Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

:morning1:

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

Сможет. Не такое терпел, к сожалению.

• Подобається Подобається x 1
  2. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Заблуждение.. Никогда не терпел. Хотя, никогда не говори "никогда".

Вы какого наиболее деятельного российского царя имеете в виду? Ивана IV Грозного? Сталина? Обоих убрали. Петра ? .... С какого года по какой?

• Подобається Подобається x 3
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ми вам у війні з Китаєм теж допоможемо. Може Кубань відівоюємо...:pardon:

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:34 ----------

:)))Ги-ги!
    В точку! (на русском)

---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

Я вже написав:
    Все пришельцы в Росию - гибнут под Смоленском! (Формула кохання)

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я уявив себе китайцем і подумав... А чи проміняю я свою тісну, рідну та все кращу й кращу Піднебесну на простори Сибіру, Примор"я тощо, в обмін на те, що Піднебесну будуть бомбити атомними бомбами?

Це питання... Бо Піднебесна вже зовсім скоро перетвориться на один великий і ідеально працюючий механізм, комп"ютер, який ВЖЕ у військовому плані переважує Росію. А дуже-дуже скоро - переважать у військово-технічному. Тобто - російські ракети просто не впадуть на Китай. Але чи є війна "єдиним варіантом"?

Не обов"язково. Вони просто зроблять Росію АБСОЛЮТНО ЗАЛЕЖНОЮ від себе і все куплять. В тому числі і Сибір, і Далекий Схід. Без війни. Навіщо? Війна починається тоді, коли хтось щось дуже хоче, але не може це купити.

Це буде якось гарно називатися... Можливо, Далекосхідна Вільна російсько-китайська Економічна Зона. І в неї попаде весь Сибір і Примор"я. І туди приїдуть китайці. Спочатку 100 000 фахівців. Потім їх родини. Потім робітники. І їх родини. І вони там залишаться. І привезуть інших. Вони вивчать російську мову і російські жінки з задоволенням побіжать за них заміж - бо роботящі і не бухають. Коли їх кількість дуже збільшиться, за років 10 - вільна економічна зона матиме більше грошей, ніж вся Росія. Тоді вони вимагатимуть автономії. І отримають її спочатку як "Дальнєвосточний спеціальний економічєскій рєгіон". Отримавши самоуправління, вони стануть "Китаєм", залишаючись "напівРосією". А потім, коли їх кількість легко перевищить кількість громадян Росії - вони спокійно зроблять китайську мову державною, а Росію назвуть Елосишен. Тобто - "Російська провінція". В неї може ввійти також Україна.

І це неминуче. Найперше, тому - що Китай - недемократичний, чОму так радувались руссо комуністо і їхні гебістські наступники... "Недемократичність" означає "непередбачуваність". Якщо завтра китайцям буде віддана команда "круууугом!!!", вони її виконають. Всі, до одного. І тоді війна.
    ...Хіба що китайці винайдуть безсмертя, і припинять народжуваність із-за її непотрібності. :)))

І це все означає, що якщо в Росії не ідіоти, вони мають бути в НАТО, просто бігти туди.

Але в Росії ідіоти.

• Подобається Подобається x 5
  5. Gron

Gron тафгай

А що у руських тільки два пальця об асфальт путя сталін?
    Бо людскість Манделлу, Кенеді, Рузвельта, Вашингтона, Наполеона, Черчіля,Давіда,Тамару....., за позитивний вплив на розвиток людства згадує, а от россатрапів чомусь тільки у мокселі та його акрєснастях.

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

Невже народ?
    Може його "кращі" представники?
    Все що вони мали та мають, цілком заслуговують.

• Подобається Подобається x 6
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І не тільки Росію. Підготовка ЗС Китаю одна з кращих в світі. І це на фоні безмежної відданості "кормчему" і патріотизму. І оснащення бойовими засобами наберає обертів. НОАК-2010 докорінно відрізняється від тої ж самої НОАК десятирічної давності. Досить сказати, що бюджет МО Китаю в 2009 склав 70,7 мілліардів долларів США при чисельності армії 2,3 млн чоловік ( російський, за той самий рік - 53 млрд при 1,2 млн). На перший погляд цифри співставні, але Пентагон рознюхав неофіційні цифри - 150 млрд дол.США о_О. А на фоні проводимих ними реформ ЗСК вимальовується цікава кртинка:
    Тепер про територіальні інтереси: Тайвань - ось перша і основна претензія Пекіна.
    (далі буде)

7. Gron

Gron тафгай

А цого "державника"-антисеміта, імперця, та нудного "письменника" порядна людина, навіть якщо не єврей, не згадує всує.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

:good:.....

