Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

На мой взгляд цинизм, когда в упор не видят умерших у нас на глазах, но очень хорошо видят умерших 77 лет назад. Это, действительно, можно назвать какими угодно словами - и цинизмом и моральной непорядочностью. Только определённые лица могут определять, где был геноцид. а где - просто вымирают. От улучшения условий жизни.... Те люди, 77 лет назад, были очень дороги всем украинцам, на этих, которые умерли последние 19 лет, можно не обращать внимания. Ведь они умерли в нашей державе, в родной для всех нас. А те умирали в тоталитарной, враждебной и чужой нам. В САВЕЦКОЙ Украине!. Кто же циник, господа? Или то - для Вас святое, а это - совсем нет?

• Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. FourA

Хоть по любимым мелодиям у нас полное совпадение! Я тоже эту мелодию очень люблю! А из Аскольдовой Могилы арию Певца за сценой любите?

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

5. FourA

И через ё тоже бывает!. Далеко - это одно. А вот далёко-далёко - это другое. Песня была ещё про Кубу: Далёко-далёко за морем есть остров в зелёном уборе... А есть и другая песня - далеко- далеко, где кочуют туманы, где от лёгкого ветра колышется рожь... -- Я не знаю о Вашей этнической принадлежности. Я смотрю на то, на какой стороне игрок играет, за какую команду.

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

Шановный Ромко, завтра, если получится, попробую Вам ответить. Сегодня уже поздно - гады - коммуняки, Вы знаете, приучили меня по ночам спать. Два замечания успею написать сегодня. Насчёт межнациональных конфликтов - они начались именно в самом конце. ДО ТОГО их не было. Это по пункту 1. А по пункту 10 об образовании - на большинство вопросов смогу ответить. Не докажу с ходу теорему Пифагора классическим способом, не знаю, сколько чугуна выплавлялось в Англии. И как ни странно, кроме Базарова никого не могу вспомнить в "отцах и детях."

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Обижаете, шановна пани! В моих постах - всё моё! Когда не моё - предупреждаю!

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я антикомуніст....
    Не сплю...знаєте....бдю....

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

8. Chaldon

А тут болеют :y::n:

• Подобається Подобається x 2
  9. FourA

Мои внучки ходят в русскую воскресную школу, где за 2 дня занятий получают гораздо больше знаний по естественным наукам, чем за месяц занятий в немецкой школе. Про альтернативы - у продавца. Я говорю о подходе - язык- дело вторичное!

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  11. FourA

Всем - покойной ночи! Коммуняки - гады, знаете ли!.... Завтра будет лучше, чем вчера(из песни). Лучшее - впереди (надпись на могиле Ф.Синатры)

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Вам - тоже! И всем - покойной ночи!

12. Chaldon

А я ваще мазахист однако. У меня на часах 3:21

• Подобається Подобається x 3
  13. FourA

А я и не знал! Вот дела!

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нє, ну це не моя цитата.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Останнє редагування: 2 гру 2010
  17. FourA

Самое смешное, я быстро прочитав Ваш предыдущий пост, понял так, что Вы меня обвиняете в копипастинге. А термин копирайтер - к стыду своему должен признаться - не знал. Отстаю от жизни, старею, видать. Понял, понял теперь, кто они такие, копирайтеры. Но уж - извините - как Остап Бендер в управдомы, так и я в копирайтеры пойду, если уж совсем некуда деваться будет! Лёд тронулся, господа присяжные заседатели! Лёд тронулся! --- Дописываю. Все мы, господа, немножко лошади, и каждый из нас по-своему лошадь. В смысле, каждый из нас в каком-то смысле копирайтер - пропагандируем какую-то идею. Ромко - идею атикоммунизма и антисовкизма, Вы с Яремой - идеи украинского национализма и незалэжности, и вражды к России. Мики примерно тоже, но ещё плюс какая-то зависть к людям и откровенная враждебность. Я, вероятно, тоже что-то пропагандирую, какую-то идею. Я бы для себя сформулировал мою идею, как идею релятивизма общепринятых ценностей, идею релятивизма в широком смысле. Один юмор бессмертен и абсолютен. И, возможно, любовь. Но в последнем я не абсолютно уверен.

18. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

У Німеччині завжди була німецька влада (а не радянська чи про-якась там), яка робила так щоб у столиці було на одну школу з німецькою мовою викладання десять - з іншою, та ще багато чого там ішло не так через те що при владі були - німці, які розмовляють німецькою і для яких вона - рідна.
    Ставити питання чому так сталося, що українців і україномовних стало менше ніж російськомовних (у деяких частинах України), внаслідок чого їм стало зручніше перейти на мову більшості, я не буду - зараз не про це мова.
    Про "випадкові процеси".. Так, у великій мірі як яким процесом скерувати - так він і піде. Так ось якщо Україна зараз скерує процесом - то через 20-50 років у ній, як і у Німеччині, не треба буде нікого "примушувати" зберігати українську мову - так буде зручно більшості.
    Хоч це "якщо" таке хистке, що буквально вилами по воді написане.. але "допоки живу - сподіваюся".
    Так, але все одно переважно в межах дому і сім'ї, недільної школи, якогось десь відділення - але не вцілому по країні.
    При прийомі на роботу, подачі заяви, заповнення анкети, оформлення пенсії, у всьому активному суспільному житті (не в крамниці, де толерантність до мови покупця входить в кодекс продавця) - мова має значення. Без знання мови не можна отримати пристойну роботу.
    Це в кожній країні так, але в них ота "більшість" (яку сприймають як само собою зрозуміле: у франції -французів, у чехії - чехів і т.д.) сформована давно і на неї не впливали такі фактори, які впливали на Україну - тут унікальний випадок із "більшістю".
    Ви почитайте архівні документи (хоча б ці: http://dakiro.kr-admin.gov.ua/book/BezkrV.pdf)- а тоді рівняйте з тим що тепер.
    Від голоду за останні роки ніхто не вмер (крім хіба бомжів великих міст, але там теж не все так просто.. в далеких, "непривабливих" селах по Україні повно покинутих мазанок, при бажанні можна було б посадити город і жити з натурального господарства, але людям краще так жити як живуть, аніж тяжкою ручною працею - але забезпечити собі дах над головою і їжу). І обшуки влада зараз у наших кухнях не проводить і "излишки" не відбирає. А те що знизилася народжуваність - то Віктор Андрійович Ющенко якраз все зробив для того щоб жінки захотіли народжувати дітей, почуваючись захищеніше матеріально - і таки вони стали більше народжувати, що видно за порівняльною статистикою.
    Хоча взхагалі Ви праві - ця влада яка тепер при владі (та і з попередньої Ющенко не вимів всіх кого треба було, не провів люстрацію) все робить для того, щоб українці виїжджали на кордон на роботу, не мали житла щоб народити дітей у своєму кутку- і тому не народжували, - і звільняли простір для нового населення.. "такие территории пустовать не будут" як сказав один олігарх.
    Це теж - геноцид. Об чім і мова - потрібна така влада, яка була б українською і дбала про інтереси України і її людей.

19. Chaldon

Чёрт побери. :mocking: Извиняюсь, запамятовал. Доброго дня! Дамам :give_rose: Мужчинам:drinks: А да, о чём это я?:sorry: Чёрт побери. Я тоже против коммунистов и совка. Против колхозов и ЖКХ :diablo:

20. gvorn

gvorn Well-Known Member

Чергове озвучення того, що про що і так більшість людей знає:

http://tsn.ua/svit/wikileaks-rosiyu-nazvali-mafioznoyu-derzhavoyu.html

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)