Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я будучи студентом також літав. у 1980 році з Зпоріжжя до Полтави.Якщо чесно то непам"ятаю ціни на білет.Але десь порядку 65-70крб ,це були 2 стипендії.(я діставав стипендію 35 крб) Але найчастіше квитків ніколи не було. Я колись літав з Києва до Кривого Рогу. Прийшов в касу-квитків немає, вийшов на вулицю-підходить таксист-що квитки потрібні? Так. Іди в перукарню-там стриже перукар-сядь до нього стригтись, і між-іншим запитай за квитки. Так і було.Взяв з мене 20 крб і сказав підійти до грузової каси,назвати прізвище і попросити квиток по комплектації , не забувши в паспорт положити двійну суму. Квиток дали. Полетів.За 120крб. З Києва до Кривого Рогу.
    А на рахунок зарплати-я лікар вищої категорії,зі стажем 30 років.1300 гривень на руки. Це 4 рази заправити машину.

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

• Подобається Подобається x 4
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не заперечую. Але літати на ньому, без спеціального тренування вестибулярного апарату - справжній екстрім.;)
    Ось Іл-62, здається, надійна машина.. Не чув про якісь катастрофи з ним. Хоч може я не володію інформацією. Я літав на ТУ-134,154; Як-40( прекрасне відчуття, як на комфортабельному автобусі, ніякої нудоти і відчуття легкості і маневренності машини), Іл-62 і , нарешті, на Ан-2.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Саме так. Мале, здібності не "альфові", але тримається виключно за рахунок понтів. Поза, рухи, погляд.

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

А я об этом ничего не знаю - только сейчас обратил на это внимание. Спасибо Вам за поздравление! А за что медаль? Кто наградил? Кто будет вручать? Какие льготы полагаются? Бесплатный проезд в общественном транспорте? -- Масса вопросов возникает!

• Подобається Подобається x 1
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

7. Yarema

• Подобається Подобається x 2
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

9. Yarema

Може й так, але справжнє відчуття польоту і ніякого дискомфорту...

10. FourA

У моего родственника тоже примерно такой же стаж, тоже врач высшей категории. Как завотделением, он получает немного больше, где-то 1500. Но точно не уверен - неудобно спрашивать. Был у него Запорожец, достался от деда - ветерана войны, но на нём почти не ездил. От своего отца получил в наследство Жигуль пополам с сестрой. Изредка ездит на нём в отпуск. Водит поэтому неважно, в Донецк побаивается язаезжать. Говорит, страшное движение. Вообще, у нас стало машин больше, чем рассчитаны на них дороги. Не говорите- зарплаты врачей, учителей - позор нашего государства. И их беда - врачей и учителей!

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ни. Он такой маленький. Меня в его не совсем пущають.;)

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

По Іл-62: Було випущено - 277 машин. Втрачено у катастрофах - 24 літаки. (8,7% від загальної кількості).

Візьмемо для порівняння ТУ-154. Було випущено - 935 машин. Втрачено у катастрофах - 69. (7,4% від загальної кількості).

Ще візьмемо для порівняння А-320. Було випущено - 4181 машин. Втрачено у катастрофах - 23. (0,6% від загальної кількості).

13. Chaldon

Надо его на стажировку в Москву, и хорошо бы на запорожце.;)

14. FourA

Как? Я у него ничего не отбирал! Чего это я буду радоваться - мне, может, статья светит! За незаконное отнятие медали у пана Gunner'a! Невиноватая я! Я ни у кого ничего не отбирал - клянусь телом тов. Ленина! Не было такого! Или это я вчера с перепоя? -- Всех коньяком пытался угостить! Но я-то не пил! Ничего не понимаю!

15. Chaldon

Да с. Не пили и нечего не помните? о_О

16. FourA

Дык у меня в Тамбовской области нет товарищей!

17. Yarema

Дякую за інфу...Правда ще потрібно з'ясувати, з чиєї вини втрачена та чи інша машина...Але загальна картина прояснилася...В радянській авіації, як і майже скрізь, та ж, вибачте, дупа:sad:.

• Подобається Подобається x 6
  18. Turkul

Turkul Well-Known Member

Какие мы привередливые.
    Нормальный самолет! (Ан-24)

Может вам лучше на этом...желательно в сторону запада в один конец...

Сверзвуковой турбореактивный бормбандировщик-ракетоносец. Дальность полета - до США и обратно. Страна пр-ва СССР. Является самым крупным в истории военной авиации сверхзвуковым самолётом и самолётом с изменяемой геометрией крыла, самым мощным и самым тяжёлым боевым самолётом в мире, обладает крупнейшей среди бомбардировщиков максимальной взлётной массой и боевой нагрузкой. Среди пилотов получил прозвище «Белый лебедь».

Ту-160

19. Yarema

20. FourA

Не пил. Не помню. Ничего не помню. Совсем ничего. Я ещё что-то про Новодворскую говорил... Я к ней, случайно, не приставал? ----- Какой ужас! Мне, случайно, медаль не за Новодворскую дали? Давали ведь - за взятие Берлина...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)