Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Нееее.... так глубоко в химии не "копаю".:dntknw:

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Останнє редагування: 5 вер 2010
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Все, звичайно, не так. Якщо подумати логічно, і згадати, що Японія - острівна держава, та ще в період війни, то можна зрозуміти, що отримати звідти розвідданні було важко. Більше того, японський флот знаходився на Курильських островах. Ніякої інформації про підготовку походу звідти дістати було неможливо.

І це ще не все. Японія - мала кілька авіаносців, а ще мала мініатюрні підводні човни. В той час, як американські авіаносці були відсутні. Таким чином, "японський меч" був дуже довгим. А ще їм надзвичайно пощастило. Японці в Пьорл-Харборі попали в гігантський лінкор "Арізона", та ще й прямо в його боєзапас, який здетонував. Стався велетенський вибух, в якому загинуло одразу 1000 чоловік - половина всіх загиблих в Пьорл-Харборі.

Так що - природні умови, режим секретності, максимальне використання можливостей палубної авіації, і збіг обставин - все це й створило військову перемогу для одних (дуже тимчасову) і військову трагедію для інших - "Пьорл-Харбор".

Легенди про те, що хтось щось знав, але навмисно нічого не повідомив - впевнений - неправда.

• Подобається Подобається x 4
  5. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы меня удивили, не свойственно одесситам клеит ярлыки- совок, шоры, а конкретно по теме так понимаю нечего сказать

7. Gron

Gron тафгай

Останнє редагування: 5 вер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

9. Тим22

Мне хотелось бы с вами встретиться в Одессе, мне непонятно, почему вы считаете, что сАвецкіє підручники історії, та маячня з мережі яка сидить міцно, даже в времена советов я читал Солженицина, Сахарова, Булгакова

10. Gron

Gron тафгай

11. Тим22

Я думаю "О стране и мире", а Булгакова в начале 70-х я читал в самиздате. Шаламов конечно потрясает, а еще больше Туманов, друг Высоцкого

12. Gron

Gron тафгай

13. Тим22

О Туманове я знал в 70-х, но не как писателя, как друга Высоцкого и золотоискателя

14. Gron

Gron тафгай

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Полная версия тут:
    http://www.grani.ru/blogs/free/entries/181341.html

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви серйозно!? А я жартував... Хоча запевнення в "релігійному ненасиллі" індійців і т.д. і т.п. вважаю таким самим стереотипом, як стереотип про те, що всі до єдиного німці - педанти.. Варто згадати Джамму і Кашмір. Там протистояння - на рівних.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Пару бунтів уже було. Зокрема, на Далекому Сході. Це ніяк не змінило Росію. Абсолютно. Ну ненавидить населення мєнтов. Так мєнтов перейменують в поліцію. І все. А населення буде продовжувати ненавидіти мєнтов, яких немає. Такі прості і безхитрісні заходи дозволять Кремлю тримати Росію з хомутом на шиї достатньо довгий час. А коли вже дуже запече - що тоді? Правильно. Вибухи. Терористичні акти. Надзвичайний стан. "Сплотімся пєрєд ліцом тєррорістічєской угрози". В кінці кінців - "холодна війна" з ким-небудь, з якимось черговим "нахлєбніком", який "абваровиваєт Рассію". Наприклад, зараз "холодна війна" з Бєларуссю. А потім - може бути з Україною. І так по кругу. Треба ж створювати інформаційний фон для російського громадянина. Так що нічого такого особливого не буде, принаймні в найближчий час.

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Буде ненавидіти поліцаїв. :)

Ви серйозно думаєте, що Росія ніколи не вибухне і буде споконвічно терпіти знущання кремлівського карлика? Що на помаранчеву революцію здатна тільки Україна? :sad:

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А Ви думаєте інакше? Дивно.. а чому?

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Напевно, я оптимістка. :) Вірю, що і у вас повинен знайтися свій Че. :)

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Як там говорять: хто вбив дракона, сам стає драконом!
    Так що які б люди не були при владі... далі мовчу й так зрозуміло!:pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)