеголь цыган с Донецка, Масичь Анатолий серб, Братусь Александр русский. Галушко Николай Запорожье русский. Бойко Валерий Донбасс русский. пока хватит. Но от того что они украинцы они не отказываются. Игра слов. А этим пользуются. Тоже что по украински Русский - Російський. И тут же Россиянин - Росіянин. о_О

• Подобається Подобається x 4
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

О, особливо росіяни Галушко і Бойко :)))
    В тому плані дуже цікаве свідоцтво про народження в мого діда покійного було. Там так і записано: батько - українець, мати - українка. Національність - росіянин...

• Подобається Подобається x 5
  7. Chaldon

Это не ответ на мой вопрос. Переформулирую тогда вопрос - кто имеет тогда право называть себя украинцем?

8. Bambook

Та я й не претендував. Так, згадалося...
    А щодо питання - ще згадалося:
    :)))
    А якщо серйозно, то я вже свою думку висловлював: якщо людина ідентифікує себе як українець, поважає закони України і принаймні намагається врубитися в українську культуру - мені цього достатньо. Тоді і справді - хай буде хоч негром похилого віку...
    Не перевіряти ж швидкісним поїданням вареників :)))

9. Полковник

Полковник миється в бані

Почему русский, еврей, татарин, узбек и т.д., волею судеб живущий на Украине, обязан инфицировать себя украинцем?

• Подобається Подобається x 4
  10. Bambook

Інфікувати - взагалі ніхто нікого не зобовязаний :)))
    Взагалі то мене просили описати, хто має право називати себе українцем, а не про те, що зобов'язані росіянин, татарин чи узбек ;)

11. ГРАНД

Той хто усвідомлює себе як невідємну частку українського менталітету, українських національних традицій, української історії (не лише її світлих сторінок), української мови. І вже потім законів, і решти писаних нормативів і норм які діють на території держави. Як що хоч одна із складових відсутня, той пан (пані) не може ідентифікувати себе як українець. Це так само як із декількох фрагментів складається цілісна картина. Прибери хоча б одну деталь - і немає цілісної картини. Ну і саме головне не просто усвідомлення себе як українця, а і головне є те, що особа усвідомлює свою особисту відповідальність за долю нації за будь яких обставин.
    От наведені Вами люди (ваші знайомі) по суті не ані українцями, ані сербами, греками і т.п. вони люди без національної приналежності. можливо манкурти, а може і ні. Просто люди без флага і без Родіни. Так і живуть розчиняючись в невідомих їм народах, суспільствах без коріння, аж поки не виродяться. Комусь так подобається жити, але для нації вони втрачені.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це - чиє визначення?

13. ГРАНД

Яка Вам різнця? І що це міняє?.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Когда я посещаю заграницу, на вопрос ху изит, я гордо отвечаю Юкрейн, когда в Украине меня спрашивают, я отвечаю что я русский, хотя моя фамилия украинская

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  16. Bambook

Ну от і поясніть тепер Полковніку, що це ви самі і що я вас жодного разу не пробував до цього зобов'язати :)))

• Подобається Подобається x 6
  17. Тим22

Почему я должен объяснять Полковнику, он же россиянин

• Подобається Подобається x 2
  18. Bambook

І ви отак спокійно стоятимете осторонь, доки на вашого співгромадянина громадяни інших країн будуть зводити наклепи, а у вас є незаперечні докази невинуватості? :)))

19. Тим22

Полковник, как и Ромко для меня вне критики

• Подобається Подобається x 3
  20. Bambook

Так не його критикувати! Моє чесне ім'я захистити! :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)