Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шо пану Мыколке бракує, жи дотепер мову не вивчив? А ось він вивчив, видно він менше Росію ненавидить... Що з них африканців взяти, дикі люди... :pardon:

2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Якщо він одягнув вишиванку,то це не є що він українську мову знає.[​IMG]
    До речі,розмовляю російською,тому що вона ця мова- на якій з дитинства спілкуюсь,що поробиш-кляті москалі привчили(жартую) ще в дитинстві-в Пітері!!![​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Таки кавказькі були жінки, шахидки: "Как сообщалось, Абдурахманова - вдова лидера дагестанских боевиков Умалата Магомедова (Аль-Бара), уничтоженного в ходе спецоперации 31 декабря прошлого года.":
    http://www.segodnya.ua/news/14127548.html

А пересічні росіяни роблять за звичним шаблоном, владу не чипають, бьють, рятуючи Росію, тих, кого можна, на кого влада пальцем кивнула: "В столичной подземке пассажир с кулаками набросился на двух мусульманок.":
    http://www.utro.ru/news/2010/03/29/883810.shtml

• Подобається Подобається x 2
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нарешті Ви відповіли на запитання. Дякую.
    Тепер по темі. Я багато чув про народи Кавказу і навіть краї не стільки віддалені. Я не заявляв, що Вони герої! Я навть заявляю, що вони зробили дуже, дуже зле! Я проти таких дій. Я проти фанатизму взагалі!
    До чого я веду. Я Веду до того ,що Росія собі сотворила цю проблему і не тільки на Кавказі. Це обличчя Росії. Росія розширювалася, але не покращувалася. Росія - це імперія, з усіма наслідками, що звідси витікають.
    Якщо Росія цю колонію не втримала, ... то пора відпускати і відгороджуватись жидівськими мурами по усьому периметру. Проблему тре вирішувати ,а не згущувати фарби і казати, що там У ВАС живуть терористи.
    Там живуть ЛЮДИ - і вони мають право на власну думку.
    Не винищили їх - відускайте цю колонію, як весь світ зробив. ПАР 2001 рік - остання колонія, як я не помиляюсь.?

Це я знаю, але там живуть і прості люди - мусульмани ,то й що?
    Пропонують вирізати як собак - чим тоді Російська армія краще Гітлерівської?

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Боже борони шукати союзників там. В нас московія вже була союзником - козацькі кістки не позбирати...

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

То зробіть щось правильне. Щоб ми і вас не осуджували...

5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А я тут при чем??? :)
    Зачем же простых людей? Зачем искать врагов деля людей по национальности или религии? Все под одним Богом ходим.
    Но к террористам, позволяющим себе лишать жизни мирных людей, нельзя относиться по человечески. Российская армия плоха тем, что действует не очень профессионально в борьбе с терроризмом. Терроризм прогрессирует с каждым днем, а устав десятилетиями не меняется.
    Лучше бы они действовали как израильские спецслужбы, искали бы каждого хоть как-нибудь причастного к теракту бандита и уничтожали без лишних церемоний.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ви "хто"? Ваша хата скраю?

Все вірно. Тільки інші народи теж мають право створювати свій массад і винищувати ворогів. Правильно?

7. андрей-25

Если бы так было, уже началась бы тотальная третья мировая. Если каждый придумает себе врага, как радикальные исламисты например, и начнет истреблять этого врага действуя террористическими методами то так и будет. Поэтому бандитов, которыми являются террористы, нужно уничтожать безапелляционно, пока они совсем не оборзели и не начали мыслить как вы, создавать свой "моссад" и т.п.
    Если вы такой противник российских методов борьбы с террором, то как к американским относитесь, которые "не ведут переговоров с террористами"?

8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Не плутаймо мету та засіб. Як би то не було, саме явище, тероризм, коли вбиваються випадкові люди, має бути викоренений. В самий рішучий спосіб. Бо головні винуватці залишаються живими, та ще роблять заяви, по вінця заповнені "праведним" обуренням.

9. Salata

Salata Well-Known Member

андрей-25, +1, только про Моссад непонятно.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Амереканці якраз і придумали слово терорист, точніше його перейняли від массаду і розкрутили. За одного нашого .... і пішло поїхало. Самовбивство, як я знаю пішло з Японії - бонзай! Ви чули щось про тероризм на близькому сході чи в Азії за 1900 рік? Ні? Може щось нариєте в неті? Цікво пчитати...

Іщо вас так злить, що кожен має право на захист?
    Підтримуєте безнаказану окупацію американцями, росіянами, ізраїльтянами?

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

Колись ізраїльська верхівка створила підрозділ, який дозволяв вбивати будь-когго і будь-де , хто загрожує хоч якось їхній державі - промови, вчинки, лідери організації - по барабану.
    Ізраїль був запідозрений у ряді вбивств громадян інших держав в Європі - безапеляційно! Тероризм?

11. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Це було зроблено з метою запобігання захоплення заручників з подальшим висуванням будь-яких вимог. Зникає сенс захоплення заручників, якщо зазделегіть відома реакція влади.

