Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Хм... По Собянину теперь это две взаимоисключающие друг друга вещи. :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Вы москвичка?
    А чего шифровались?

• Подобається Подобається x 3
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

О Собянине. о_О Человека судят за дела его, а не за сплетни и домыслы. Где он сказал, что силой переселять будут.
    У меня 5 детей, а материнский капитал не положен. Рано меня мама родила. :frown:

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Допишу. В Тюмени эта программа испробована и работает.
    Смысл её. Есть брошенные, одинокие старики. Если они желают, им предоставляют комнату в коттедже. Там если желаешь, сам себе готовишь, есть огород, тренажёры, можно рыбачить и собирать ягоды и грибы. Для недвижимых сиделки. Обслуживание, медицинское, сиделки, санатории.
    Есть и такая услуга, платная. Если вы поехали допустим в отпуск и вам не на кого оставить стариков, то можете определить их на время отпуска туда. Даже просто на выходные. И это вы называете бесчеловечное отношение.:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Особисто для мене,якби мені було за 60,я б був пенсіонером, у мене було б непогане здоров"я, я б з задоволенням поміняв квартиру в задимленій і покритій смогом Москві на котедж в лісі під Москвою, з невеликою земельною ділянкою, з опаленням та з невеличким автомобілем.Мені багато непотрібно. Це б мене цілком задовільнило. Головне щоб мене запитали і я це зробив добровільно.Скільки тисяч пенсіонерів, в результаті махінацій втратили квартири і стали бомжами,не діставши взамін нічого.

• Подобається Подобається x 6
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще інформація до роздумів:

Жизнью в России довольны две категории людей: те, кто не в курсе и те, кто в доле.

http://www.rf-agency.ru/acn/stat_ru.htm

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Маю таку можливість не чекаючи навіть пенсії. Але не хочу. І в Москві не жив би навіть якби мені доплачували.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачайте але скільки Вам років? Мова йде про пенсіонерів.І тим більше про тих хто живе в Москві:) адже Ви кажете:

От вони теж напевно не хочуть, так як і Ви;)

• Подобається Подобається x 1
  8. Игорь

Игорь Well-Known Member

Комментарии к сообщениям по последним событиям в России закрыты. И совершенно непонятно - возбуждено ли уголовное дело против мента отпустившего убийцу спартаковского болельщика. Думаю, что размер взятки тут был миллионов десять. В том, что в России сейчас происходит, виноваты не Цапки и кавказцы, а продажное чиновничество и менты, для которых они всего лишь источник дохода, звено в механизме порлучения бюджетных ( народных) денег. Сколько же можно воровать и не повязаться с криминалом. Читал, что у Цапчихи было 13,5 тыс га земли - это где-то 12км на 12 км - не хило. 135 миллионом "помощи" оказали. Думаю половина ушла к чиновникам-помощникам, которые потом отчитались как о помощи малому бизнесу, который стараются всячески уничтожить, поскольку с него трудно взять что-то. И это везде.
    Вчера очень боялся, как бы не началось что-то вроде революции. Ситуация уже такая, что "менты" могут и не удержать. А ещё не известно, на чьей стороне будет армия. В любом случае - это зло.Не может Россия без потрясений. Если начнётся, то это будет не "сопливая" "оранджевая". Не хотелось бы. ПО всеёй России крупные "помещичьи" хозяйства сращены с криминалом и чиновниками. Все питаются. Поэтому воротит от "дебильных" заявлений Романа, ругающих коммунистов. Тогда этого близко не было не в России не на Украине. Поменьше бы таких Романов, может быть люди постепенно бы ещё лучше, ещё человечней жить стали.

Останнє редагування: 12 гру 2010
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Для всех закрыты? А я то тут голову ломаю, неужели это меня совсем забанили на российских сайтах... :crazy:

Успокоили, Игорь... Спасибо! :)

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

11. Chaldon

Я с вами согласен. Вот я в доле. Так как зарабатываю благодаря России. Хотя денег сколько не получай, всегда мало. Но вот вы не совсем в курсе и все едино недовольны. А в чём причина вашего негодования?

---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

Что то я совсем раскис, магнитные бури однако.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та маємо вже перші заборони телебачен....ня, (газет не читав), по приїзду Кіріла-кегебіста заборонили мітинги...Делімітацію кордону не дають...Фуфло бандитське на телеканалах ахметова крутять, російщина "кАрочє"..

Не нравицця:nea:

13. Chaldon

А у нас по звезде и центральному (Москва). В обратную, Украинские сериалы, да старые фильмы показывают. К чему бы это?:scratch_one-s_head:
    Мне нравится. :good::good:

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тільки не сердіться,але правда є правда:
    Скільки за п"ять років президентства Ющенка, за міністра культури супермегаєдиноцентристської співачки О. Білозір було виділено грошей на чисто українські фільми скажімо на студії Довженка,чи Одеській кіностудії?

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я вперше захотів поїхати в Росію, щоб глянути на то щастя...:pardon:

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

Та знаю я, знаю...:sorry:

---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Та чого ж сердитися з ваших слів?
    Я до правди звикший. Я начебто ніколи і не заперечував її. Від себе ж не втечеш...

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Chaldon Ви хотіли сказати зняті в Україні російськомовні серіали, просто на Україні за 20 років був знятий тільки один серіал українською-Роксолана-наскільки я пам"ятаю в 1999 році.Це ще при Кучмі.

• Подобається Подобається x 2
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть виділити гроші - пів-справи, ще треба зняти щось людське, а не "Богдана-Зиновія Хмельницького" 2006-го року випуску, чи "Молитву про гетьмана Мазепу", якого можна дивитися замість "Техаської різні бензопилкою".

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

А "Леся+Рома"? :)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Gunner Це я писав а не Svjato

---------- Додано в 02:36 ---------- Попередній допис був написаний в 02:34 ----------

Мені стидно,але я не бачив ні однієї серії, тому й забув про нього, але чув-чув, тади ой, два:)

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А то сайт глючить.

А "Леся+Рома" - це американський формат і є до речі і російська версія.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)