Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Не удержался, отвечаю. Куда должны российские войска уйти из России?
    Может и мене дорогу укажете? Надеюсь не на три буквы.
    Вы не чего не перепутали в масштабах определение термина "гражданская война".

Я понимаю что вам надо, что бы последнее слово за вами осталось.
    Пусть будет так. За весь Кавказ я не расписывался, а только о Чечне. И мне нечего больше добавить к тому что я уже писал ранее на ЛФ. А попугайничать не охота, лучше бла-бла-бла.
    Но подталкивать дискуссию к типо сам дурак или посмотри на Англию или Испаню.

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я задав Вам гранично чітке запитання: чи втримається режим Кадирова, якщо російські війська покинуть Чечню? Питання хотілось би побачити просте :"да" чи "нєт"...А Ви якось по-єврейські відповідаєте питанням на питання...Справа в тому, що я стверджую, що "стабільність" режиму в Чечні утримується виключно на російських багнетах і терорі спецслужб, а Ви кажете, що я помиляюсь і не знаю Чечні...Так ось і дайте мені чесну відповідь на моє питання...А куди повинні виходити російські війська...Та хоч туди, куди вони вийшли в 1992 році;)...
    1) З одного боку - російська державна машина і її маріонетки...З другого - законспіровані структури, так званого, Імарату Кавказ і його військові формування...
    2) В масштабі Кавказу ця війна вже перетворилася з загальнонаціонального масштабу в наднаціональний..А якщо додати періодичні теракти в різних частинах Росії, то це вже і загальноросійський масштаб...А відсутність широкомасштабних бойових дій пояснюється не відсутністю запеклості, а нечисельністю кавказских моджахедів (кількість чеченців = чисельності одного російського города мільонника, не кажу вже про інші, ще менш чисельні народи)...З сторони ця боротьба нагадує боротьбу мишеняти зі слоном, але слону непереливки.
    Та не треба мені цього. Я хочу докопатися до правди. Розумієте, мене виховували з дитинства (до речі в СРСР) в дусі співчування антиімперіалістичній боротьбі всіх пригноблених і завойованих народів...Згодом виявилось, що і СРСР (який таврував імперіалістичну політику царів) сам був "в'язницею народів"...Особливо це стосується Північного Кавказу, народи якого були завойовані в запеклій війні, що йшла більше 50-ти років і коштувала народам величезних жертв, а для адигів вилилась в геноцид...А Ви чогось ображаєтесь, немов би я якось загрожую чи ображаю милу Вашому серцю Тюменщину;). Даремно. Якщо не хочете далі продовжувати цю дискусію, то так і напишіть.

• Подобається Подобається x 3
  4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Росія нас не любить!

Українці Росії спростували слова Грищенка про роботу бібліотеки у Москві

Об'єднання українців Росії спростувало слова міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка про нормалізацію роботи Бібліотеки української літератури у Москві. Про це повідомили в прес-службі ОУР.
    "Не відповідає дійсності твердження міністра про те, що Бібліотека української літератури в Москві працює у нормальному режимі", - відзначили в організації.

Повідомляється, що вилучені сервер, вінчестери комп'ютерів, книги, періодика, бібліотека відключена від Інтернету, співробітники і читачі не можуть користуватися сучасними інформаційними технологіями

Тривають допити співробітників бібліотеки міліцією, колектив і читачі знаходяться в постійній напрузі, підкреслили в ОУР.

• Подобається Подобається x 5
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Може то не Карамзин: не це головне.

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

І це:
    Обсуждаем интервью Васильевой
    http://www.youtube.com/watch?v=yUUbLraeFIU

Російський народ довго запрягав, йой що буде :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну прям как дети. Даже смеяться грех. Ей Богу.
    Пани Оме :give_rose:

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це ви до чого?
    Думаєте, що до нас не приходять питання, чи був виступ Васильйової замовленим, чи ні?
    А от мене, навіть не це більше турбує, а інше. Вона сказала те, що знають абсолютно ВСІ. ВСІ знають!!! Хтось сказав уголос, що король голий і стільки галасу!!!
    Борони Боже Україну від такого.

Дякую. Ви такий галантний.

• Подобається Подобається x 6
  10. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Після розвалу СССР правонаступником стала РФ. Однак і досі не вирішені спірні майнові питання наприклад: розподіл між колишніми республіками СССР будівель закордонних посольств РФ(майна СССР); росподіл між союзними республіками Чорноморського флоту.:preved:

11. если не решены - значит, не стала. Если стала - значит, решены.

• Подобається Подобається x 2
  12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вы немного отстали от жизни: Черноморский флот давным-давно разделили меду Украиной и Россией. Было подписано соглашение в 1992г. Было также подписано соглашение о параметрах раздела: России передали 81,7%, Украине — 18,3% судов. Прочитать об этом можно хотя бы на:

О зданиях посольств и прочих зарубежных активах СССР. Есть такое положение в юриспруденции - чтобы получить права на имущество умершего, его родственники должны сначала выплатить его долги. СССР с учётом процентов должен был порядка 120 млрд дол. Украине было предложено выплатить свою часть долга(16,7% ). Украина скромно промолчала и не выплатила ни копейки. Россия сама полностью единолично выплатила весь долг СССР. Теперь Украина пытается заявлять, что выплата Россией долгов СССР не даёт России право претендовать на зарубежное имущество и пр. активы СССР. Но платить, тем не менее, не собирается!

13. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Будівлі посольств СССР ;Чорноморский флот потрібно ділити між республіками СССР. РФ поки вважається самою мафіозною країною в світі - ще багато запитань.(прицду через 2 години - вибачаюсь.)

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Україна запросила інформацію про активи СРСР і її не отримала...Тобто якщо б було все чесно і справедливо, то Росії не довелось би приховувати цієї інформації...Здається мені, саме через це шахрайство ВР України і досі не ратифікувала угоду про "нульовий варіант";)...Оце і є істиним обличчям "братів"...Жлобяри гірші ніж герої Гоголя -Коробочка і Плюшкін:diablo:...

15. - самокритично. Долги надо было обслуживать с первых дней после раздела. Т.е. платить проценты, капающие за каждый день, возвращать транши, срок по которым истёк, реструктурировать долги, которые вернуть невозможно (т.е. передоговариваться об отсрочке за ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ проценты) и т.д. Активы тоже, между прочим, требовали обслуживания. Пока "братья" играли в "а сделайте нам рыночную оценку от независимых экспертов" счётчик тикать не переставал. Тут надо было решать: или нулевой вариант, или пропорционально и то, и другое, а потом считать (при этом о пропорциях тоже бодаться можно было годами, ЧФ - самый простой из примеров). Почти все республики ситуацию поняли и согласились на нулевой вариант, (ведь никто не говорил "вы там между собой договоритесь, а мы подождём долги требовать") кроме... как там у Вас в цитате...

16. FourA

Вы не владете полной информацией по этому вопросу. Прочитайте, пжлст, хотя бы это: , а потом беритесь что-то утверждать. Кстати, сколько заплатила Украина по долгам СССР? Сколько миллиардов или хотя бы миллионов долларов внесла? Хотя бы - сколько центов?

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://nr2.ru/society/320973.html

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ясно. "Виберуть" президентом. Бо прем'єр з нього ніякий.

• Подобається Подобається x 4
  19. FourA

Прочитал следующее: В Украинской библиотеке в Москве защитили Грищенко:

Полный текст новости можно прочитать на:

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Воля Ваша,может и работает,давно там не был,а вот адресочек сайта рабочего не подкинете?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)