Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dimex

Dimex Well-Known Member

Жодному москалю не світить такий успіх))

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

3. Fremut

Fremut Well-Known Member

ОбломайтесьИли сейчас срочно начнёте дифференцировать,еврей не еврей,москвич не москвич,россиянин или москаль?

4. Dimex

Dimex Well-Known Member

Обламайтесь ви. Я чітко написав: "Жодному МОСКАЛЮ не світить такий успіх".А це не москаль а розумна людина! ;) Тут кагбе різницю тільки ви не побачите. І диференціювати "срочно" не почну - я це зробив давно!

• Подобається Подобається x 3
  5. Defender

Defender Well-Known Member

Дыма в Москве благодаря либералам все прибывало и прибывало....

Москвичи оказались в кольце огня...

На дорогах России массово горят машины..

Горожане массово бегут из городов...

Массово носят марлевые повязки..

• Подобається Подобається x 1
  6. Defender

Defender Well-Known Member

Собирают самые ценные вещи и .....

Несмотря на изменение климата дороги так и остались плохими...бежать по ним трудно..

Первые переселенцы уже достигли безопасных мест...

из-за смога москвичи с трудом могут пользоваться своими надкушенными яблоками..

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Мировое бабло занервничало.

• Подобається Подобається x 2
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Кілька теплих слів про Росію.

Одного разу десь у вісімдесятих, мій стрий зі Стрия поїхав на Росію. Якщо добре пам'ятаю розповідь, - то на Москву. Працював він водієм ГАЗона. Віз партію відеомагнітофонів. Звідки вони і куди точно - не повім. Але важливіше інше. Вже на території Росії Газон поламався. Щось було не то з заднім мостом, не то з ресорами - одним словом машина вклякла.
    Далі почалося саме цікавіше - місцеві жителі з якогось села сказали йому - поїхали з нами, і за машину не турбуйся... Про те, що машина тентована і не варто возити "такий" товар (в ці часи) вони йому теж нагадали але все ж переконали поїхати з ними.
    Одним словом вони просто пили! П'янка була повна - мужык с западной Украины - гость. Коли прокинувся, з бодуна, - машина стояла справна. Грошей за ремонт не просили і не брали. Побажали лише хорошої дороги. Так, що мій стрий запам'ятав лише одну п'янку з цього вечора. Казав, що спочатку не хотів їхати в далеку дорогу з таким товаром, а потім казав, що шкодує, що собі одного відака не прихопив. (Казав що списав би на дорогу - машина тентована - хіба я знаю...Я лише водій...Експедитора не було. Хіба я винен?...)
    Історія цікава і багато розповідає про справжніх росіян, які в пагонах по кремлю не ходять. Схоже прості душевні люди із своїми звичками.
    Хочу побажати росіянам, щоб весь той чад зібрався над кремлем і витравив звідти всю "дурь".
    Ще хотів би побажати, щоб прості росіяни побільше їздили НЕ в КРИМ, а в Європу. Бо тільки порівнюючи можна побачити переваги. Може і Путіна більше би не вибрали і не читали би радянської преси.
    О такі побажання.
    І Дякую, що колись допомогли моєму стрийкові.

П.С. Бачив вигорілі села в Росії на європейських каналах...
    Знаю, що в них своя політика, але. На кадрах вигорілі хати і тільки грубка лишилася і комин. Як воєнні кадри 2-ї світової....
    Бля, невже в селах цегла тільки для коминів? Почніть будувати нормальні хати, щоб люди в них жили а не існували... Я розумію, до американців Галичина не дотягує...(з дерева, повністю, хати не будує), але невже за 60 років після війни в Росії села ніхто не будував з цегли???:dntknw:

Сподіваюсь спека в Росії скоро припиниться...

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Краще щось зробити.

• Подобається Подобається x 4
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Может он и хороший человек, но уже мысли его начали посещать..., вот и имей дело с такими...,
    Все рассказки, про тентованый или небронированный, не совсем бронированный - пурга. Люди или честные и порядочные или НЕТ. У каждого своя цена.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Я не похвалити його хотів - правду описати про Росію...

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане NorthWind, не туди бєте. Я не бачив ні одного натяку на насмішку з боку українських дописувачів. Скажу більше, весь світ співчуває вашому горю і готовий допомогти стільки скільки зможуть. Сьогоднішні всі світові новини показують горе повені в Пакистані і пожарів в Росії.
    Ви попросіть ваших співвітчизників не провокувати людей на цю тему.
    А шановний Дефендер влаштував вже цілу галерею жартів на цю тему, які дуже сподобались іншому росіянину Фремуту.
    НАД ЧИМ СМІЄТЕСЬ, ПАНОВЕ???

• Подобається Подобається x 6
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так и я про это.
    Люди могли или помочь или скомуниздить, даже если бы он просто уснул от усталости.
    Все сообща поступили как нормальные люди и то, что кто-то об этом уже начинает жалеть..., неважный признак. ВСЁ!;)

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Меркель заявила про допомогу Росії з пожежами.
    Путін промовчав.

Путін заявив, що будуть проведені тендери на гасіння пожеж в Росії!!!! :scratch_one-s_head:

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Більше 50% американських будинків є деревяні.​

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я знаю.
    Питання чи в Росії не 90??? (сторічної давності)

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

5 балів!....

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Маловато. Миллион баллов. Во..., хоть как-то соответствует уровню.:good:

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Росія не співпрацює з НАТО?

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Хіба в чамодані і тими, хто виграв тендер...

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

За фразу..., которая тянет, в современной России на 50лет расстрела через повешенье???? Маловато будет..., маловато будет.

19. Fremut

Fremut Well-Known Member

Джерело,будь ласка

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

Телеканал
    Россия24

Останнє редагування: 7 сер 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)