• Подобається Подобається x 2
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я впевнений, що Тайвань - лише зручне прикриття для набагато більш серйозних планів. Сьогодні армія Китаю велика, завтра - до зубів електронізована. Зараз залишився потрібен лише космічний сегмент, для управління військами. Але він може стати непотрібен - рівень сьогоднішньої техніки скоро дозволить обстріляти потрібну територію ракетами чи снарядами, начиненими тисячами мікрорадіоретрансляторів, що автоматично самоорганізуються в радіомережу, і забезпечити зв"язок на великій території. Без супутників.

10. VasMT

Ще Південно-китайське море. І незрозуміла для Китаю Індо-Американська активність.

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

США хочуть зробити в Індії "другий Китай" - запустити механізм самоорганізації інтелектуального бізнес-простору в густонаселеній Індії. Причому на демократичній, відкритій основі. Без будь-яких власних мілітаристських намірів. Бо ніхто серйозно не сприйме індійців як серйозних солдатів. Вірніше, не так. Індійці ментально і фізично не зможуть протистояти китайцям у військовій сфері.

Зате запросто можуть протистояти інтелектуально. Адже сильніший той, хто сильніший інтелектуально...

До речі... Індійці придумали шахи. А китайці - компас... Дуже характерна ілюстрація ментальності.

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не хочу злорадствовать..., но так и просится: - Русским не повезло с Менделеевым.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А йому приснилось....нінада....:nea:

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Манделла, Кеннеди да, вы еще Валенсу забыли. Рузвельт привел страну к Пирл-Харбору, Вашингтон был рабовладельцем, Наполеона можно было судить как нацистских преступников, Черчилль участвовал в геноциде против буров, потом был бездарным министром в 1-й мировой, Давид вообще садист

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

У Індії релігія не передбачає насильства. Ненасильницька релігія. Там навіть у побутових конфліктах ніхто не застосовує фізичної сили.
    Ввечері та вночі спокійно можна гуляти по вулицях Індії, тому що ніхто ножем тебе не заріже і не вб'є.

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я плачу, коли уявляю, як паралізований Рузвельт вів країну в Пьорл-Харбор.
    Невже Вашингтон був рабовласником!? А Архімед був древнім греком. Це також кидає на нього тінь, нє?

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Ви що, не дивились оцього!? Та вони просто монстри!!! Чак Норріс, коли це побачив - вирішив від сорому за себе просто повіситись... Провисів 3 дні, обгорів на сонці, але вдушитися так і не вдалося... Шия надто міцна...

http://www.youtube.com/watch?v=6pmMpulEQDw

:haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 4
  17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

А в нас навіть тунелю вирити не можуть...
    Навіщо, якщо в Росії є напрямки і цього хватає?...

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

А шо це за байда? Може хто пояснить...
    Яким боком СНCl —кавалок симетричного дихлороетилена, до феруму в кровы .

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та найперше, шо придумали індійці, так це "Камасутру", от шо!!!
    І без цьої книжки, по суті, ані одна ракета в світі не полетить і жодна пушка не стрельне!
    В суть треба дивитися, колєктів, все інше - похідне. От хто тут зна, що в кожного сикха Пенджаба за пазухой і в тюрбані постійно знаходилося до 4-х Камасутр тоді, як у інших жителів Індії навіть однієї книжки на трьох не хватає?
    Китайці штучно скорочували народжуваність, усно для цього вживаючи відповідні цитати пресєдатєля Мао, а індійці, навпаки,- піднімали планку чисельності населення безперервно заглядуючи в священну книжку. Причому для беграмотних, яких і до цього часу навалом, весь фоліант забитий доступними до розуміння картінками...
    В мене теж така книжка була ще в 5-му класі і поки мене здав вожатий її встигло вже півшколи передивитися...
    Мене серйозні дяді сильно ругали і я з горя перевівся в іншу школу, де, до речі, про Камасутру ані сном, ані духом ніхто нічого не знав. Та через пару тижнів все вже було трошки інакше...
    Отак і я боровся з сістємою:)
    І в етом шото єсть...о_О

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)