• Подобається Подобається x 3
  12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Svjato, к сожалению по отношению к Израилю накопилось тоже достаточно штампов и стереотипов, в том числе и в наследство от советского периода, которые надо преодолеть или, как минимум, попытаться переосмыслить...:sad:

14. андрей-25

Та вы ж и сами, думаю, умеете погуглить :) Зачем тут оффтопить
    Я уже говорил что терроризм с каждым днем модернизируется. И тот что сейчас отличается от того что был раньше по многим признакам. В Ленина тоже, кстати террористка стреляла :)
    А до 1900.. на востоке.. это глобально очень, в каждом конфликте там можно найти признаки терроризма. А секту ассасинов можно и террористической организацией назвать по меркам того времени.
    Нет, это святое право каждого. Меня злят бандиты, которые не дают мирному человеку даже намека на применение этой самозащиты, убивая его "ножом в спину".

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та я добре усвідомлюю картину світу. Просто щоб збити когось із заїждженої платівки необхідно внести збурення в свідомості - ряд гострих і відомих подій, в порівнянні з якими самовпевненість у неправді втрачає зміст.
    Про массад роздули купу шуму, хоч терактів було не більше 30. Офіційно заявлених по крайній мірі. Так і про Бандеру роздули купу пліток, хоч тема тут не про Ізраїль.

Тему я розумію так - Росія це імперія, як не крути. Або царство процвітає - тоді всі довольні (але для цього тре працювати), або занепадає - усі працюють за 100 баксів в місяць і маємо вислів узбека - "бедный человек - послушный человек".

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

:))):))):))) Терористка :haha:

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Ви ще скажіть, що тоді це називали тероризмом. http://forum.lvivport.com/images/buttons/post_groan.gif

http://forum.lvivport.com/images/buttons/post_thanks.gif

Джохара Дудаєва теж попередили про ракету із GPS наведенням, чи Бандеру, що в газеті ціанід, Чи Політковську, що до наступного дня вона не доживе.
    Мене теж злять москалюги, які вивезли моїх родичів в Сибір без права на захист. Може дістанете там свою зброю, про яку Ви говорили і допоможете мені їх постріляти, чи як ви там казали?

16. Salata

Salata Well-Known Member

Знаете, государство обязано защищать себя от "не таких как все". Носиться с инакомыслием - дурная мода. Если человеку есть что сказать вразрез с мнением большинства, он должен хорошо понимать, что это действительно важно и будет ему дорого стоить.

Простите меня за аналогии, я сейчас имею ввиду инакомыслие вообще.

Во-первых, Если кто-то встал на пути испугавшегося стада коров. Да, он лучше коров знает математику. Да, коровам показалось и испугались они зря. Но кто виноват в том, что этот человек пострадал?

Во-вторых. В организме каждая клетка на своем месте и со своими функциями. "Инакомыслящие" клетки уничтожаются. Если этого не произошло, они погибнут позднее. Вместе с организмом. Это называется рак.

Изменения нужны, конечно. Но те, кто просто хамит государству через СМИ - сами себе вредители. А те, кто видит необходимость реальной перемены, вполне могут добиться этого другими методами. Например, закончить школу и институт и заработать себе репутацию специалиста в этой области.

Те, кто не в состоянии освоить ничего, кроме как где достать взрывчатку и как ее взорвать, простите, не слишком ушли в развитии от 10-летних пацанов со взрывпакетами. И с какой стати любая страна должна прислушиваться к их мнению?

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Пастух, який погнав стадо корів на людину, що спить...
    Як вам відповідь?
    Добре. Маємо партію прогресивних соціалістів. Скільки лайна вони вилили на ДЕРЖАВУ взагалі. Про Захід мовчу. Те що вона ідіотка - я гадаю і у вас визнають. То Україна повинна зробити
    а) так, як Росія з Дудаєвим
    б) так, як Путін з Ходорковським
    в) так, як Компартія із інакомислячими?
    г) Ваш варіант.
    Що вибираємо?

Ну знаєте, цілу Республіку пацанами не назвеш. Та й країни - Афган, Ірак, В'єтнам, Корея, Іран (85 міліонів терористів) - теж не дитячий майданчик. Чи не так. Осетія, Абхазія, Придністров'я, Чечено-Удмурдія, Вірменія, Азербайжан, Нагірний Карабах, Литва, Естонія, Латвія, Крим колись Фінляндія - зона впливу Росії , навіть племена Нігерії, Конго, Ефіопії, тепер Сомалі - теж люди. І Що з ними робити, якщо вони не хочуть жити за правилами, коли заробітня платня 2-6 доларів в місяць?

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Россия обречена на имперскую политику, иначе она просто перестанет существовать в нынешнем виде, как государство очень быстро. Россия - заложница своих гипертрофированных рамеров. Её уродливая, однобокая экономика и вымирающее население не позволяют обеспечивать безопастность границ и достойный уровень жизни одновременно. Это очевидно. И все "путёвые" ребята на форуме просто ведут страусиную политику. Путин не способен дать России ни национальной идеи, ни остановить её сползания в пропасть. Надо было держать в зубах столько, сколько Россия была способна проглотить. Т.е. территорию соответствующую количеству населения. Но плохой парень Вовочка, готов подавиться от жадности, но кусок изо рта выпускать не желает. За это придётся платить. Уже созрел и окреп российский могильщик Китай, который просто съест её изнутри. Уж кому как не россиянам знать, что "свято место пусто не бывает"...:girl_angel:

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Что уж тогда говорить об Израиле,поперхнувшемся Палестиной?

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)