Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Все, що знайду в гуглі - правда?
    Буду знати. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не всё, но относительно НДС и налогов - можете быть уверены.

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

А решта???

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

До речі. На вашу фірму теж з перевірками приходять? Взятки беруть? Пожежники не дістають, що над сервером сплінкерна система пожежогасіння має стояти?

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

На оцінку "добре", Вас влаштує?;)
    Так от, мене це задовольняє, але є ті, навіть на самій верхівці влади, кому ця норма муляє очі;).
    По-перше, кількість друкованих видань українською повинна відповідати відсотковому співвідношенню україномовних і російськомовних. Тобто, якщо російські компанії бажають продавати свої книжки в Україні, то не менше 60% повинні друкуватися українською мовою. Це буде справедливо. Такий самий принцип і відносно всього іншого.
    Мені особисто потрібна Україна українська і демократична. І між цими поняттями я не бачу протиріччя...Більш за це, я хочу бачити на керівних посадах людей чесних, професійних і толерантних до мого народу. При цьому, національність для мене не має значення;). Тому що в поняття "українськість" я не вкладую сенс "по крові".

• Подобається Подобається x 3
  5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Тогда надо получше объяснить, что именно Вы вкладываете в слова:
    Именно - под украинской Украиной? И под словом демократия. Я уже написал, что я тоже за демократию, и за Украину. Но похоже, что мы по-разному понимаем эти слова.

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

"Більш за це, я хочу бачити на керівних посадах людей чесних, професійних і толерантних до мого народу. При цьому, національність для мене не має значення. Тому що в поняття "українськість" я не вкладую сенс "по крові".". Не зрозуміло? Ні?
    Демократію я сприймаю таку, яка сформована в країнах Заходу, бо більш ефективної моделі демократії ніде не постало...Зрозуміло?;)

• Подобається Подобається x 4
  7. borkhes

Госпланом повеяло... 60% должны и всё тут. А людей которые эти книжки хотят читать, спросили?

• Подобається Подобається x 4
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю наскільки це є істиною. На даний момент в нас в уряді і керівній партії українців ПРАКТИЧНО НЕМАЄ. А що роблять з Україною ригіАнальні татари, росіяни, молдавани і євреї ми бачимо наочно.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є. як її - Богатирьова...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha::haha::haha:

11. borkhes

Несогласный значит? :))) А что так? Считаете, что политика запрета - самая правильная? А почему обязательно кнутом? Почему не пряником? Почему не сделать издание украиноязычной литературы - выгодным делом? Аргументы есть или я снова пытаюсь повергнуть сомнению вашу _веру_? ;)

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

На нашу-то? Приходят, а как же иначе. Но в серверной система газового пожаротушения стоит, в офисном здании тоже в этом плане всё ОК. Я вас разочаровал?
    Что до взяток, то тут мне кажется всё очень просто. Не нравятся взятки - не нарушай закон и не плати их. Будь принципиальным до конца, нарушил - плати в кассу, а не на лапу. И тогда взятки исчезнут как класс. Просто исходно система более "гибкая" по отношению к гражданину, у него практически всегда есть "выбор" и возможность посоветоваться с совестью.

Встречный вопрос: вы штрафы на дороге платите "на месте" или через банк в бюджет державы?

• Подобається Подобається x 7
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Приклад, пліз...

:cry:Ага.

Перші три сплатив на місці. Порозумнішав, не порушую
    - а потім почав збирати компромати на даїшників. :)))

13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Давайте продолжим исходить из Вашей логики:
    Применим это правило к автомобилям: Если японские, немецкие, южнокорейские, - любые компании желают продавать свои автомобили на Украине, они должны 60% автомобилей выпускать украинской конструкции (вероятно, ЗАЗ), потому что других украинских автомобилей уже нет. Как, смешно и глупо?-- Любая компания выпускает ту продукцию, которую покупают. И только! Книги - не исключение. Никто не захочет выпускать что-то себе в убыток. В том числе, и печатать книги! Далее, по Вашему мнению, это и есть демократия? Да ещё западного образца? -- Советую Вам с такими предложениями выступить на каком-нибудь западном форуме. Жаль, там мало, точнее, практически нет таких, кто понимает украинский язык. Вы бы им доставили большое удовольствие, высказывая такие идеи. Но можете поверить, с демократией это ничего общего не имеет!

14. borkhes

Налоговое бремя на таких издателей уменьшить, например. Мало ли рычагов в экономике...
    Откуда возьмутся 60% _качественных_ изданий на украинском? Да ниоткуда. Не будет их, пока издавать их не станет выгодно.

• Подобається Подобається x 8
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Було таке - знаєте що з Росії сказали - дискриминация. Прийшов янек і відмінив...

• Подобається Подобається x 2
  16. borkhes

Что конкретно было-то? Вроде как Янукович пришёл относительно недавно к власти, хотя бы за 5 оранжевых лет успехи были?

• Подобається Подобається x 2
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось і порадьте свою кантору щоб провела операцію по спасєнію тих людей.
    В РФ місця хватить всім.:preved:

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Надо понимать,к депортациям призываете?о_О

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Було мало, але було. Було датування української книги - це - то саме. (Прикрили, Притабачили)
    До речі. Як там у вас по телебаченню розказали правду про сьогоднішні події в Україні, чи тримають вас, перепрошую, за лохів?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)