Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Гы-гы.
    А я знаю что ответит (если ответит) Педро!
    На коньяк?

• Подобається Подобається x 2
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Лучше на немировскую горилку. Отличная вещь.

3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Сопьётесь!:mocking: А Пэдро потом напишет и ещё фотки выставит о спившейся нации.:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шановний 4А, на це питання відповідь може бути на цілу сторінку. Але, якби я був впевнений, що середньостатистичний українець живе в три рази краще австралійця, я вже пакував би чемодани. По крайній мірі починав би оформляти папери.
    Щодо вас я нічого проти не писав, тільки сказав, що не вірю вашим словам що росіянин живе в три рази краще за українця, а ви не використовуєте цю перспективу, яка до речі в унісон з вашими патріотичними почуттями.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Блин, Педро, зачем Вы меня ТАК подвели.
    Я продул, с меня коньяк и, теперь ещё, и Немировская.
    Думал, что Вы опять начнёте про сапог последнего москаля, покидающего Неньку.
    А Вы про колбасу.
    Эх, ошибся я в Вас.

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Соррі, Полковник. Нікудишній з вас розвідник. І не про ковбасу, бо я вже писав, що під час мого перебування в Україні я побачив там в три рази більше ковбас ніж в Австралії.
    Скажу вам по-секрету, якби хтось вже, незважаючи на владу бандюків, запропонував мені роботу на ЗУ хоч десь в невеличкому містечку, я вже почав би думати. Чесно кажу.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Педро, если бы это было так просто, то ник у меня был бы совсем другой.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Виплатить. 1500 баксів переселенцю і по 50 баксів на члена сімї. Житло сам шукаєш, роботу сам шукаєш. Переїхати можна тільки в конкретні регіони.

Більшість людей намагаються переїхати в Калінінград з тим щоб отримати німецьку візу і переїхати в Німеччину.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

В Росії все в болоті тоне? Я думав тільки танки:dntknw:

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Зате як говорит!!!!:good: Правду матку в очі кидає.;)

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

З живого анекдоту:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Морально не підтримували тільки моральні уроди.Нормальні люди підтримували всі. Чому,та тому що майдан не був стільки за Ющенка стільки проти намагань влади нагнути свій народ. Кому було наплювати,той сидів дома,хто хотів проти цього боротись-той боровся. І не тільки на майдані але й у свому місті,на роботі-виявляв спротив проти нахабних дій Кучми і К. Що сталося потім-це вже друге питання. Але боротьба українського народу як на Сході так і на Заході була боротьбою всіх і україномовних так і російськомовних проти командноадміністративної системи совкових компартійних керівників. Підіть тепер і подивіться в кожну ОДА і РДА.40% бувших членів райкомів і обкомів ще там.

• Подобається Подобається x 6
  14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Понятно. Меня значит в моральные уроды..Я как раз тогда и пришел на этот форум. Мне ясно было что будет. И поэтому я моральный урод, видимо. И собственно не я один, ибо тут есть старожилы и ветераны.

А теперь расскажите сможете ли вы самокритично сказать про себя, ибо я и тогда писал, что обували вас как слепых котят.

Я еще раз повторю. В результате собственно нехитрой комбинации и вложения сотен миллионов долларов страна будет платить миллиарды долларов долга. Готовилась она конечно не один год, но сработало.

Средний состав, конечно же остался, комсомольцы подрасли, они тоже сейчас отойдут..А кто останется ?

Где подготовленная управленческая элита ? С Луны пришлют ? Во время перестройки т 90-х утопили все образование, и дальше только по нисходящей.

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Москва или Варшава ближе будут. :)))

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вот так всегда. Либо Речь Посполитая либо МОсковщина.

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Можу заперечити про освіту - зараз є можливість вибрати для дитини школу з різними освітніми системами, що на мою думку є кращим ніж було за союзу. Що, на Вашу думку, таке принципово важливе в освіті було втрачене? Вивчати перші розділи кожного підручника про спрямовуючу роль КПРС та вивчення матеріалів чергових з"їздів?

• Подобається Подобається x 4
  18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вы правы, для работы на заводе 9-ти классов хватало с головой и ранее, а сейчас, когда есть возможность выбрать школу, а заводов стало гораздо меньше - тем более. :)
    Что-то мне подсказывает, что под образованием Чернобылец имел ввиду нечто повыше школы.

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Зараз не на заводі шукають собі випускники вузів роботу, а ІТ-технології (у Львові зараз саме на ці професії є попит).
    Я вже писала, що закінчувала технічний вуз, і свої спогади про конспектування від руки праць Леніна на 1-му курсі, і підписування викладачем кожної написаної сторінки, щоб не можна було конспект передати іншим. Як такі конспекти мали допомогти стати кращим інженером?

Останнє редагування: 6 гру 2010
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви це мали на увазі?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)