Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Більш того, у Львові продаются харчові продукти, зроблені ... з дітей! (на упаковках намальована дитяча голова) і з котів (на упаковках намальовані кицьки).

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Зсилку на що, Полковник? Що я слухав ВВС чи що коментатор навела таку цифру? Навіть якби я був співробітником Лубянки, я б не записував всього, що слухаю. Просто часу і ресурсів не вистарчило б.
    А критерії, які застосовують на Заході щодо випитого (я вже не памятаю, здається, регулярно два рази на тиждень випивати більш ніж один стандартний дрінк) думаю навіть підвищили б процент алкоголіків в Росії.
    Можете порівняти, на Заході згідно статистики 10-20% населення мають проблеми з вживанням алкоголю.
    За 20 років проживання в Австралії я не бачив людини, що валяється на вулиці, чи ходить від стінки до стінки. Робіть висновки, порівнюйте.
    І не грубіть...

• Подобається Подобається x 8
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Він "брехло" їх значно більше...

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Ясно...
    Водка цвіте і пахне...

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Ось тобі і маєш! Що значить звязалися колись із старшим братом...

• Подобається Подобається x 4
  4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Дети малые...:)

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

І якого ж... цей казанський совок майнув в ту Америку? Якщо вона така погана й тоталітарна, то чого не повертається в свою свободную Казань?
    Ну, їй-бо, совок нєістрєбім:)
    Приїхало з сільпа і вчить американців, як їм житио_О

узнаю брата Колю...

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Допис від Pedro
    бо 40% російського населення алкоголіки.

І я думаю, шо це брехня. Там на усі 90 відсотків алконавти потягнуть.

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Та куди там їм шось "представлять"? Излучинск,- це ж от слова "Лучистое":)
    Згадали, панове?

• Подобається Подобається x 8
  6. серега-очкарик

Извините,а вы уже коньяком по утрам не опохмеляетесь? Да или нет?

• Подобається Подобається x 3
  7. Gron

Gron тафгай

Про якість цього "вина" навіть не стану сперечатись(в жодній країні не бачив на полицях, а там 100% на якісний алкоголь розуміють) бо смаки різні, але кількість виробницьтва того "вина" каже сама за себе, а ціна не споживачем чи ринком сформована, а маркетологами, яки грають на відсутності альтернативи серед рос виробників, та "патріотичних" легендах.

8. Salata

Salata Well-Known Member

Правильно, и не начинайте :)

Там просто рынки поделены давно и надолго. Медали дают, а покупать - своего полно или уже понятного и известного.

Знаете количество? Подскажите :) На самом деле, на Кубани виноградников очень много. В моих краях - от горизонта и до горизонта. Но бутылировали виноматериал в Москве и Ростове. Сейчас ситуация изменилась. Заводов стало много. Но сколько производят и сколько качественного - не скажу. Так же как и в Украине, много подделки и суррогата. Молдавские вина, кстати, бутылированые - сплошь суррогат. В Крыму тоже места надо знать, где вино. Так что количество тут роли не играет.

Цена как цена. Везде по-разному.

Тема поднята бредовая. Вечер пятницы в г. Кардифф, Великобритания:

Там по ссылке еще много. Осторожно, детям смотреть нельзя.
    http://www.liveinternet.ru/journals...d=130579691&journalid=2298390&go=prev&categ=0

9. Boris_Kiev

Та в Росії "вино" або "красное вино" - це т. зв. портвейн (варіант - бормотуха, "Сльози Мічуріна").
    А "Белое вино" = воттка.
    Воттка ділиться на "казёнку" (заводську, з дотриманням ГОСТів) і просто "воттку" (сивуху).

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Нетрезвыми красочками (Алкоголь под микроскопом)

Ну... и так далее по вкусу.

Останнє редагування: 19 сер 2010
  11. Boris_Kiev

В Кардіффі не був, але був у містечку Кроулі. На вулицях за 2 тижні бачив аж 1 (одного) дядечка напідпитку. Веселий такий, вів пса невідомої породи. Привітався зі мною. Я похвалив пса, спитав, якої породи. Він гордо відповів місцевою говіркою "Коллей!"

Закінчення навчання ми з колегою відзначили у барчику. Була субота. Тричі брали по 88 мл віски (без содової - колега) і бренді (я). Полірнули пивом. Серед відвідувачів було двоє осіб із трохи каламутними очима - вони проводжали нас стоячи!
    Барменка - красуня-ірландка - просвітила ультрафіолетом купюри, якими ми розраховувалися і зніяковіла, коли я подарував їй сувенір - купюру 5 тисяч купонів. Вийшов суворий відставний моряк - її тато. Вона шепоче - оці джентльмени випили по три чотирикратні дози! І подарували мені оце (купони).
    - Вони фунтами розрахувалися?
    - Так, тату.
    - Заходьте ще, джентльмени!

Ось і всі спостереження щодо англійських алканів.

• Подобається Подобається x 7
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Колєжанка вийшла заміж за Майкла Білла (Michael Bill), штат Колорадо, Денвер. Колись з ним і його швагром півторачку домашнього первака на трьох втисли... Нічо. Ще й бігбіром шліфанули... Ніхто не впав і не тер стіни...

13. Gron

Gron тафгай

Salata, власно мені, людині яка професійно майже 20 років займається виробницьтвом, імпортом, єкспортом та дістрибуцією вина (та іншого алкоголю) сперічатися з Вами- як пити раше-"вино".
    Залишайтеся при своїй думці про виноробство, якість, та культуру споживання хоч все життя, совок здох, його послідовникі не та цільова аудиторія заради якої треба працювати та навіть відписувати на форумах

-Кто других ботинок невидел-наши самые лучшие(с) М.М.Ж.

Сурогат-тільки у Вас в голові перепрошую, бо вино з Хинчешт (хоча б) ні в чому не поступається кращим європейським виробникам, і продається там в країнах з виноробними традиціями.
    Обережніше з рос та крим алкоголем, Вам- він особливо шкідлив.

• Подобається Подобається x 7
  14. серега-очкарик

Недоработочка.В Туапсе прекрасный винзавод ещё с советских времён

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Украина обещает поделиться с Россией зерном

заместитель министра экономики Украины Валерий Мунтиян.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Смрад - 2010

• Подобається Подобається x 5
  17. veronka

veronka Well-Known Member

отож з Миколаєва та Одеси туди фури цистренами вино везуть;) знайомий водій (великої компанії) постійно або на Кубань або в Москву везе:) мушу зазначити, що на Кубань втричі частіше)) видно, тих виноградників, яких дуже багато ніхто не використовує - так, як музейні експонати;)

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

У росіян стало менше речей, якими вони можуть пишатися, констатували соціологи.

Так, менше половини росіян - 47% - пишаються великою історією своєї країни, тоді як у попередні роки таких було 48% в 2009 році, і 57% - у 2006 році, свідчать дані опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки.

tsn

• Подобається Подобається x 2
  19. Gron

Gron тафгай

Згоден.
    Баксів по 800 за тонну, контракт на 50 років, передоплата та Тюмень з Ямало-Ненецьким округом на 150 років в аренду за 150 гр.
    А, ще азарова-януковича-табачника віддамо та холодильник Розенлев(вживаний)

• Подобається Подобається x 6
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Допис від Salata [​IMG]
    Но бутылировали виноматериал в Москве и Ростове.

Я б не радив пити що небуть назване "виноматеріал." :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)