Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я все-таки маю на увазі штучне обмеження, коли людей свідомо заганяють на нижній щабель і свідомо примушують ставати невігласами.

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

ТУ - небезопасный самолет в принципе. Сейчас их эксплуатируется максимум 200 штук во всем мире. Только в этом году - 2 самолета упали со смертельным исходом.
    Я в жизни не полечу на ТУшке - это самоубийство!

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не воно випадково наїб....улося в Москві що мотори повідмовляли?

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

А що -похожий.В вікіліксі добре написали.

6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ой, не надо! Я их боюсь!

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Польщі совєцьку владу "любили" як і в нас.
    Та й совєцькою вона була постільки-поскільки.
    Поляків не намагались асимілювати,приєднати до "общності" мутантів під назвою "совєцький народ".
    Вони не втратили своєї національної свідомості.
    І залишились європейським народом.
    Поділяю думку Оксани Пахльовської

• Подобається Подобається x 4
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я їжджу на Жигулях 1989 року випуску. Чому,бо немаю грошей на Мерседеса. Чесно кажучи я б краще на Форда сів, але знову ж таки немаю грошей, щоб його купити. Але одне діло я- простий український лікар,а інше діло авіакомпанії. Ви ціни на їхні квитки бачили? Так от ТУ - 154 у них не через те що у них нема грошей, а через те,що їхні керовніки люблять красиво жити.

• Подобається Подобається x 3
  9. FourA

Шановна пани Nevermind, я тоже умею пользоваться Интернетом! Но, в отличие от многих, я летал на: ТУ -104(1 или 2 раза), ТУ - 124(1 раз), ТУ -134 - (много раз), ТУ -114 - 2 раза, ТУ - 154 - много раз. Боингами тоже летал, но поменьше. Аэробусами летал тоже. Хуже всех летать было на АН-24. Ещё хуже было летать на АН-26 - один раз летел на нём - трясло и швыряло немилосердно! -- И ещё одно замечание - в принципе все самолёты небезопасны. Нет безопасных самолётов!

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І на чому ви порадите літати?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

На мітлі найкраще:crazy:
    Я літав ще при СРСР. Тепер їжджу поїздом. Білет на літак-піврічна зарплата

12. FourA

Да я вот про это и говорю, шановный пан smeet, всё упирается в наличие отсутствия денег. Тем более, если Вы врач в государственной больнице, то я хорошо знаю, сколько Вы там имеете этих самых грошей. Мой родственник работает терапевтом в Константиновке. Так он хоть дослужился до завотделением. А рядовые врачи вообще получают такой мизер, что стыдно говорить! Кстати, видел в Германии Форда - Скорпио, в очень приличном виде, года три назад, стоял на стоянке без номеров. Кто-то таким образом избавился от него. У нас по дорогам ездят в гораздо худшем состоянии. Такие вот контрасты! А билет от Москвы до Донецка самолётом в СССР стоил 12 руб. Поездом - 8 руб. В настоящее время по внутренним авиалиниям не летаю. Стоимость билетов примерно знаю. До Еревана стОит 150 долл., если не ошибаюсь. Я туда во времена СССР долетал за 18 руб.

13. Gron

Gron тафгай

Airbus A319; A321; A340.
    Boeing 777; 717.
    Embraer RJ 135.
    Ніколи не потрапляли в аварії з людськими жертвами, є ще багато літаків, але ти що вище, випускають массово.

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Якби Ви політали на АН-2... Колись я летів...Майже всіх знудило ...

15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы забыли АН-2. Долгожитель. Трудяга. Полёт на нём улучшает обмен веществ.:good:

Самый надёжный вид транспорта диван. И своя стюардесса жена.;)

• Подобається Подобається x 5
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Другий пілот борту RA-85744 Дагестанських авіаліній - Fatima Shakmhanova.

Мабуть так. Взагалі машина надійна. Тільки ... трапляються з ними неприємні речі після планових ремонтів на російському авіапідприємстві...
    Ось хочуть полякам втюхати ще один ТУ-154 для ВІПів. Скидається на те, що тверезі поляки зрозуміли, чим то може загрожувати.

• Подобається Подобається x 3
  17. Игорь

Игорь Well-Known Member

А ЗУ втратила? Ну тогда ничем помочь не могу. Детальнище - даже не открываю.

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Летал на многих самолётах но только при необходимости. Даже раз в шахту лазил. Но сейчас принцип - "ни в небо, ни под землю ". Прийдёт время - закопают под землю, а душа может и улетит "на небо".

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

А какие же из них сделаны на Украине? или , хотя бы планируют делать ?

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Отличный самолёт и,кстати, безопасный - может планировать.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Альфа-самець" - це нік, яким позначають путіна американські політологи. Стало широко відомо завдяки Wikileaks.
    А російські номенклатурники та кгб, у період перед втиранням путіна у команду Собчака, позначали його ніком "крысёнок". Ви цього не знали?

Останнє редагування: 5 гру 2010
  19. FourA

Летал, летал! Сильно подташнивало, но я героически всё выдержал. Выполз из самолёта - всё казалось зелёного цвета! Сильное зрелище! Не думал про себя никогда, что меня так будет тошнить!

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вас можно поздравить с медалью.:good:
    Матёрым становитесь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)