Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

То просто пишіть. Ніц тренувати не треба :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...сподобалось....

• Подобається Подобається x 2
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

В этом случае претензии не ко мне - не я сказал первый про чужой монастырь. Но, думаю, мои слова о зуде проповедовать (и обличать), имеющемся в некоторых из нас, всё же верны. ;)

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А Вам подобаються ті, які говорять те, що не співпадає з Вашими світоглядними підвалинами!?о_О А я не такий толерантний, і всі ті, хто проти демократії, української незалежності, української мови, мені , перепрошую, не симпатичні..те ж саме стосується і тих, хто вихваляє СРСР, який я вважаю "імперією зла", побудовану на ТОТАЛЬНІЙ БРЕХНІ...Тим не менше, я зовсім вже не такий непримиренний і, якщо людина висказує своє бачення тієї чи іншої проблеми, то я не збираюсь хапатися за зброю, як казав Гебельс...Кажіть, що вважаєте потрібним, але не вимагайте моєї поваги до того, що я поважати не можу...Ну не можу і все;).

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Может быть, я чуть-чуть не по теме, но сегодня 100 лет со дня смерти великого русского писателя Льва Толстого.

Давно читали "Анну Каренину" и "Войну и мир"? :scratch_one-s_head:

6. Yarema

Все зрозуміло...Бла-бла-бла...:)

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

Скоріше за все на форумі людина вгамовує свій голод з спілкування з людьми, що сповідують схожі життєві ідеали, бо в буденному житті таких зустріти зовсім непросто...А змагаючись з оппонентами і відчуваючі підтримку однодумців, вона відточує свої аргументи і отримує задоволення, коли їй вдається знайти вдалий (на її погляд) аргумент. Спілкування розширює світогляд і дає моральне задоволення.

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Як Ви все ускладнили...

• Подобається Подобається x 4
  7. FourA

Вот Вы пишете, что
    . Если я Вам скажу про себя практически те же слова, разве, может быть, исключив положение про СССР, который я не считаю "империей зла" - как вы к этому отнесётесь? У меня, на самом деле, не вызывают особой симпатии противники демократии, противники независимости и украинского языка. Про СССР я уже сказал - я его империей зла не считаю. Только дело в том, что Ваше представление о демократии и моё могут коренным образом отличаться. Как и мнение о независмости страны, о противниках украинского языка. Насчёт украинского языка могу объяснить сразу же. Я очень хорошо помню время, когда не было никаких языковых проблем на Украине. Когда говорящий на украинском воспринимался совершенно безо всякой враждебности и напряга со стороны "русскоговорящих" - тогда и термина-то такого не было! Когда издавалось книг, газет и журналов на украинском языке раз в 5, если не в 10 больше, чем сейчас, при такой "заботе об украинском языке". Когда чуть ли не еженедельно выпускался фильм одной из украинских киностудий. Когда создавались произведения литературы, писались симфонические произведения украинскими композиторами, а в театрах шли оперы, где пели арии певцы из Украины и на украинском, и на русском, и на итальянском языках. Мне не к чему заниматься пропагандой, но я это видел, это было при мне. Сейчас украинский язык заставляют учить, а в результате русский язык используют всё больше граждан Украины. Любовь не бывает насильной, в том числе и к языку. Враги украинского языка те, кто его пытается навязать силой другим. Могу с абсолютной уверенностью сказать - этим они только навредят ему. Если не мешать нормальному течению яыковых процессов, украинский язык не погибнет - он будет нормально существовать наравне с русским. Вы против тоталитаризма в политике, но за тоталитаризм в языковом вопросе. Определитесь лучше со своими взглядами - нельзя быть демократом наполовину, придерживаться в одном демократических взглядов, а в другом исповедовать крайний тоталитаризм. О других аспектах демократии и прочем, надеюсь, поговорим в дальнейшем. Могу сказать одно - не считайте себя одного демократом и патриотом. Другие, с отличающимися от Ваших взглядов, могут так же себя относить и к демократам. и к патриотам. И также уверены в своей правоте. И можете не сомневаться - если Ваши и их взгляды будут оценивать люди "со стороны", вполне может оказаться, что неправы именно Вы. Или у Вас сомнений нет? А я слышал и такое определение: Демократия начинается там, где появляется сомнение. С уважением!

