Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Defender

Defender Well-Known Member

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не даст.

:):):)
    Да здравствует наш суд, самый гуманный и справедливый в мире!!!!
    :):):)

• Подобається Подобається x 3
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А нова влада про це і не заїкається. Вас це не волнуєт? Не знаєте, чому не заїкається? Чи не тому, що гроші там, де мають бути?

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Я сьогодні слухав вражескіє голоса, зокрема, "Голос Росії". :haha:
    І коли була розмова про Лужкова, що він "уходит" в політику, я ошелешено подумав - "в нову опозиційну політику"!?
    "Уходит в апелляционную политику!" - суворо опровєрг мої думки "Голос Росії"...

:haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 5
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Щось новеньке. Що це таке?

• Подобається Подобається x 1
  5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це ще чому?
    Чим Володі погано сидіти на місці прєм'єра?
    Чи Ви думаєте, що насправді Мєдвєдєв щось вирішує?
    Може лише трохи...

• Подобається Подобається x 2
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так ото ж! :))) Новий політологічний термін. Або філологічний! Я так думаю - тепер це "опозиція" російською!

А взагалі, схоже, що Мєдвєд "повівся". Попав в западню..
    Тепер його Лужок, очевидно, буде скубти. А він Лужка. Литимуть бруд по повній програмі, один на одного. Причому колєги Путіна, які підказали Мєдвєду турнути Лужка, тому ж Лужку допоможуть з креативною інфою. Можливо, на Мєдвєда спливе "щось таке", що боляче його вдарить...

Бо скоро ж вибори... І Путін, як завжди - на бєлом конє, спокійно знову на трон...

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Погано тим, що справи погані. Або відповідати особисто, або призначати козлів. Що він вибере?

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

При чём тут суд? Вы за майно волновались - майно работает, всё на месте, просто хозяева другие. Люди работают те же самые, просто на другого "дядю". Видимо вам Михаил Борисович милее нежели Игорь Иванович, хотя оба олигархи которых вы так не любите.

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Час від часу козлів подпутьонків треба міняти... Щоб нове гарненьке личко радувало зомбоящики росіян. :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Суд тут, действительно, ни при чем. Это не суд, а действо для плебса. А "новый дядя" не Игорь Иванович, а Владимир Владимирович. Так что, бандитская разборка в чистом виде.

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вчора ми з другом обговорювали це.. І він сказав теж саме слово у слово! :)
    Правда в тому нічого дивного, бо що Ви, що він (що я) - лібарали! ;)

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Ох... якщо би лише зомбоящикі! Насправді ці Мєдвєпути всюди, навіть у їдальнях бачив...
    Правда у Львові Бандера теж багато де висить... елементи пропаганди - нічого не поробиш! :pardon:

11. borkhes

Я не в курсе для чего это дело конкретно, меня больше забавляет ваша женская логика. Вроде бы олигархи люди нехорошие, вы их тут усердно клеймите плохими словами и если один у другого что-то украл, то чего сочувствовать обворованному? Он же вроде олигарх, вор, что украл майно у народа. Он украл, теперь у него украли. Поделом значит.

Расскажите, чем Михаил Борисович лучше Игоря Ивановича или Владимир Владимировича, пожалуйста. А то Рома Абрамович или Ахметов у вас вор, а вот Михаил Борисович - политзаключённый. Только ради бога, не надо философских отступлений про "действо для плебса".

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Михаил Борисович был точно таким, как все. Во всяком случае - далеко не хуже "отца ваучерной приватизации" Чубайса и прочих, ныне здравствующих. А "стал хуже" Ходорковский тогда, когда подумал, что может участвовать в выборах Президент, как свободный гражданин свободной страны, и решил побороться за этот политический пост. За что с ним расправился Путин, и исключительно по желанию которого он стал политическим заключённым. Только не надо об "уголовном преследовании за экономические преступления". :nea: Если бы в России такое было - сели бы ВСЕ олигархи, и 99% чиновников.

Слева Путин, справа - Ходорковский.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Конечно, закон должен быть один для всех. Независимый суд, политическая конкуренция. Как в цивилизации и чего нет в России и в Украине. А так - это бандитские разборки.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

він не в курсах....:nea:

15. borkhes

Правильно, о том и вопрос. Был олигархом, сколотившем состояние за счёт простого народа, так? Ограбившим этот народ, как тут часто любят говорить. Тут у него отжали "награбленное" и он сразу стал лучше?
    Вы гопнику, у которого "коллега" мобилку, отжатую у лоха в переулке, заберёт тоже проникнитесь сочувствием? Или давайте проще. Вот если завтра Янукович сделает подобный финт с Ринатом - Ахметов сразу лучше станет?
    Скажем так, экономические преступления были. Просто кому-то это сходит с рук, а кого-то прищемили. Я ж не говорю о том, что Басманный суд - самый гуманный суд в мире.

• Подобається Подобається x 2
  16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Може і ви праві і правильно зробили (хоча дивився передачу ВВС що ті всі гроші перекочували до Путіна в бездонні кишені).
    Але чому така вибірковість. Адже інший так само пограбував народ. Але йому великодушно дозволяють тратити награбоване на лондонське Челсі, на дроґб, анчелотті, на півмільярдні яхти.
    Де логіка?

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бандитська держава. Бандитська логіка.

18. borkhes

Ома, я так понимаю вашего ответа не дождусь?

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Краще, ніж DIDIO, я не скажу. Повністю підтримую.

Повинен бути закон, однаковий для усіх гопників. Невже це не зрозуміло?

20. borkhes

Кто спорит? Я разве про это спрашивал?
    Ома, вы не ответили, Ахметов станет хорошим, если у него Яник награбленное отожмёт? Да или нет?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)