Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Знову ж таки, не захищаючи комуністів... Де Ви побачили у їхній програмі "вузькі обмежені"? Ну і дальше Ви читаєте "проміж рядків".

Це факт. Подобається він чи ні - але факт... Тільки якщо вилучити слово "розбудовану". Звісно, краще було б, якби вони її ще й розбудували...

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви ще забули про спиртову промисловість...

• Подобається Подобається x 1
  3. volk

volk Well-Known Member

Краще побачити це між рядків зараз, ніж потім прочитати в газетах.
    А якщо так, то для чого взагалі виділяти якийсь особливий ЄЕП? А чому б не будувати "ЄЕП" зі східною Європою? Що, російські чи казахські товари чи стандарти в промисловості кращі за європейські? Для чого замість критеріїв ринку вводити критерії якихось "приоритених" партнерств? А якщо так, то очевидною стає політична воля на таке рішення. Польща і Турція нагодували і оділи нас в 90-х роках, зробивши на цьому свої економічні чуда, - вони ж не пропонують якійсь ЄЕП суто з ними. (Хто не пам"ятає польські фіати125 у Львові в першій половині 80-х? І вони тягнули до себе в Польщу все, що тільки влазило, - а що туди не влазило? Але замість комуністичних доктрин прийшла нормальна економіка, і Польша стала тою Польщою, якою є зараз). А через ЄЕП Росія буде лізти в нашу економіку, і вже зі спільними економічними здобутками ( а ринок праці фактично теж буде спільний), буди претендовати на світовий ринок. Буде те саме, фігурально говорячи, як зараз український мід фасують в польські баночки, де написано "made in poland". І всі знають, - який смачний польський мед і як його в них багато! А в нас буде - Russia forever!
    Як на мене, хай роблять ЄЕП з Китаєм і освоюють східний Сибір.

• Подобається Подобається x 5
  4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да вроде бы..и Украина рада...да что то не сильно ее туда пускают.....:cowboy:
    А что?Там предлагается не рыночные отношения?Разве ЕС... не требует от Украины... выполнение определенных условий?А не будет ли ЕС...потом указывать Украине.. сколько стали выплавлять... сколько молока получать от коров....сколько виноградников оставить ...?
    Т.е. там по Вашему нет НИКАКИХ ОГРАНИЧЕНИЙ для членов ЕС?
    Тем более для новеньких?:sad:
    А разве не ЕС..требует от Украины... организовать "зону свободной торговли" для начала?

5. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Ну Росія тим більше буде вказувати. Мало того, ще й шантажуватиме, якщо б ми вступили у ЄЕП. Щодо ЄЕС завжди є можливість знайти взаємовигідне рішення, а з Росією цього ніколи не буде, бо вона так чи інакше все собі гарбатиме, а нам обгризені кістки лишатиме.

• Подобається Подобається x 2
  6. volk

volk Well-Known Member

Природньо. І на це є ряд причин. Якби Ви не були обмежені у виборі, - Ви купили б Ладу чи Опель? Ось пару років тому я мав можливість вибирати: купити електродрель - простенький Бош чи нашу Фіолент. Я вибрав Фіолент, і цілком задоволений. До чого тут політика?

Членство в любой организации определенным образом ограничивает свободу. Тут вопрос в том, стоит ли овчинка выделки.

Сейчас бегу, буду позже

7. Читатель_Обкома

А зачем мне второй "Опель"???:8:
    Хотя мне и очень удивительно..что продажи "Лад"...из года в год..на Украине растет?
    Абсолютно ни до чего!!!!:no:
    100%!!!!!
    П.С.Пишите по украински..не стесняйтесь...я пойму....:cowboy:
    Понятненько...в ЕС хочется..ну очень хочется,но нас туда не берут..в ЕП берут...но нам туда не хочется...гордые очень....
    А может Вы и правы...будем "сами с усами"!!!!!:agree:

8. volk

volk Well-Known Member

Ви це дещо різкувато кажете, наче обрубуєте...:) ЄС теж буде шантажувати. Але по суті воно вірно. Я щось призабув, хто запропонував створення ЄЕП? Україна? Здається, ні. Навіть говорячи на хлопський розум, Ви будете просити чи пропонувати сусідові те, що Вам не потрібно? Отак і Україна, - вона пропонує те, що їй є більш вигідно. Або буде вигідно в майбутньому. Якби Росія відмовилася від своїх імперських мрій, думаю, цей горезвісний ЄЕП був би таки створений. А так - навряд чи.

