Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dushefreniya

Dushefreniya Member

А, может, стоить вспомнить, что мы все христиане? Зачем обижать друг друга? У всех одни проблемы: семья, дети, родители, работа... И в России и в Украине живут ЛЮДИ!!! Понимание - великая вещь! Не надо вести себя, как ощетинившийся еж. Или нам надо опять какую-нибудь страшную войну получить, чтобы ПОНЯТЬ: мы люди, славяне!?!?!

• Подобається Подобається x 6
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот тут вы правы. Не могу заснуть, без мыслей об Украине. И комментарий мой, на который вы мене так красочно ответили, весь пропитан ненавистью к Украине. Вы же человек высокого полёта. Сразу раскусили пентюха Челдона.;)

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Доброго времени суток :give_rose::give_rose::give_rose: Сколько,сколько русскихо_О. А так да, жаль конечно. Была бы конкуренция " Дом-2".

• Подобається Подобається x 2
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Фи, девушка! Если Вы считаете потребным для себя читать подобные комменты, да и вообще интересуетесь подобными ресурсами, да и сами ой, какими нехорошими словами не брезгуете, то лучше я действительно отойду подальше. Свежий воздух как-то приятнее.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это я пришла на ресурс .ru и вещаю с броневичка, как жить россиянам? Ничего не путаете?
    Все, что я говорю, в большей степени относится к апологетам России в Украине. Нельзя жить так, как в России и мириться с таким правлением.
    Видите ли, уважаемый, у вас очень высокая степень сакрализации власти. Т.е., я критикую вашу власть, а вы воспринимаете это как личную кровную обиду.
    Будьте здоровы.

• Подобається Подобається x 3
  5. SameTa

SameTa Member

Ви вважаєте, що ващі коментарі не варті уваги? Що вони - просто "фі"? Чи я не зовсім зрозуміла про які коментарі йде мова?
    А взагалі, шановний, постіть по темі. Ваше особисте "фі" мені байдуже, а ваша неможливість гідно відповісти, не робіть вам честі. Манера сіпатися від кожного руху, що не догодив - це в дусі росіянина.
    Доношу до вашого відому, що сучасна людина цікавиться багатьма ресурсами і визначати, який з них вартий уваги, а який ні - не ваші клопіт та компетенція. А звідси робимо висновок: не принижуйте себе до рівня звичайного інтернет-троля, або ображеного школярика, що плюється слиною на кожного, хто викликає в нього почуття власної нікчемності.
    Свої образи в адресу росіян я подтвердила посиланням на певне джерело, тож вони є обгрунтованими.

• Подобається Подобається x 1
  6. - намёк понят. Вы "нам" совершенно не нужны. Даже в ветке про наше "настоящее обличье". :)

7. SameTa

SameTa Member

Тільки не забувайте, що ця гілка належить львівському форуму і ви тут гості (іноземні). Чи ви і тут прилізли із захватницькими амбіціями?)))

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

Мої найперші коментарі в цій темі - це гідне спостереження))) РжунеможУ))) Ви довели всім, що Россія - просто супер)) Всі нею цікавляться і взагалі вона - форевер! Читайте, що я писала до цього щодо нікчем, які тішаться з будь-якої уваги, не вникаючи в суті і не маючи змоги відповідати гідно й по темі (а лише чіпляються до моментів, на які поважаюча себе людина навіть посоромилася робити акцент).
    А те, що ви проти нашої присутності тут, так не забувайте про те, що столо першовитоком теми даного форуму.

8. - только не забывайте, что у львовского форума есть хозяева, и мы все в гостях у них, причём многие уже давно, а Вы - "прилізли" едва ли не последней и сразу "із захватницькими амбіціями" :))) А вот если Вам удастся нас прогнать, Вы с кем и что обсуждать будете?

