Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fremut

Fremut Well-Known Member

Враньё!Не надо так круто заливать,лады?Тут ведь у многих хорошая память

• Подобається Подобається x 1
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Московська пам'ять.
    Тільки не кажіть, що у Львові у 80-му році можна було купити якийсь словник...
    Заливаєте тут ВИ!

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

Згадав анекдот:

Експериментальне місто Львів.

3. Salata

Salata Well-Known Member

Есть предположение, что во Львове они пользовались бОльшим спросом, поэтому меньше лежали на полках. Думаю, в Киеве спрос был поменьше. Не только в Москве.

Книги, которые в России были большим дефицитом (тот же Пикуль) в Молдавии вполне можно было купить.

Это, конечно, плановая экономика. Но что-то свободная торговля сейчас тоже как-то не слишком справляется. :)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не перекручуйте змісту! Будь-ласка. Прочитайте краще анекдот. Там правди більше ніж у всій вітці.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Вот ведь дело какое - сейчас отвечу, как надо бы ответить, сразу забанят, притом на долго.
    В 70-80 во Львове словарей украино - .......ских и .......ко - украинских - было ДО ФИГА!!!!!
    И однотомные, и 2-х, 3-х томные.
    Проблемой не было, но сложнее было купить русско -......ский и .......о - русский.

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

А вот ЭТО брехня натуральная!
    Эх, дал бы подзатыльник этому пи(цвиринт)даболу молокососному!

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Абсолютно вірно! Хоч в москву їдь :)

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

Це анекдот.
    Собі ДАЙте.

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Аксьоновим я теж колись зачитувався.
    А про сьогоднішню вірогідність сценарію "острів Крим" я судити не буду...... хай хоч на 100%...
    Ви дуже переймаєтеся Шрі-Ланкою?....о то ж то....., так само я переймаюся Кримом.
    Чужа мені та земля і ніколи я туди не поїду.
    І що з нею буде мені теж байдуже...хай хоч new Атлантидою стане (піде під воду)....

• Подобається Подобається x 2
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Не.
    Шри-Ланкою не очень.
    Борис писал, что в Крыму теперь только свидомитов армяне и татары шашлыком кормят.
    А москалей геть выгоняют.
    Вот, как москаль, и переймаюсь.
    Хочется к морю и шашлыка с коньяком.

• Подобається Подобається x 4
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це на 100% і мої думки. Я ніколи там не був і теж гарантія що ніколи не буду. Не люблю смердоти.
    А якщо на відпочинок, то Хорватія і особливо Дубровнік стають все більш і більш популярними в світі. Чудовий сервіс, гарне море і всі на нормальній англійській розмовляють.

• Подобається Подобається x 2
  10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Та ж Ви мову знаете, фашисты из кино Штирлица-Исаева кормили- поили.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Не порядок.
    Надо будет в этом году там отдохнуть, над англосаксами покуражиться!

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

От Вам, росіянам, так Крим потрібен! Вже поскупували майже все, флот там Ваш іржавіє, ще повністю прихопити треба! Рософіли якось перекопували Перекоп, що ж мо' на Перекопі дроти перерізати, якщо що?

13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Так може вони вірмен і татар теж якось лаять негарним словом, не знаю. :dntknw: Ви б мене, наприклад, назвали хохлушкою чи малороскою, то я б Вас теж навіть одним вареником і маленьким кавальчиком сала не пригостила. :)))
    Таке життя...
    Як там один "розумний" в одній темі писав (до речі, Вам його дописи сподобались)? Треба поважати народ! :)

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Расскажите поподробнее уважаемый, что в МОскве нельзя было купить без прописки....Чего-то мне ничего кроме квартир не вспоминается, а я ведь в Москву ездил регулярно когда в школе учился. И потом когда в институтет учился и 5 лет с лишним в общаге жил в МОскве и когда на кафедре работал и квартиру в МОскве снимал.

Что там у вас в Галичине об этом рассказывают ?

• Подобається Подобається x 4
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поїхали люди до Москви і годиника не могли придбати без прописки. Якби пересічний москвич не допоміг...
    Добре, що і в Москві добрі люди живуть :)

16. redfox

redfox Well-Known Member

так странно! а они в москву за часами ездили? это у вас даже такой мелочи не было?!?!?!

17. Romualdo

Romualdo миється в бані

Думаю, люди живуть не лише добрі, але й добре =) Ну якщо пробок не рахувати =)))

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вам про це все вже 357 сторінок написали. Ви що щойно помітили? Прокинулись? Краще спіть далі. Пробудження, (особливо з похмілля), буває дуже болісним. ( так кажуть с. )

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Так, Крим чекають негаразди. Не виключно що м'о не Атлантидою, але тільки безлюдними верхівками гір стане, якщо й надалі буде протовжуватися те, що там відбувається.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да, полна земля Галицкая мифов, легенд и сказок, и долго еще там будут люди которые искренне в них верят, не исключая всякой чуши.

Я с 1982 крымчанин, и ездил в Москву по нескольку раз в год с Крымской пропиской. Никто, никогда у меня не попросил в МОскве при покупке чего либо ни было паспорт или прописку.

А в МОскве да, и добрі люди живуть, всякие там живут. Как и везде. Наверняка, даже уверенно могу сказать есть и такие, что верят во всякую чушь и про Галичину, никогда там не быв исходя из слов какого-то знакомого.

НО. Я уверен. I в Галичине добрі люди живуть И умные. Как и в Москве. Как и в любом городе и в РОссии и Украине. И таких большинство, как бы меня тут на форуме не убеждали в обратном., причем делали это лично :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)