Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

В чём проблема? Вам визу не дают что-ли? :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зеленого коридору немає - шириною кілька кілометрів.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну? так в чем вопрос?
    "абы не рогуль ..."

вообще то не совсем, исходя из смысловой нагрузки - это смерть ЧЕРЕЗ социалистическую революцию объясняю: 1. товарищ ЧЕ хоть и мертв но не упокоенный (гордая вертикальная посадка черепа и челюсть на месте ), 2. явная символика демона смерти 3. ЧЕ - вдохновитель революции - отсюда смерть вдохновляющая революцию, так что вы заблуждаетесь по поводу значения символа ... это не мнение - есть правила построения подобного ...

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

разбег не получается набрать чтоб перепрыгнуть - через границу Польши не пускают ...

• Подобається Подобається x 2
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ціна на газ підприємствам не комерційна а політична - Лукор отримає ціну 300 а сусіднє підприємство 430. Відгадайте з 3-х разів яке підприємство загнеться???
    Про чому я не питаю - вам пообіцяли опустити ціну - ви більше нічого чути не хочете...

Метод формування ціни на газ - дуже захоплююча процедура :)

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Умніца! ...

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

А яка різниця далеко, чи близько. Це наша країна, тому ми і незадоволені.

6. artobstrel

из всех обещаний это более менее толковое, тем более для того чтоб получить меньше нам надо сделать - ничего, а это у нас всегда хорошо получалось ...

э нет, прежде чем мне оценку давать докажите свое на то право ...

7. Полковник

Полковник миється в бані

Севастополь никогда в СССР Крыму и Украине не подчинялся.
    Только Москве.
    Просто ЕБН забыл в Беловежской Пуще об этом.
    Оставьте этот маленький сувенир советских времён на память.
    И никаких проблем не будет.

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так газ дешевше на третину чи на 100 доларів. А яка ціна буде для нас, якщо газ подорожчає до 500.
    І ще. Газовий контракт закінчується через 9 років, що будемо здавати тоді, на які поступки підемо, щоб здешевити ціну. В 2019 р. ЧФ буде не актуально, бо він до 2042 р.

9. artobstrel

как Крым где живут люди более Ваш чем их? или хотя бы такой же ??? я хочу во Львове памятник Сталину высотой с девятиэтажку - как вам в таком случае довод про "нашу країну" ? а вообще - "не нравится" дело личное, другой резон когда выступают и орут вот тут не стоит а любить или нет как хотите ...

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Знаєте як працює лохотрон?
    Правильно - принцип жадності! Нічого не робити - те само.
    Отже ви вже попались!...

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Любите коли вас б'ють ???

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ні, просто всі повинні жити по закону і якщо в Конституції України написано, що на території України не повинно бути іноземних військових баз, значить їх не повинно бути.
    А якщо вам інтереси Росії важливіше ніж наші, то вам ж ніхто не заважає туди переїхати.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Е, ні!
    Підривна робота вона ефективніша...

13. borkhes

Так кто ж виноват, что у вас в одном документе есть абзацы разные по смыслу? Спрашивайте с тех, кто такой документ утвердил. Переходные положения - это тоже Конституция. Почему это один абзац в одном и том же документе должен быть важнее другого?

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Ну в принципе наверное товарищ Сталин примерно так же говорил, когда подписывал бумажки о направлении в Сибирь и Казахстан. ;)

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

Перехідні положення, вони тому і перехідні, що дають час на виправлення помилок. В даному випадку був час до 2017 року. І все кінець. Game Over

15. borkhes

До сих пор, в цитируемых абзацах переходных положений я не замечал упоминания какого-либо года. Не будете ли вы любезны подтвердить свои слова цитатой из упомянутого документа?

Сразу отмечу, что ваше понимание слова "переходный" в данном случае не играет никакой роли.

16. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ну,вы,допустим,попались ещё раньше,на Майдане

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

---- 1:1 ---

18. artobstrel

я ж не Ванга, чего набросились? ) а вообще то среда от базы не вижу, пользу - вижу ...

так почему она есть и была до сих пор ?

ну ваши интересы меня точно мало интересуют как впрочем уверен и вас - мои, а вот для Украины я не вижу негатива в базе ЧФ, вы видите? в чем?

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

хотите побить? милости прошу...

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

знаю! - "Ющенко так!" "Ці руки нічого не крали!" и опять же чем вам мешает база ЧФ? тем более по договору если не ошибаюсь они и Украину защищают?

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тому, що вона була там до прийняття Конституції і Конституцією не дозволялось підписувати нового договору.
    Росія постійно втягується в військові конфлікти. Чечня, Грузія,…
    Де гарантія, що колись, хтось не захоче напасти на ЧФ, ви можете дати таку гарантію. Вам потрібні ті зайві ризики.
    Я вже не говорю, що ми могли б цю територію використовувати для своїх потреб.

20. borkhes

Думаю, что и эти слова вам подтвердить не удастся.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)