Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

А дорога - то газова труба? :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мєдвєдев вже ясно пояснив, куди та дорога :)))

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

У-гу.
    Крим, Рим (Москва) і мідні труби - самогонні.

Ні не в'їхав про третій Рим. Ви не з Рейхом переплутали? :)

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Вставай, проклятьем заклеймённый,
    Весь Мир голодных и рабов!

6. - не, тогда столицей был Питер. Довели Москву и Россию до голода и рабства, исход закономерен ибо нефиг... :)))

• Подобається Подобається x 3
  7. -Erebus-

Так прочитайте статті про це, отам багато різних домислів (певно є і про Рейх, але я щось не пригадую) - папір усе терпить. :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Arthur

Arthur Well-Known Member

Столицю поміняли, молодці. :good:
    А «Мир», коли міняти будете? :)

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А у Рима вообще спрашивали или как всегда?

10. -Erebus-

А Ви вважаєте, що у Рима (чи римлян) є привід соромитися такого порівняння?
    До речі, в мене друг недавно повернувся з Рима, розповідав, що метро у Москві набагато краще і чистіше за Рим!

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот до чего беленькая доводит...
    Я думаю, что им вообще на это наплевать...
    Да, скульртур пограничников с собакой, шахтёров, белорусских партизан и портретов передовых доярок Вы там в метро не найдёте. Остальное брехня, сам видел.

• Подобається Подобається x 5
  12. -Erebus-

А ще іменних поїздів, наприклад, поїзд-галерея "Акварєль". А ось такі речі і є частиною обличчя Москви! Часто можна бачити, як купка іноземців чекає саме на цей потяг!

• Подобається Подобається x 9
  13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Наши в хоккей выиграли 4:1.... УРА !!!!!!!!

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Хто виграв проти кого? Хто це ваші? США? Росія? Якийсь клуб NHL?
    Щось ви почали розмовляти загадками:dntknw:.

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Зараз в Німеччині в Кельні , проходить Чемпіонат Світу по хокею.
    Спортивна подія для Росії #1 і 3тьо -4то рядна подія для Канади і США.
    Низьке зацікавлення ЧС в Північній Америці є тому що зараз проходять плей-оф ігри Кубку Стенлі.
    Кубок Стенлі це подія #1 і до нього прикута вся увага вболівальників.
    Відповідно і іграки.Основний склад іграків з Канади і США грає на КС.
    На ЧС поїхали 3тій, 4тий склад і початківці які навіть не є в NHL.Грубо кажучи - майже дворовий склад.
    А Росія виставила найкращих і перемогла з рахунком 5:2 Канаду.

Інформацію про цю перемогу попередньо написавший пан взяв напевно в російського сайду/газети.
    Бо передовиці північноамериканських спортивних видань рясніють інформацією про Кубок Стенлі , а про чемпіонат майже не згадують.

Зараз почнеться співання хвалебних од ...какіє ми умниє ...какіє ми сільниє.
    Олімпійські ігри показали ХТО є сильний, коли грали найсильніші з насильнішими .... а тут на ЧС це так "дурилка картонна" для ура-патріотів типу Чернобильця.

• Подобається Подобається x 4
  16. Чернобылец

Чувствовал, что отметитесь. Как никак патриот Канады. :)

А почему 3тій, 4тий склад ? Чего не второй ? И подумайте. Играли кто ... Сборные стран ? Каких ? А как вы их назвали ? "Грубо кажучи - майже дворовий склад." ?

Патрик, за все время проживания вы до сих пор остались с тем же совковым менталитетом. А западный менталитет в отличие от совкового противника чужую команду хвалит за хорошую игру. А не свою принижает, хоть и словесно. Хреновый кленовый патриот. :) Хотя черт его знает, может у redneckов по другому ? :)

Надо заметить, что судя по всему (по Патрику) за последнее время Канада посылала исключительно "майже дворовий склад" из-за Кубка Стенли, но иногда и выигрывала.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_IIHF_World_Championship_medalists
    Ну в отличие от Патрика я к командам стран моих бывших соотечественников я отношусь неравнодушно. Хотя Патрик судя по всему тоже, но знак разный.

А кто когда, хоть и в недалеком прошлом выиграл уже значения не имеет. Кажлый матч и каждый мировой чемпионат входит в историю мирового хоккея. Как ни крути а кубок Стенли туда не входит. ТОчнее бочком входит. Північній Америці .

В чем Патрик прав..Почти невозможно найти чемпионат мира по ТВ. Бабки на рекламе делают, там где вкладывают. Поэтому и не показывают. А не потому, что самые сильнейшие только в Америке.

PS. Надо признать, что на Олимпийскиз играх сборная Канады в четверть финале выглядела в игре с РФ сильнее. Именно в командной игре. Победа была заслуженной. Но это уже история.

Останнє редагування: 21 тра 2010
  17. Patrick

Patrick Well-Known Member

бла-бла- бла.....
    ...... хочете поспорити про хокей...? Для цього існує гілка "Хокей в Україні" . там ми з Гроном і дописуємо.
    Кубок Стенлі по ціннності і престижності в ХОКЕЙНОМУ СВІТІ є умовний хокейний Бентлі.
    А Чемпіонат Світу -.... це десь на рівні Шевролету...
    Поступаються йому хіба що локальні чемпіонати Квебеку , Онтаріо , чи штату Н.Й.
    Це я для того щоб вам було легше зрозуміти....
    А для російських іграків ЧС є ще вигідна і добра вітрина , щоб себе продати в хокейні клуби NHL.
    Iгра в NHL це найвище що може бути в хокейному світі
    Все решта їх може тільки доганяти ....

18. Pedro

Чорнобилець, Патрик правий на 100%. Я був здивований, коли ви написали що "ваші" виграли. Бо абсолютно ніде цей "чемпіонат" не згадується.
    Я постійно слідкую за пресою, як місцевою, так і англійською і американською. По нашому ТБ постійно показують фінальні ігри Кубка Стенлі.
    Ну нікому не цікавий той "чємпіанат міра". Та й хто там грає. Втомлені канадці і американці, яким той чємпіанат до одного місця, чехи, шведи і пастаянно праґрєсірующіє фінни(Н.Н.Озєров). Нічого не змінилось.
    І тепер прирівняйте все це до драматизму цілого сезону Кубка Стенлі.
    Де, до речі, для росіян є можливість заробити слави (і грошей) набагато більша ніж в різних сумнівних чємпіанатах.

19. Чернобылец

Ну дворовая так дворовая команда Канады. Чего спорить ? Вы ж патриот Канады, вы и назвали, не я...Хотя я не согласен. Но ваше право.

Тоже ваше право. НАдо заметить подобная же точка зрения была распространена до знаменитых игр СССР-Канада.

А мне интересно.

Останнє редагування: 21 тра 2010
  20. Pedro

Не думаю. Просто то були різні часи. Тоді для росіян треба було ті серії виграти або померти. Для канадських і американських клубів то була справа престижу, яка не завжди грає головну роль.
    Для цих ігор СССР практично пожертвував чемпіонатом країни, зібравши (в командному порядку) в ЦСКА всіх найсильніших гравців на чолі з тренером.
    На фінансові інтереси і на болільників попросту плюнули.
    Але хто рахувався з людьми в СССР.
    І мені дивно, що після стількох років прожитих в США ви ще щось там рівняєте.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)