Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та Вашу натуру я зрозумів давно. От і захотілось пана Ігоря застерегти від такого спілкування...

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Между прочем, Невстранец, меня спрашивали... :))) Но все равно спасибо:good:

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Росія, яку я люблю:

http://www.sborgolosov.ru/voiteview.php?voite=146

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нажаль... ТА Росія, яка любить "Шумел камыш", "Комбат батяня" или "Белые розы" не підтримає цього кандидата.

4. VasMT

Пропоную Вам і DIDIO-ві набрати побільше однодумців і емігрувати в ТУ Росію. Розбавити, так би мовити, ТИХ росіян, яким до вподоби камиш і рози... І вибрати врешті-решт Йульку царіцей морскою :))) на 1/6 часті суши...
    Чхать росіянам на вашу "любов"...

• Подобається Подобається x 2
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Експорт революції" - це якось навіть історично більше Росії стосується. Нє?
    До речі, ті росіяни, що підписалися за Шевчука (їх за пару днів вже близько 5 тисяч) - також чхають? Чи то прєдателі-лібєрасти-джамшути?

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Але існує і інша Росія. І вона піднімає голову.

6. VasMT

Отож... А не пробували якось тут навестилад? Бо вказувати сусідови, як бити дружину, невдячна справа...

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну і що тут нового знайшло паньство? Якщо акцентувати в цьому вимірі до форумного спілкування - тоді виходить, як мінімум Ви , VasVT та багато хто інший, кому я тут пишу українською - видає сі ніби для мене найближчі люди та друзі, чи що?

Хоча цікаво, подобнє як антиукраїнське паньство дуже радіє, коли б я тут росіян уважав за бовдурів... Аж скоче так їм сє подоба.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Вот именно, что чи що.
    Возможно, что Вам следует перечитать СВОИ допысы?
    Нет, нет, я, как москаль, Вам ничего не указываю и не навязываю.
    Господь с Вами.
    Я просто спросил.

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Отож уважно читайте дописи. Бо розмовляю і пишу літерами дописи в спілкуванні на Львівському форумі - то, ясна холера, не одне й теж.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Не заразно, хоть?

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Я просто відповів.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Коли сусід б"є дружину - його треба зупинити. Я б так і зробив, незалежно від причин, за що він її бив.

А у даному випадку - той сусід не тільки дає поради, як бити вашу власну дружину, а ще й хоче бити сам, мовляв, разом можна сильніше побити.

13. VasMT

Спробуйте перекласти українською, или, на худой конец, на русский, бо не зрозуміло зміст отих букв...

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ось НЕГАЙНЕ і СВІЖЕ підтвердження моїх слів.

Якщо Кремлю здалеку доброзичливо, просто як сусіду, посміхнутися, він зрозуміє це як запрошення прийти до тебе в хату, п"яному закласти ноги на стіл, намагатися згвалтувати твою дружину і плюнути в очі твоїй матері.

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Ви ще вчорашноього не бачили

Гнати таких з країни, без права повернення...

16. Игорь

Игорь Well-Known Member

Помню году в 2000-м, я тогда ходил в украинское общество г. Оренбурга, я высказал одному из руководителей общества ( Плясконю, ныне покойному ), что по-моему глубокому убеждению в Украине должен быть двухпалатный парламент и это будет отражать действительное положение вещей. Тут русских обвиняют в какой-то подчас "излишней" централизации, но украинцы в данном вопросе более жёстки ( цивильны т.е.). А Закарпатью слабо дать автономию?

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

А почему именно Закарпатью? Потому что оно далеко за Карпатами? :)

• Подобається Подобається x 4
  18. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сейчас был переписчик. Никаких этих "национальностей" в графе 7 нет Просто спросили - какая национальность. Сказал - "русский", жена сказала "татарка ". Никакой агитации о которой ( в своём амплуа) говорил Роман, а я даже поверил - не было ). Я как-то действительно людям по таким мелочам верю. Лень наверное напрягаться по мелочам. Человек скажет, поверишь, а потом и думаешь... А мелочи они не всегда мелочи. Иногда боком такая вот вера выходит. Бывало.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Так вы считаете, что Закарпатье - далеко? Это очень важный фактор. Хотя я в дела другой страны, стороны стараюсь не лезть. Так просто к слову пришлось. Сказал и забыл. Своих забот хватает. Драконов у нас нет. Звёзд с неба не хватаем. Хватает забот.

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Піднімають до знаної ними положенной мєтки, бо як токо вовсю подимуть, шоб зручно було,- в один момєнт і нєтвратімо ті голови, як гарбузи полетять, кліпаючи над Лобним мєстом очимао_О

20. Игорь

Игорь Well-Known Member

Как певца Шевчука уважаю. Но, не в свои сани не садись. Беда, коль сапоги начнёт тачать пирожник... Программа - тянет на агитку с разрыванием нательной одежды (тельняшки - гады... ), слезу выбить и прочая и прочая ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)