• Подобається Подобається x 5
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я вам такой вещь скажу, вы тока не обижайтесь. Откройте для себя google.ua - там есть ответы на многие вопросы. Абсолютно точно.
    Налог на прибыль 20%. НДС пока был 18%. Штраф? Не знаю, езжу не нарушая правил. "Штраф на месте" вместо лишения прав - от 20Кр насколько слышал. Минимальные пенсии, минимальная выслуга милиционера и его пенсия меня мало заботят - я рассчитываю на себя, а не "доброго дядю". Меня воспитывали, что я должен помогать своим родителям, это же я постараюсь заложить в своих. Кондиционеры в метро встречаются, аппараты для обеззараживания воздуха - тоже. Любопытство удовлетворено?

• Подобається Подобається x 3
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для Москви це життєво необхідно.

10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 4
  11. Romko

Справжнє обличчя...Росії...України...
    Постсовок....
    Страна Наоборот....

Зрештою...в нас те ж....

Країна моїх снів, кошмарних снів,
    Країна моїх днів, безглуздих днів,
    Країна моїх слів, дешевих слів -
    Країна У...
    Країна У...

12. Romko

Washington Times: Выживет ли Украина?

• Подобається Подобається x 6
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

В усі часи, в усіх народів, були страшні не так вороги, як зрадники. Зараз, під час хоч якоїсь виборчої демократії в Україні до них додались ще й просто, донецьким сленгом кажучи, тупорилі.
    Для мене особисто, як Божий день ясно, що пасічник - великодержавний зрадник. Подробиці цього грандіозного по результативності проекту рано чи пізно будуть, думаю, оприлюднені. Американці, як видно, всі події в Україні нерозривно поєднують з діями Кремля. А чи далекі вони від істини?
    Зрозуміло, що таке є Донбас і як він мав голосувати на президентських виборах. Ющенко тут, у нас, не було, в Донбасі і свою і його справу робили місцеві регіонали.
    Але от чому повелися на білими нитками шиті тегипківські, яценюківські... технології мільйони нормальних, здавалось би, українців,- так то шокує, а не просто вражає...

Особливої тут "шани" заслуговують так звані свідомі "противсіхи".

Невже й зараз прочитавши ці рядки з шанованої Washington Times вони будуть продовжувати долдонити, що Янукович і Тимошенко одна сатана?

Невже можна собі зараз уявити, що в цій американській газеті замість прізвища "Янукович" точнісінько так, з такими ж "заслугами" перед Україною, могло стояти прізвище "Тимошенко"?

То ли еще будєт...

