Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

BBC Ukrainian
    Останнє поновлення: Понеділок, 29 березень, 2010 p., 08:04 GMT 11:04 за Києвом
    Десятки загиблих у вибухах у Москві

У московському метро на станціях "Лубянка" і "Парк культури" прогриміли вибухи.

Десятки людей загинули. Остаточна кількість жертв щойно уточнюється, але за різними даними, загинули до 60 людей. Міністерство охорони здоров'я назвало число 62 загиблих.

Речниця московського метрополітену Світлана Царьова повідомила Бі-Бі-Сі, що перший вибух стався о 7.52 на станції "Лубянка", де загинули приблизно 40 людей.

О 8.36 вибух пролунав на станції "Парк культури", де, за словами пані Царьової, загинули біля 20 осіб.

Водночас МНС Росії спростувало повідомлення деяких ЗМІ про нібито третій вибух у столичному метро. За словами прес-секретаря міністерства, число загиблих складає принаймні 34, поранені щонайменше 18.

Московську міліцію переведено на посилений режим служби.

Представник прокуратури Москви заявив, що за фактами вибухів уже порушено кримінальну справу за статтею "тероризм".

Це найгірший напад у російській столиці за понад 6 років. Востаннє вибух у московському метро стався на початку 2004 року, коли загинули 42 людини.

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не знаю таких, але знаю такі де закони однакові по всій країні, і рівень життя залежить не від того чи ти в партії чи ні, а від того скільки зусиль ти прикладаєш. Про свободу пересування просто мовчу.

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Ось Вам і відповідь на дії Москви.
    Людей страшенно шкода, співчуваю.
    Але вибухи готують або спецслужби, або це реакція незадоволених громадян.
    Таке воно обличчя Росії...

P.S. Було б добре, як би це була деза. :sad:

3. redfox

redfox Well-Known Member

да, сегодня взорвали две станции! очень стршно!

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Дуже шкода невиних людей.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Народ почав збирати мітинги,бунтувати...думати. Пора "указать на внєшнєго врага",спрямувати невдоволення людей в "потрібне" русло.Скомандувати "ФАС!". От і зробили теракти. Путіноїди на тому виїжджають з першої чеченської. Шкода,що гинуть прості люди,але коли в Росії зважали на "людішек"?

• Подобається Подобається x 4
  6. redfox

redfox Well-Known Member

дааа, вы умудряетесь свои фантастические домыслы основывать на гибели людей!:ireful1::ireful1:о_О

это по меньшей мере низко!
    какие митинги? какие бунты?! акститесь!!!!
    хватит выдавать желаемое за действительное!
    если бы вы хоть как то попытались разобраться в вопросе, прежде чем свой бредос вываливать!:diablo:

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Просвітіть нас про теракти в Росії. Чому їх роблять? Чи це випадкове К.З. на загублених вибухових матеріалах?

8. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 5
  9. redfox

redfox Well-Known Member

не поняла что вы хотите сказать, хотелось бы, чтобы ваши посты были не только вам понятны!
    а на счте материалов - в саузпарке обд этом уже давно все сказано )))

а на счет просветить - вы же человет разумный, так чего всякий бредос из пустого в порожнее переливать? и нечего верить в то, что землю захватят инопланетяне!:crazy:

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Геноцид чеченського народу - бредос? Там - "ісконно русская земля"? Політковська все брехала? Про невдоволення людьми політикою Путіна майже по всіх містах РФ,показували по всіх телеканалах,в тому числі й російських - теж бредос?

• Подобається Подобається x 3
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ромко, идите на! у вас вот как язык поворачивается эту муйню писать? :bad: На Украине тоже можно найти недовольных, однако я вам не желаю узнать, каково это вызванивать друзей и знакомых с вопросом "Где ты???".

• Подобається Подобається x 2
  12. Salata

Salata Well-Known Member

Судя по численности чеченской диаспоры в Москве и в других русских городах - бред, однозначно.

• Подобається Подобається x 2
  13. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Когорта убогихсочувствующих Ромко пополнилась Svjato (Нині), Tanka (Нині), Ома (Нині). Не хворать вам, шановны. :bad:

14.  
  15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это ужасно, конечно. Не приведи Господь. Я приношу свои соболезнования москвичам.
    Но, знаете, если бы, не дай Бог, конечно, крымские татары начали устраивать террористические акты в Киеве с требованием отделения, я бы первая была бы "за". Может, это и негосударственный подход, но жизни дороже.

• Подобається Подобається x 1
  16. Чупага

Чупага Well-Known Member

Сложный вопрос хоть и чисто теоретический, Исторически Крымское Ханство несколько больше Крымской автономии . Причем в разы.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Да, Крым для нас - это сложный вопрос.
    И слава Богу, что хватило ума нашим правителям не пролить там крови.

• Подобається Подобається x 1
  18. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

И что, это нормальная реакция на сталинский геноцид, убивать мирных жителей???
    Для вас то понятно, это нормально, когда москалей мочат, "враг моего врага - мой друг".
    Для всего цивилизованного мира (не замороченного национализмом, нацизмом и т.п.) это терроризм. Причем его крайние проявления. За такое террористов нужно уничтожать. К чеченскому народу отношусь нормально, с уважением и пониманием. А тех бандитов-ваххабитов нужно тупо напалмом уничтожать, а не искать годами по горам и по одиночке отстреливать. И будет правильно если власти России начнут новую кампанию против кавказских террористов, их весь мир поддержит (ну кроме украинских националистов естественно :) )

• Подобається Подобається x 3
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пам"ятаючи забиті вагони ранкової Москви, можу зробити висновок, що натовп і давка в вагонах не дозволили знищити більше людей. Ті загинувші закрили своїми тілами інших. Але потужність була великою...
    Знайшов. ФСБ сказало, що на Лубянці було закладено гексогеновий пристрій 4,0 кг в ТНТ-шному еквіваленті... ОГО! Навіть якщо взяти усереднений коефіціент ТЕ 1,5, то це більше 2.5 кг гексогену... Це був фугасний заряд. Тобто уражаючі фактори ударна хвиля і надмірний тиск... А другий вибух до 2кг - з використанням уражаючого наповнювача (болти, гайки, цьвяхи, шарики... Тому і загиблих більше... Блін. ЖАХ! Давно такої фігні не бачив... Бр-р-р.

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Плохо сказал! :sad:

Одна ошибка. Я ее исправил в Ваших словах!

20. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Согласен. Терроризм мировое явление. Но в каждой стране он локализирован.
    И я полностью согласен с уже давним высказыванием Путина про "мочить в сортире...". Только, блин, плохо мочат. Может хоть после этого более радикально начнут действовать. Так же и США, с их огромным техническим потенциалом и бюджетом соответствующих структур могли бы давно из бин Ладена сделать воронку в земле, так нет, тоже сопли жуют.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)