Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну для Вас понти і десятки тисяч загиблих, і сотні викрадених і закатованих...Коли людина не хоче чогось бачити, вона замружує очі...
    Як нам не хотілось би такого шоу...

• Подобається Подобається x 1
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну так ка я один тут на данный момент, то отвечу вопросам.
    А как надо для этого нагнуться?

3. Yarema

Перед ким? Перед нами? Та Ви в своєму розумі? о_О

• Подобається Подобається x 2
  4. Chaldon

А тот кто и толики правды не желает знать и одна цель порыться не открывая глаза и других обвинять.

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

6. Yarema

А в чому правда? Ви вже просвітить нас невігласів...

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  8. Chaldon

Так могли присыпать, что бы родственники могли забрать и похоронить. У мусульман это очень важно. А морга по близости не нашлось. А вы как бы поступили в ров с головой один на одного? И известью.
    Во вторых трупы выменивали на пленных или погибших. А на это уходит время, а при соприкосновением с воздухом разложение ускорено. Раны рваные, может и кишки выпали, а собаки и птицы. Но так хранят и не только в Чечне, но и южнее. Где ещё жарче. А мусульмане за то что бы похоронить родича идут на уступки и меняют на пленных. А уж как они по законам шариате казнят? Да и во вторую чеченскую, люди насытились арабами, украинцами и даже русскими помощниками (бандитами), по самое не могу. Так что сейчас в Чечне спокойнее чем на всём Кавказе. Чечня состоит из трёх тейпов. Чеченцы очень закрыты. И что бы они начали вас считать своим, надо действительно стать своим. Продажные и трусы им не нужны, только для какого либо дела. Кадырова тейп самый большой. Я хорошо знал его отца. Был не раз в ихнем родовом селе.

• Подобається Подобається x 4
  9. Nevermind

Nevermind Просто персона

10. Yarema

Ну звичайно! Як я не здогадався! Тільки чомусь при такій спеці військові в ушанках і бушлатах:)))...І викопати рова набагато простіше, ніж скласти тіла і накрити брезентом...А волокти трупи за машиною, то такий чеченський поховальний ритуал, напевно?;)
    І чого Ви там шниряли, якщо не секрет?;)

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

А в першу неграми-найманцями і балтійками-снайпершами:haha:...

11. Chaldon

Мы же о войне и обмене трупов, на пленных или трупы солдат федералов.
    Да и на войне не так просто. Не всегда есть время обменять в этот же день.
    Да и война не вечер выпускников. Не получаются реверансы. А солдаты с любой стороны чернорабочие войны. Приходится становится зверем.

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 4
  13. Yarema

Людина завжди залишається людиною, а покидьок - покидьком:sad:... Буданов, Ульман, Аракчєєв...Шаманов, Трошев...А скільки їх ще, "нєізвєстних гєроєв"...

14. Chaldon

Не секрет, вырос я с ними. В Тюмени самая большая диаспора. А в первую чеченскую, я и Джамал возили картошку в село Кадырова из Тюмени. Видел многое своими глазами, да ещё как гражданский. Видел как самолёты сбрасывали бомбы в поле и находились единицы, которые гонялись за машинами и людьми. В первую чеченскую всякие Грачёвы, Березовские и ещё кучка пид..... сделали всё что бы война началась и как можно долго не заканчивалась. Но уверяю вас, чеченцы не идиоты и им хватило ума видеть предательство и подставу. Но одно время у них шушара своя и со всего мира взяла верх. Сколько погибло мирных чеченцев от рук "повстанцев" не кто не пишет. Самим им уже было не справится. Я написал что я знаю, Но сомневаюсь что кому то нужна эта правда.
    Этих я и в других местах видел, мёртвыми.

---------- Додано в 02:49 ---------- Попередній допис був написаний в 02:46 ----------

Хотя сам он был головорез и отчаянный рубака.

• Подобається Подобається x 8
  15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

С точки зрения жестокости никакой разницы нет. Именно так. Охотники на пушнину курят в сторонке если поинтересоваться происходящим на мясокомбинатах.

Русские фамилии на "ко" никогда не оканчивались. :pardon:

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Бедные чеченцы... Как их жалко...

Так пострадали из-за этих политиков-подонков. :ireful1:

Почему они не хотели закончить войну? Деньги там отмывали?:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

---------- Додано в 05:57 ---------- Попередній допис був написаний в 05:56 ----------

ЕБН + Дудаев?:ireful1:
    Действительно подонки...................:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чітатєлю,Ви ж не бридитесь повторювати тут брудні побрехеньки з так званої совєцької "історії". А припущення і роздуми російського націоналіста - людини,яку болить душа за свою Батьківщину мені зрозумілі і близькі.

20. Yarema

Це тим, що намагалися перед початком 1-ї війни взяти штурмом Грозний при підтримці "невідомо" чиїх танків, за важелями яких правда чомусь сиділи російські офіцери? І які розбіглися, покинувши ті танки?;)
    Правда полягає в тому, що якби все було так, як ви пишете, то давно б на Кавказі запанував лад і спокій. Бо якби більшість чеченців підтримали федеральний уряд, то за наявності подавляючої переваги в силах, російська армія, за підтримки більшості мирних (як ви пишете) чеченців, давно вже б подолала опір муджахедів..А поки що, ми раз по раз чуємо, що муджахеди влаштовують просто таки полювання на міліціонерів і представників влади...Хіба це б було можливим, без того, що їх підтримують місцеві мешканці? Та й я ніколи не повірю, що переважна більшість чеченців підтримують федеральну владу після тих злочинів, що вона вчинила під час обох воєн...А те, що чеченці кажуть чужим і на камеру, можна списати на східну хитрість і підступність, а також на той тираничний режим, що встановлено в Чечні...Самі ж пишете:
    ;).
    Чи не в Тюмені часом?;)
    Це б було дуже простим поясненням...Гроші там зараз "відмивають", і великі гроші.
    Думаю, що тоді вирішили піти на військову операцію тому, що боялися ефекту доміно. Того, що втрата Чечні призведе до ланцюгової реакції...Гроші - то вже друге питання.
    А з всієї цієї історії видно, що Росія ніяких висновків для себе не зробила...Ситуація в Чечні нагадує ситуацію в західних українських землях після війни...Правда з однією важливою відмінністю. Західна Україна була ізольованою, а Північний Кавказ ізолювати не вдається, бо за хребтом нема у Росії вассалів...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)