Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

[youtube]3-0TaWS1Ss0[/youtube]

— Ты ограбил Путина, как каждый, кто в России слишком много ест!
    — Путин может все. Но он не может похудеть за каждого из нас.

3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Упаси Боже от таких "сестричек".:):give_rose:

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

:bye2:

Неужели в это кто-то верит?
    Ведь такие вещи вбивали при союзе со школы, и то результат не всегда был.
    А тут всего-то 10 лет.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Може якось скомбінувати, щоби була присутня якась літера від слова "Москва"?

• Подобається Подобається x 3
  6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Верят. На ЛФ и не такому верят. :)))

• Подобається Подобається x 1
  7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вудаки - так напевно Ви мали на увазі? Літера В у слові Москва є! :)))

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нє, аудаки.

Та ні це Ви щось "наплутали". Я говорю прямо про обличчя бидла і хамів із Росії. Якщо не в курсі то бійка почалась коли це гім.. NikolayLW мені нахамило (до того навіть на форумі я не був коли він кокихось рускоєзичних "обіжав"). Я йому відповів як малось бути. І ці хами почали його захищати. "Захист" почавсься в стилі побиття трьох жінок які ставили мені карму, (кацапське бидло не мало смілості на чоловіків нападати).
    Ось гарний праклад "Допис від NikolayLW а в жизни за такие слова по хлебальнику получила бы, что ноги только дергались бы.
    Defender (Нині), Дальневосточник (30.07.2010), Полковник (30.07.2010), Чернобылец (31.07.2010)[/QUOTE]"

Невстранец був на чолі цеї процесії хоч як кожен боягуз хамив здебільше в кармі. Але поглянемо ще раз на цього "інтеліґента".

Каже хосподін Невстранец.

Пару постів нижче

Возмущається хосподін Невстранец на цілком коректне зауваження модератора.

Потім кобіті дають штраф а хам із Москви штраф за

Не отримує.

Потім хохло-кацапське бидло із Москви реве

Сичать хахли із Москви з єдиною метою посіяти ворожнечу між росіянами і українцями. Бо якщо не буде то якого вони комусь потрібні?
    Більшість росіян цього масква-хахольського бидла, подонків і хамів не підтримують. Росіяни будьте пильні, не дозволяйте хахлам вами правити.

• Подобається Подобається x 7
  9. серега-очкарик

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 9
  11. серега-очкарик

Вы ошибаетесь,Pedro.Обосновывать не буду,т.к. это могут воспринять,как переход на личности.
    Одно скажу,если бы того же NikolayLW осадили в самом начале,всё было бы проще.Да и не только его

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Можливо ви правий, бо дехто приходить сюди відстоювати свої погляди, а деякі просто провокувати. І їх легко розрізнити. Наприклад, Полковник, цілковито безпідставно більше 5 разів звинуватив форумчан в радості з приводу пожарів в Росії.
    До речі, він 5 років тому був дуже приємним співбесідником. Що трапилося, я не знаю. Інших провокаторів всі бачать.

• Подобається Подобається x 7
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нє дождьотесь - обличчя Росії мусить бути відкритим.

14. серега-очкарик

Не,сами перечитывайте.Там много ваших плюсиков.

---------- Додано в 06:39 ---------- Попередній допис був написаний в 06:34 ----------

Ваше,Ворон "творчество" в этой теме и в той,к счастью,закрытой, к облику России не имеет никакого отношения.

Pedro,я никого не оправдываю,однако,согласитесь,с обоих сторон провокаторов хватает.Даже сейчас в наш с Вами абсолютно спокойный и цивилизованный разговор пытаются вклиниться

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Моїх там плюсиків нема а розмову Фремут зі мною мав а не зі Святом. До речі це я мав розмову а Ви "вклинились". Хочте привату - пишіть в аську. Як доречі "самольотікі" З ванни в Канаду вилетіли?

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Тільки процитую...

16. серега-очкарик

Я ответил конкретно Svjato,даже процитировал специально,чего тут непонятного?А насчёт "самолётиков",извините,не понял вопроса
    Надеюсь,вы не против,если я вас оттуда цитировать не буду?Руки уже помыл

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сичать хахли із Москви з єдиною метою посіяти ворожнечу між росіянами і українцями. Бо якщо не буде то якого вони комусь потрібні? Більшість росіян цього масква-хахольського бидла, подонків і хамів не підтримують. Росіяни будьте пильні, не дозволяйте хахлам вами правити.

18. серега-очкарик

Схвалюючи реєстрацію Ви погоджуєтеся з дотриманням правил поведінки. Їх незнання не звільняє Вас від відповідальності!

2.1. Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.

2.5. Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.

6. Незнання правил не звільняє від відповідальності.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Fremut

Fremut Well-Known Member

Однако...Ворон,вы в разнос пошли?Цитирование правил форума вы называете сраньём?Оч интересно.
    В таком тоне у нас с вами беседы не будет,увольте.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)