Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мо",ліпше Стокгольм?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Тогда при чем тут упомянутая вами школа? :dntknw: После неё можно найти работу в данной отрасли? :)))

Сколько у вас часов в неделю этих лекций было? 2? 4? Вас не смущали пары истории, культурологии, физкультуры, политологии и прочих предметов не относящихся явно к вашей будущей работе?

з.ы. Если что, то я конспектов по учению Ленина не писал, но и среди того, что мне читали могу вспомнить достаточно "бесполезных" предметов.

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Нет.
    Не удержусь и опять отправлю Вас к Манкурту (ссылки в теле):

Современные политические элиты: мнения экспертов

[​IMG] Рубрики: Анонсы, Главная рубрика, Политика | [​IMG] 14 Comments

Манкурт побаивается, что за лаконичность ответов, особо заметную на фоне красноречия других экспертов, его скоро выгонят из благородного общества. Однако, пока держат, мы честно стараемся отвечать на задаваемые вопросы.
    Весь материал можно прочитать на сайте ИА REX, а также (зачастую более полный и менее редактированный вариант) на сайте Русской общины Украины.
    В отношении термина «элита» существует множество различных представлений. На протяжении достаточно длительного времени принадлежность того или иного лица к элите обеспечивалась его знатным происхождением. Впоследствии к элите стали причислять еще и самых богатых и наиболее влиятельных людей. Более того, среди элиты стали выделять группы элит, объединенные общим признаком, к примеру: интеллектуальную, литературную, музыкальную и другие элиты. Но как бы не эволюционировал этот термин, не вызывает сомнения одно – элита играла, играет и будет играть ведущую роль в развитии государства и общества. В интервью ИА REX об элитах рассказали эксперты из разных стран.
    ИА REX: Как Вы можете охарактеризовать современную политико-управленческую «элиту» в стране Вашего проживания?
    Так же, как в вопросе – кавычками.
    Что оказывает большее влияние на принятие государственных решений: общественное мнение или мнение политической элиты?
    Алчность политической элиты.
    Совместимы ли понятия классической демократии и государственное управление в современном мире узким элитарным слоем общества?
    Я не знаю, что такое классическая демократия. Мне неизвестны страны с подобным управлением. Разве что Украина при прошлом президенте, который был национал-демократ, первая половина у него по зову души, на вторую спонсоры обязывали.
    Чем может быть вызвана борьба политических элит и к чему может привести отсутствие консенсуса между ними?
    Политические элиты всегда боролись за власть, это смысл их существования и консенсуса между ними не может быть в принципе.
    Как Вы себе представляете воспитание политической элиты и элитарное образование?
    Выдающийся украинский политик прошлого был когда-то директором овощной базы, самый известный нынешний украинский политик в прошлом – директор автобазы. Образование базовое и элитарное – в нашей стране синонимы.

Subscribe to this feed14 comments on this itemTechnorati LinksSave to del.icio.usAdd to del.icio.us

4. Игорь

Игорь Well-Known Member

С Австралии Россию фотографировать ... Это они умеют.

5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Мені більше подобається система початкової школи, яка працює за принципом "обличчям до дитини", http://www.lvivpost.net/content/view/6803/381/ а не як советський підхід "дисципліна понад усе", що вбивається бажання вчитися, зрозуміти, лишній раз перепитати. Саме школа і закладає фундамент прагнень людини здобувати освіту далі. Як нема фундаменту, то ніякий вуз того не виправить.
    Стосовно пар з історії - то в вузі була тільки історія КПРС (так було тоді у всіх неісторичних вузах), а не історія України, яку я б з задоволенням вивчала. Все інше (крім політології, там була приблизно така ж система) не викликало такого заперечення Вища освіта передбачає і певний рівень культури (в тому числі ставитись з повагою до співрозмовника).

• Подобається Подобається x 4
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та не Вас я мав на увазі. По статистиці більшість народу не любить владу,якою б вона не була. Але й влада буває різна. Згадайте ті часи. Акція Україна без Кучми. Я не знаю як у вас але у нас всіх медпрацівників як бидло забирали з роботи,садовили в автобуси і цілими колонами везли в обласний центр,створюючи масовку, масового одобрямсу діянь Кучми. В принципі тепер ми інколи згадуєм Кучму по різному,особливо його економічну політику. А тоді нам не подобалось все. Особливо коли насильно на роботі збирали збори і казали,що ми всі як один будемо голосувати за Януковича. Оце нас і розсердило.Примушування,пригладжування обстановкиі т.д. Я думаю,що Вам не треба розказувати,що таке протестний електорат. Так на майдані і на президентських виборах переміг якраз протестний електорат,незалежно від того,якою мовою хто говорить.Людям надоїли компартійні морди при владі. Я ще раз кажу що було потім-це друге питання. Не виступили проти тої системи тільки ті хто грів руки на тій системі,або хто у ній приймав участь. Всі люди,які ненавиділи ту систему (прості люди,які немали відношення до влади)виступили проти неї.
    Погоджусь тільки з застереженнями взували нас як сліпих котят,і не взували а взували і взувають тепер. Чи тепер краще Вам жити?
    У нас з Вами зазвичай думки сходяться,але тут я буду опонувати. Добре діло незалежне тестування, але воно повністю нівелювало значущість школи.Якраз вчора товариш з Сходу України дзвонив.Дочка закінчує школу. На сімейній раді вирішили в школі заплатити вчителям,щоб не скандалили і дочка не ходить на уроки взагалі, ходить тільки до репетиторів, які наймають за гроші.А по всіх інших предметах,які не потрібні для тестування,оцінку за гроші куплять.Вчити цілий рік буде тільки 3 предмети необхідні для тестування. Про вищу освіту не говорю взагалі, вона не отримує ніякої критики-я вчив двох дітей тому знаю. А в школі на уроках математики діти п"ють горілку....наливаючи її в коробку з томатним соком.І пускають по кругу.Таке мені розказав товариш,в якого є дочка випускниця.
    Шановний borkhes. Якби міг, то показав би підручники по багатьох медичних дисциплінах,де в передмові пише:Исходя из решений таккого-то съезда КПСС, Советское правительство ит.д......