9. Chaldon

Вот вас я точно беру в палом, будите у меня в чуме за собаками смотреть. А то совсем от рук отбились. Не хотят нарты таскать. :cry::give_rose:

10. SameTa

SameTa Member

Суть у тому, що форум є український і створювався із певною метою (я кажу зараз про дану тему). І ця мета - точно не обговорення росіянами "вєлікой і могучєй дєржави", а скоріше осуд її дій українцями. Ви, москалики, звичайно велком, але із тим, щоб надавати певні докази, що виправдовували б неправомірні дії своєї батьківщини, що могло спричинити певну дискусію. Але... нажаль. Усі ці кліше про наше братерство, слов'янство та православіє, чіпляння до певних особистих даних форумчан, планування їх поневолення... Усюди одна тупість. Складається таке враження, що росіяни інтелектуально вимерли.
    А те, що я щойно прийшла...
    А що, форум скоро закривається? І я "прилізла" у свинячий голос? Думаю, ні. Не я перша, не я остання. Хоча, чесно кажучи, відчуваю сором перед самою собою, відповідаючи на такі безглузді "наєзди".

Ми й без вас натішимось)))

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

1. Правильно писати: "полон". Користуйтись новітьнім словарем - дивна річ, іноземцям допомогає :р
    2. Я уверенна, россияне и без моего присмотра обойдутся в своем одном большом чуме)) (пишу на русском - чувствую, вот лично вы на другом не разберете... а очень хотелось бы).

11. - обос..ать россиян. Чего непонятного?
    - Это правда. Очень много таких было, и где они все?.. :sad:
    - где-то тешатся без нас... :cry:

12. Chaldon

Умница!:give_rose: А так бы и ковырял в носу.:sorry: Думая что тут понаписано. и про полон дюже гарно.:scratch_one-s_head: Дак я и не скрывал, что мне 80% скидка. :crazy:

13. SameTa

SameTa Member

Агась... Є в цьому якась дивна потреба. Може, це захисна реацкія, чи дія у відповідь? А, можливо, і те, і інше? Втім, як би там не було, маємо те, що маємо.

Мабудь, справами займаються. Не все ж в інтернеті сидіти))

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Это факт. Достаточно посмотреть количество постов в двух темах. :)))

Так речь о власти или о россиянах? Определитесь уж.

з.ы. Если бы я не проезжал этой осенью через Херсон, грязный промышленный город с дырявым асфальтом, то я б наверное обиделся на ваши попытки уязвить или что там ещё. Но я видел Херсон и знаю, что люди живущие в Херсоне, в городе, похожем на тёмную груду пыльного раскрошившегося бетона врядли умеют кого-то любить. :sorry:

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Люди любили и в катакомбах и во время войн и разрухи. А не только в гламурной Москве. Не говорите ерунды.

• Подобається Подобається x 5
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді прочитавши опис Херсону можу сказати що Москва на 90% теж - "груда пыльного раскрошившегося бетона". А гламур - то тілько по 1 каналу путіновізора.

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ви забули, що це - львівський форум, а не моськавський чи тюменський;). І тому всі Ваші розмірковування втрачають сенс...
    А ми злі і противні, тож не лізьте до нас зі своєю дружбою:))). Ми друзів собі і самі знайдемо ( стосується не Вас особисто, а всіх москалів, які аж зі шкіри пнуться, щоб нав'язати нам своє братерство, от тільки не кажіть, що це не так;))...

18. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

навіть крізь асфальт ростуть квіти
    кількість смогу чи "пыльного раскрошившегося бетона" ніяк не впливає на моральну складову людини

• Подобається Подобається x 5
  19. Chaldon

Но и не Донецкий. Ярёма! Вы всегда такой обострённый или в определённые критические дни?:morning1: Похвалишь, он палец к :n: . Пожуришь он всё едино:n: . Вот же Юрий Цезарь.:))):tongue:

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну ну.
    Одина тема про Росію, а скільки щастя, скільки гордості...
    Може закриємо?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)