Додано через 9 хвилин
    Це, думається, суб"єктивно. Людина купує машину, думаючи про запчастини, а не про те, що вона повинна їздити. Звісно, за карбюраторний двигун в новій "упаковці" я б заплатив, якби воно коштувало тисяч з 6, а не 10-15. З іншої сторони, якщо порівняти ск. куплено іномарок, а ск. Лад за останні роки, я б не сказав, що це "народний автомобіль". Я б і на китайському джипі їздив, якби хто подарував. :radist:

Хотілося-б, щоб "сами с усами", але кризи задовбують. Все як на заході, криза - улучшение вже сьогодні - знов криза. Чого в ЄС не пускають? :)

9. Читатель_Обкома

А говорят:"В очередь!В очередь .сукины дети!" (с) Шариков.,"Собачье сердце"..
    Вроде бы...Турцию надо пропустить в перед..а там тоже...ртов то не мало....
    :cowboy:

10. Степаныч

А я в ЕС не хочу. Товарищ был в Германии пару недель назад. Рассказал, как там живут... НЕ ХОЧУ В ЕС! Мне тут луччее!

11. Читатель_Обкома

Мало ли..что Вы не хочете?Вас кто то спрашивать будет?:ireful1:
    Есть же..люди..которые хотят..ну очень хотят...вот для них и будем вступать в ЕС!!:radist:

12. Степаныч

Ну, это мы ишшо будем посмотреть!:)

13. Romko

Буржуї вони там всі!

• Подобається Подобається x 3
  14. Степаныч

А хто такі "буржуї"?

15. Romko

Експлуататори найманих робітників - поневоленого пролетаріату.Класику читайте...

16. volk

volk Well-Known Member

А що тут дивного? Турція закидала нас джинсами з величезним поясом і мізерною "матнею". Не можу собі нормальних купити. От куплені в Англії - як на мені шили. Пора вже й туркам нормальні викройки освоювати.
    Так що Турцію, однозначно, вперед пропускаємо!

17. сотник

сотник Well-Known Member

Публикация подобной "сказки" о Ленине, приказавшего расстрелять одного из своих молодших подельников, в советской России тогда (1925-26) дело ни ахти какое необычное.
    То было время циничной откровенности и героизации жестокости и подлости большевиков, их комиссаров.
    Чем более подлой, жестокой и кровавой была расправа комиссаров над своими жертвами, тем более преданными делу революции и лично т.Ленину они представлялись. Это была аксиома.
    Чекисты, расстрелявшие в 1918 году по тайному приказу Ленина царскую чету и их детей, потом в своих рапортах, воспоминаниях с циничным смакованием описывали свое злодеяние. Каждый обозначал в нем свою роль, как ведущую.
    В свое время (хрущевская оттепель) вызвал недоумение рассказ Бабеля в "Конармии", в котором "буденновцы" натурально режут плененных польских солдат.
    Жутковатое впечатление произвела книга "Россия, кровью умытая" (автор не указывается из опасения перепутать фамилию). Комиссары в ней в пику "мягкотелым" белогвардейским офицерам представлены бесчеловечными кровавыми монстрами.
    Такой была большевистская "истина"- трактовка добра как беспощадное кровавое уничтожение своих противников, а стало быть и врагов "пролетариата". Эта истина доводилась до сознания "пролетариата и трудового народа".
    И, нечего скрывать, большинством воспринималась положительно. Даже Горький отмечал "невероятную жестокость русского народа".
    Впоследствии писатели-авторы названных произведений в 1937...были расстреляны. И в том, что автор "сказки" и те, кто ее опубликовал, не избежали подобной участи, не стоит сомневаться.
    Обращает на себя внимание и то обстоятельство, что большевистский террор в ссср, предшествующий 1937 году, в СМИ РФ практически не упоминается.

• Подобається Подобається x 4
  18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Читаючи І. Багряного про помираючу людину:"...Мова його була
    тиха, повільна, хоч він і квапився, боючись, що не встигне, але, кваплячись, він
    захлинався і заїкався, роблячи мову ще повільнішою. Після тих кількох фраз
    Васильченко замовк і заплющив очі. Потім розплющив, зітхнув глибоко й промовив з
    ноткою безмежного трагізму:
    — Я проклинаю той день і час... Коли я підпорядкувався приказові Льва
    Грецького... а не пішов з Симіоном Петлюрою... Може б, ця мерзость не
    панувала...
    "

• Подобається Подобається x 3
  19. Читатель_Обкома

Умгу...и вчера вся Россия...:moskali: ..случайно поминала...жертв политического террора в СССР...

20. Romko

Угу...І Путін слезу зронив...Скупу...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)