• Подобається Подобається x 5
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Что было - то было.
    Вводное слово, так сказать.
    2-3 абзаца, ну, пусть 5.
    Остальное-то про медицинские дисциплины.
    Нет?

• Подобається Подобається x 3
  8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Сама багато чула про такі приклади і можу сказати, що не всі школи такі, як і не всі одинадцятикласники вживають горілку. Мій син зараз першокурсник, завжди вчився не у звичайних школах (не знаю як правильно назвати школи з несовєтським підходом). В школу (точніше фізмат ліцей) в 11 класі ходив не пропускаючи заняття. З репетитором займався тільки з укр.мови і літератури. Дійсно трохи не добрав на результаті атестату за рахунок для нього не дуже потрібних біології, географії.
    Вважаю, що варто думати про рівень школи від 1 класу тим більше, що зараз є вибір.

• Подобається Подобається x 5
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так точно пане полковнику!:yes:

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Є вибір у Львові , Києві. В селі нічого не помінялося тільки в гіршу сторону. Вчитель ставить трійку тільки за те,що учень тихо сидить на уроці.З випуску 3-4 учні хочуть щось знати, всі інші просто як тепер негарно кажуть забили на школу. Я навіть вчув таку фразу: ніщо до школи ходити,задарь топанки бити. Дешевше заплатити за диплом і сидіти дома. Таке ставлення батьків до школи,і відповідно дітей теж. А як же інакше,якщо продавець на ринку дипломований філолог,чи інженер-ядерний фізик.
    Тепер про якість вищої освіти. Питаю сина:"Що Тобі найбільше дало в навчанні спеціальності". Відповіть була для мене як шокуюча так приємна-:"Робота біля Вас"(мої діти говорять як до мене так до моєї дружини на Ви).На третині кафедр їм казали-нафіга вам наша дисципліна-ви не ходіть,а прийдете в кінці,принесете по 100грн і я вам поставлю залік. Це при тому,що я як батько платив величезні гроші за навчання. І уявіть би,якби я пішов і почав вимагати,щоб заняття проводили так як треба. Вони б не переймались,а тупо прогнали б сина і далі халтурили.
    По секрету сказав мені викладач ВУЗу де вчилась моя дочка-нащо мені такі студенти,як Твоя дочка. Я з неї нічого немаю. Мені тут дурнів треба-і тоді в кожну сесію я живу,я їм екзамени роблю, і відповідно заробляю цим гроші.

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Десь тут була тема про російських матюганщиків....ну...тотих,жи бальон копают...футболістів,о...
    Найшов в тему,хтів туди закинути...не знайшов.
    То ней буде тут.
    На злобу дня

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Нє. Живим вєсом;)...
    Та ні. Міжконтинентальний пасажирський лайнер.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Чому б не повернутися до тієї схеми освіти , що існувала в царській Росії? Чотири класи початкової школи, однакові для всіх...А потім, гуманітарії - в класичну гімназію; схильні до точних наук чи механіки - реальне училище чи комерційне училище.. А далі хто в університет, а хто в технічні вузи чи комерційні...Зараз в школі є психологи, які завдяки спеціальному тестуванню можуть підказати батькам до яких наук схильна їхня дитина...Цю систему можна вдосконалювати, бо вона теж не ідеальна, але в цілому вона мені здається раціональною.

12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Правильно и наших :crazy: надо на свет вытаскивать. Чтобы как в мультике, который вы выставили не завелось. Слабаки ныне мужики пошли.:nea:

13. Romko

Не люблю тих бальонокопальників.:nea:
    І той,з дозволу сказати,спорт.:sorry:
    О,бокс - друге дєло...:good:
    А Валуєв - сцикун.:nea:
    О.:sorry:

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

И не говорите, уважаемый Чалдон! Совсем слабые мужики нынче стали! Я вон позавчера после бочоночка коньяка от сенбернара даже не посмотрел на Валерию Ильиничну. Но меня оправдать можно. Сколько там того коньяка может дотащить сенбернар? Для этой цели вряд ли того коньяка хватило бы, что притащит на себе слон! Слабаки нынче мужики пошли!

15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Уважаемый FourA. Вы неправильно поняли мысль про мужскую слабость высказанную мной. Я не могу видеть большую часть мужчин, в постели. Я про слабость души, ищут оправдания своей никчёмности и лени. :nea: Замет те, женщины ведут и рассуждают себя достойнее, чем некоторые мужики. (Не каждую вещь брошенную, надо необдуманно примерять на себя) так говорил один бомж:mocking:

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 6
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

І на старуху буває пруха;)

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, але на мікробіології у Львові, як я знаю такі понти не проходять...

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Где столько шведов взять ?

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

водка "абсолют" и "шведская семья" - главное ведь не местность, где родился - главное ведь культура....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)