Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это всё-таки не Киргизия. Зря дёргается. В центре Европы..., подобный вариант не пройдёт. Всё будет "тихо и мирно". Другое дело, что в "борьбе за справедливость" всплывают факты про которые народ и не подозревал..., Так это теперь Белорусам решать, верить или... сами должны думать.
    Может им так удобнее?
    Тоже вариант.
    Один диктатор - не банда безпридельщиков. Может им удобнее одного "Старого льва" кормить, чем потом, от стаи гиен отбиваться. :) Тем более, что он уже нахапал.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Градский, спевший в 80-е :«Ах, время наше сучее, летучее, ползучее, и прочее жулье…» превратился в єдакого Спику. Старость, что ли? Макаревич, Ярмольник и т.д. и т.п.
    http://www.aif.ru/culture/article/37146

• Подобається Подобається x 2
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А может просто житейская мудрость?

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну да, ну да.
    Что нужно человеку, чтобы спокойно встретить старость? (Белое солнце пустыни).

5. Ravin

Ravin Well-Known Member

P.S. В России цифрам 3 и 1 вместе не собираться! (с)

6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну,как минимум,не тратить молодость на поливание соседей грязью

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Игорь, я не передергивал. Я объясню мою точку зрения. Игорь, вы зря обижаетесь. Я вот тут повыделял немного, что вы написали. Давайте сначала определимся. Ведь не нации пытаются ссорить, а конкретные люди пытаются, но для пущей важности они пытаются представить из себя истинными выразителями ментелитета всей нации или национальности по своей записи национальности в паспорте.

Порода, особый менталитет....Это чтоб запутать, чтоб в толпу согнать. Я так людей лично не сужу. Я считаю что у большинства людей менталитет по большей части одинаковый, но конечно есть различия, особенности. И всегда на человека смотрю.. ...А уж он проявится либо положительной стороной или отрицательной. И сам своим поведением впишет себя туда или туда в ту или иную группу . И даже если поведение одно, то мотивы и причины могут быть разные. ПОсмотрите кто те, кто злой тут.. Почитайте..У всех разные причины.

Я поэтому и разговарию здесь с каждым человеком, где неправы, посты их цитирую. Вилите, что не отвечают на свое вранье или упорствуют ? А почему ? Потому что сразу всю нацию представляют. Индивидуально они безответсвенны, за свои слова ответить не могут. Признаться, что соврали тоже. Они ж представители всей нации.

Как прищемишь во вранье так сразу либо шовинист, либо...ну там по списку...

Так что не могу я так написать что нации пытаются поссорить. Скажите конкретно кто..Хотя я знаю кто это. :)

А поводу географической теории. Нет чукчи не могут. Суть географической теории в том, что цивилизации слабо развиваются там где слищком простые условия и не надо себя утруждать для выживания, либо там где условия настолько суровые, что все усилия уходят на выживание.

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

11. Чернобылец

Нет, надо было мне написать в свидетельстве о рождении. Виноват, исправлюсь.

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Точно, білорусам більше пощастило: в них один Лукашенко, в нас - голубі біси, "ім'я їхнє леґіон".

13. Игорь

Игорь Well-Known Member

Мудро придумано. И вашим и нашим. Ну що тилько не может объяснить наука. Габино читайте.

Нации исчезают мгновенно. История многих тому пример. Не хочу на эту тему. Евреи , кстати, тоже не вечны. Их, кстати, немного настоящих, типа Бориса.

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ну такої дурниці витримати не можна! Національні держави зникають миттєво, а нації ще довго тримаються, хоча бува назви змінюються. Асирія луснула давно, ще слов'яни тоді з індоєвропейської єдності не виділились, але асирійци є трохи. Рідна мова для них - арамейська. Також ще жива. Є конкретно в нас такі.

• Подобається Подобається x 3
  15. Чернобылец

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Твереза думка росіянина....

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Люблю читати розумних і адекватних людей.:dntknw:

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ігор, а хто взагалі тут має якісь претензії до росіян? І які представники вашої країни чи доморослі шавки виступають на ЛФ з позицій росіян а не комуномоскалів? Крім вас, звичайно (на жаль і вас іноді заносить на совок).
    Ось дуже гарно про це написали брати Капранови в УП

Проте окремо хочеться подякувати за образ росіян. І не тому, що "ховали тещу - порвали два баяни". А тому, що це, мабуть, вперше на "Інтері" ми бачимо не радянсько-бандитсько-спецназівське обличчя братнього народу, а людський, трохи смішній, однак тому і симпатичний образ живої людини.

Вперше "Інтер" змалював нам росіянина, не як москаля, а як по-справжньому самобутню людину, яка живе своїм життям, але при цьому цінує і шанує Україну. Ми довго жили в Росії, об'їздили усі регіони, маємо там багато друзів і можемо підтвердити - вони й справді такі.

За межами Кремля живуть нормальні люди, які не вписуються у стандарти українського та російського телепоказів. Ми чули, як вони співають у природних умовах, як веселяться і як сумують.

Мабуть, тому і обурилися кримські шовіністи - аж надто не вписується картинка у експортований Кремлем образ.

Я даю вам гарантію, Ігор, що ніхто, хіба що за виключенням хворих людей, не буде ненавидіти простих російських людей.
    Ненавидять совок, ненавидять ту араву, яка є фактично, знаряддям Леніна-Сталіна-Путіна і від якої прості росіяни натерпілися не набагато менше від простих українців чи інших націй.
    Ось тільки деяке почуття образи - чому цей могутній народ дозволяє себе тримати в ролі рабів і коли він порве кайдани і змете зі своїх плечей отих паразитів?

• Подобається Подобається x 5
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ой, як гарно сказали. Нас то теж стосується. Ми маємо на горі те ж саме, що плаває по відомому закону.
    От це вже вАпше, і хватає ж у людини стільки зневаги до свого народу!!!:
    Цікаве інтерв'ю. І про те, що не було за 10 років ніяких помилок, і про те, що результати виборів повинні бути передбаченими, і про те, що він не знав, хто такий Шевчук і не знав, що у Ходорковського другий срок. Тільки "дубину" і знає, бідолашне.
    проhttp://kommersant.ru/doc.aspx?DocsID=1495411

Останнє редагування: 30 сер 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)