Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

У вас документы два раза на одном месте проверяют, можно догадаться только где вы гуляете и как выглядите. :)))

Кстати, что там насчёт 100 баксов за нажраться на манежке и отлить в Александровском? Чтой то вы слились-то? ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

слились...все списалось на фото с дня ВДВ, типа эти отморозки нажрутся и дальше понеслось...

3. borkhes

Prashunya

4. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

borkhes

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То вже най пані шукає, якщо можете знайти якісь зафіксовані свідчення подібних безчинств - будь-ласка, я з вами говорю мовою фактів, а від вас тільки якесь "словоблудіє" у відповідь. Фотожаби не пропонувати. До речі якщо це те, про що мені відомо, то танк підпалили активісти "Братства", і не розумію яке відношення має акція протесту до банального побутового загулу?

• Подобається Подобається x 3
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

:)))
    То ви вигадали, чи як?

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Я бачу страх перед Львовом у вас вже є. :)
    Свобода певно тішиться :)))

8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

9. borkhes

Теркин, думаю каждый ищет то, что ему нужно и находит это. Нужны были Гуннеру бабы страшные - он их и нашёл. Нужны были улицы с одинокими, едва светящими фонариками - он и их увидел. Главное ведь знать, что ищешь, а там воображение поможет. :)))

• Подобається Подобається x 5
  10. - ясно, пану нужны фотографии привлекательных девушек, сделанные в Москве. Нормальное, здоровое желание.... И в тему! :)

11. Игорь

Игорь Well-Known Member

А конкретно, что мне там могут сделать? Вы , как мне кажется в курсе. Вот вы бы ,например, что мне такое сотворили бы ? Какие мыслишки на этот счёт у вас в голове шевелятся?

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот данные - где

Geolocation Information
    Country: United States
    State/Region: Iowa
    City: Muscatine
    Latitude: 41.4046
    Longitude: -91.0321
    Hostname: server119.ccbhs.com
    ISP: Chi Networks
    Organization: Chi Networks

Вполне возможно, что до Айовы ближе от Оренбурга... :)

13. Игорь

Игорь Well-Known Member

Не надо так!!! Такого удара он не переживёт.

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

Да нет не страх. Очарование пропадает, благодаря таким как вы. Да и вообще , это уже не советский Львов - город -загадка. Просто , когда поеду, я постараюсь о вас, и о ваших аналогах забыть. А теперь прервёмся - я уезжаю в Бишкек ( Кыргызстан ).

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Во-первых, счастливого пути! Во-вторых -у меня есть программка (на диске), называется Атлас Мира, и там можно измерить расстояние между любыми заданными городами. Нашёл я город Muscatine в Айове, он, кстати, на границе с Иллинойсом, и измерил расстояния от Мускатина до Оренбурга (9130 км), а также до Львова ( 8021 км). Так что пусть не переживают наши шановные оппоненты из Львова - от них до сервера расстояние на 1109 км ближе, чем от Оренбурга. Можно сказать, что сервер почти во Львове!

Останнє редагування: 19 лис 2010
    • Подобається Подобається x 4
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ви вірите, шо у вас всьо чотко і з кремлівської дороги ніде не звертаєте? Правильно?
    Ви теж не далеко від всіх втекли...

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Жодних не було поки ви не спитали.
    А чого питаєте? Невже боятися почали? :)))

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

так такого удару можу і не пережити. Як їхати авто - то можу і заблукати в Росії без навігатора. Може вийти, що до Айови швидше доберуся...

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

Постарайтеся, а то правда в свідомість прорветься - справді не переживете...

16. borkhes

Нет, не верю. Неправильно. Свято, где вы у меня такое прочитали?

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пане Свято, мені здається, що якби в Росії жити було так добре, як заявляють пан Борхес і Ко, то вони б не відвідували якийсь форум у бідненькій Україні.

Ось Ви, пане Свято, чи часто відвідуєте форум Молдови чи форум Таджикистану, або форум ще якій-небудь країни, де рівень життя нижчий, ніж в Україні, та переконливо повідомляєте молдованам й таджикам, як файненько Вам живеться в Україні, у порівнянні з ними? Нє?

Чи то шанувальники путина перебувають в якомусь ілюзорному сні, чи то лукавлять?

• Подобається Подобається x 5
  18. borkhes

Свято, дабы не было фантазий, на этот форум я пришёл ради знакомства с современным украинским языком. Впрочем, я знаю, что вы не поверите))))

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я майже повірив, але!

Чому ви не в темах культури???????????????????????????????????????????????????????

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Ви думаєте ви тут знайшли те що шукали, чи ваша уява з цим впоралася краще? (з іронією, але без образ)

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Це що до цього питання.

20. borkhes

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)