14. Yarema

Вас послухати, то українці втратили з розпадом СРСР рай:)))...І з мовою все було гаразд, і з культурою...Але не зрозуміло, чому майже всі обласні центри і промислові міста в Україні були тотально зрусіфіковані? І це при великій перевазі міського населення над сільським? Але треба мати на увазі, що перевага міського населення над сільським встановилася лише у післявоєнні роки...То куди ж поділися ті україномовні, які повинні б були переважати в Україні, бо міське населення виросло саме за рахунок виходців з села?...Ось чому я й кажу, що радянська влада була набагато лицемірніша й цинічніша за царат, бо той хотів винищити мову, а радянська влада винищувала не стільки мову, скільки носіїв цієї мови, причому не так прямими репресіями, як умовами, що призвели до зведення україномовного сільського населення до мінімуму...
    Цікаво, а як Ви вважаєте, чи обов'язково вчити державну мову усім дітям України? А також, чи обов'язково інженерам і технікам володіти технічною термінологією української мови? Це ж стосується і науковців усіх галузей науки...Чи може існувати держава, яка буде забезпечувати права своїх громадян і не вимагати від них виконання певних обов'язків?
    Пересмикуєте, пане! Тут причина не в тому, що вимагає держава, а в тому, що окрім демагогії стосовно української мови, не було майже нічого зроблено для того, щоб державна мова набула престижності...А стосовно того, що люди не хочуть вчити мову...Люди за своєю природою - ледарі, і тому неохоче сприймають те, що вимагає від них певних додаткових зусиль. А тому і необхідна певна стимуляція від держави. Додаткова оплата в 25% тим викладачам, що переходять на державну мову; безкоштовні державні курси для тих, хто хоче навчитися мові чи підняти свій рівень; податкові пільги для тих видавництв, що видають художню і спеціальну літературу державною мовою тощо...Чи є тут утиски російської мови? Не бачу жодних. В школах російську мову вивчають, літератури - море, фільмів на дисках -море...Окрім того Росія має набагато більше матеріальних можливостей для популяризації своєї мови, ніж Україна для популяризації своєї...Кому цього недостатньо ті можуть створювати суботні, недільні чи вечірні школи для вивченя російської мови, а місцеві органи влади можуть за рахунок місцевих бюджетів забезпечити поглиблене вивченя російської в школі, але не за рахунок державної...Тому усіляке скиглення з приводу утисків російської є ніщо інше, як провокація і брехня. І Вам пане це повинно бути відомо достеменно, бо Ви проживаєте в Донецьку;).
    Що таке "нормальноє тєчєніє язикових процессов"!? Давайте перейдемо з езопової мови на нормальну і скажимо, що треба залишити все як було. Щоб російська тотально панувала в науці і техніці, естраді, бізнесі, а українською співали пісні і балакали нечисленні сільські мешканці, яких стає все менше та й мова в них дуже далека від літературної;)...Ні, пане, не вийде! Ця тухлятина не пройде!
    Ніякого мовного тоталітаризму я не пропоную. В мене є лише кілька вимог:
    1) Українською мовою повинні достатньо володіти ВСІ громадяни України, причому в своєму особистому житті і на роботі вони повинні користуватися тією мовою, якою їм зручніше, але документацію і офіційні виступи повинні робити державною (за винятком місцевого рівня, де російська чи інша мова визнана офіційною).
    2) Носії української мови повинні бути забезпечені ВСІМА можливостями духовного, наукового, інформаційного розвитку НЕ ГІРШЕ російськомовних...А це неможливо без цілеспрямованої і послідовної державної політики, зважаючі на те, що Росія має незрівнянно більші фінансові можливості для підтримки своєї мови.
    В мене сумнівів "више криши", але в мене є одна впевненість - залишати незмінним сучасне становище української мови, означає приректи її на подальший занепад:sad:. І тоталітаризм тут ні до чого. Просто треба позбавлятися наслідків колоніалізму і будувати українську незалежну державу. Друга Росія чи її провінція особисто мені не потрібна;).

• Подобається Подобається x 5
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Частково...

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вот и славно. Может поведаете с какой целью были заданы эти вопросы, ответы на которые (я уверен) можно нагуглить в 5 минут?

17. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Рівнь "достатності" а-ля Сердючка - це вже норма чи ще ні? Чи що Ви вложили в поняття "достатньо".

Можливо для Вас це новина, але це і так діюча норма. У всіх державних структурах.
    Що Ви вкладаєте в слова "забезпечені"? Подобається слухати Вакарчука, слухайте. Подобаються "Залізна сотня" чи "Нескорений" - ніхто не боронить. Новини практично по всім каналам українською, мережа теж. Про науку говорити не буду, не знаю...

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Не забудь выкопать бункер, запасти сухой паёк на неделю, воду и предметы гигиены. ;)

• Подобається Подобається x 3
  20. FourA

Вот мы здесь и пытаемся найти ответ на вопрос: а какая, собственно, Украина нам всем нужна? Думаю, все, или по крайней мере большинство наших постов на форуме именно об этом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)