Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А чого то ви так громоголосно розписуєтесь за всіх українців, дохтуре?
    Це Ви так думаєте. Але я це переживу. :)

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це Ви думаєте що знаєте що я думаю. Переживайте - мені по барабану.

А чому Ви так громоголосно розписуєтесь за весь Євросоюз, пані дохтурихо? :)

3. Un.Known

А того, що Євросозом не видано жодної постанови щодо допомоги пенсіонерам московським, китайським, пакистанським, українським, і навіть в плану не мають щось подібне розглядати. Відтак доля їхня Євросоюз не обходить в найменшому.

А от у Вас фактів того, що ВСІМ українцям байдужа доля московських пенсіонерів - немає. :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чим для УКРАЇНЦІВ московські пенсіонери ближчі ніж скажімо, празькі чи мюнхенські? Що це вас так заносить на москалів, включаючи тутешніх троллів?
    Ну, для мене можливо ближчі лондонські пенсіонери. Все-таки, королева та сама і на одній мові розмовляємо. Але причому московські???

• Подобається Подобається x 3
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А покажіть факти того що Україною видано жодні постанови щодо допомоги пенсіонерам московським, китайським, пакистанським і навіть плани що щось подібне мають розглядати. :)
    (Не знаю навіть чи українським пенсіонерам дуже будуть чимсь допомагати крім риторики звичайно)

• Подобається Подобається x 4
  6. Un.Known

А чого це раптом? Знання українських настроїв - то Ваш профіль, от і показуйте :)

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну тоді покажіть факти з Євросоюзу. Знання євронастроїв - Ваш профіль, от і покажіть. Як каже американська приповідка "спочатку покажіть своє, потім я покажу своє". :)

8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ну, тупиє ((С)Задорнов)

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Пане , Ворон , а Ви тим дуже переймаєтеся?...Мені якось байдуже...3місяці так 3.
    Мені і трьох днів вистарчить як буду проїздом.

Цей "крок у відповідь" нагадує ображену дитину якій не купили забавку.
    Всі хто приїзжав з Чехії до Канади , всі вони подавалися на рефюджі (політичних втікачів) і тягнули різну допомогу.
    Найменше $800 на чоловіка + держава оплачувала частково помешкання.
    А сімя з 4 , або більше чоловік....? - От тото!
    А американці чи канадіці які приїзжали до Чехії вони там залишали свої гроші....

А Англія - є Англія.
    Союз англомовних держав( США- Канада - Британія - Австралія - Нова Зеландія)є непохитний і в тому його сила.
    НАТО навіть може розпастися , допускаю.Але не вони.

• Подобається Подобається x 8
  10. аксакал

Безоплатного?

• Подобається Подобається x 2
  11. Un.Known

Та ні, то ж Ви писали
    Ви ж в курсі, що відбувається у Євросоюзі, я тільки підтвердила Ваші ж слова. :)
    Сто процентів.

Бо рядовому американцю дадуть візу раз-два, але багато з них просто не поїде туди, де треба візу, бо є купа місць, де її не треба.

Коли Канада ввела візовий режим щодо Чехії, то чехи не ображались - злились на власних "співвітчизників", "завдяки" котрим отримали таку головну біль.
    То до мене питання? Я цього не стверджувала.
    Прошу пояснити, що означає "заносить"?

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та ні адекватний крок у відповідь є чимсь зрозумілим. Але зрештою не про те.
    Тому турбує. Жив якийсь час в Європі до об'єднання. Знав багато європейців які жили роками або десятиліттями в Ню-Йорку. І добре знаю і бачу наскільки все впало до низу і тут і там. Мені це не подобається. Раніше європейці котрі тут були задовго держава їх не карала - закривали очі. Так само в Європі. Можна було купити квиток в один бік за 60 дол. з Ню-Йорку без віз і все. Ніхто не чіплявся. Віза в ареопорту і можеш там бути хоч все життя. Рік назад мій знайомий із іспансько-жидівської багатої родини котра втекла сюди в часи Франко поїхав в Німеччину. Був там трохи довше 3 місяців на два дні здається. І отримав заборону на в’їзд в Євросоюз на 7 років. Це не фашисти? Справді скоро Росія буде виглядати краще на фоні цих...

13. Gron

Gron тафгай

А от я непереймаюсь долею пенсіонерів.
    Ні українських, ні особливо російських, канадських, британських, etc.
    Нє, тими що оточують, навпаки, але нічого для себе чи родичей від жодної держави непотребую та неочікую і дітей так виховав.
    Сам і тільки сам.

• Подобається Подобається x 5
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Пакистан і Палестина різні країни, як Україна і Мадагаскар. Не беріть приклад із Януковича. :)

Добре не будемо продовжувати Місіпісі. :)

15. Un.Known

Так назвати урядовців з Брюсселю мені в голову ще не приходило, зате думалось, що хтось дуже амбітний хоче мати власну Євроімперію.

Такий собі Радянський Союз в капіталістичному варіанті. Тільки все, слинами поклеєне, розпадеться, рано чи пізно.

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Трохи краще, бо в Росії за законами можуть заборонити в'їзд на 5 років.

Ось витяг з тексту (російською - коли що, можу допомогти з перекладом):
    Иностранный гражданин, не покинувший территорию Российской Федерации по окончании срока действия визы либо не обратившийся за ее продлением, может быть привлечен к административной ответственности (штраф от 2000 до 5000 руб.) вплоть до выдворения за пределы Российской Федерации и последующего закрытия въезда в Российскую Федерацию на 5 лет.

Повністю текст закону читати тут!

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

18. аксакал

Друга спроба краще піде, а там бач опанує. Власне, це доводить, що українську севастопольцю таки легше опанувати ніж англійську.

---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

А то був ВАШ ДОПИС?
    Так хто з нас мавпує яйцепадучого? Так повернемося до мого питання: чому таки безоплатного життя та ще в Європі для них (не для наших) бажаєте? І Я ХОЧУ!!!

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)