Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мені достатньо того, що з її приходом перестали виключати світло у Львові ще за часів як вона стала міністром.
    То правда і не менше ніж в ПР. Але згадайте скількох вона вже кинула - Бродського, Волкова... А з шайкою ПР є такі приклади хоч один?????

• Подобається Подобається x 2
  2. Говорити можуть усі.

А моїй мамі перестали давати зарплату, а ціни ростуть як на дріжджах.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

А мені обоє не подобаються однаково.

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Брехня. Цей сюжет на телебаченні був як раз про те що це не нормально і що люди від цього страждають. Таке враження що ви самі його не дивились. :dntknw:

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Это такой отстойник. Если вы считаете, что в вашей жизни, что-то не так, то виновата в этом РФ. А тут можно написать как именно вы себе её представляете. :)

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

А от я скажімо, вважаю, що справді в довколишньому моєму оточені "что то не так". Бо скільки живу в Україні - в Харківщині, так майже ніколи й слова українського не почуєшь... 99,9% громадське спілкування українців російською мовою...

Це "что то" або "не что то", це "так", або "не так"? -
    ?

5. borkhes

Вам не приходило в голову, что если 99,9% по вашему мнению ошибаются, то может это не они, а вы не правы? Странно слышать, что 99,9% ошибаются, а вот 0,1% - всё делает правильно. Вам элементарная арифметика такую мысль не подкидывала?

з.ы. Вы ходите в Пузату Хату, что на Сумской, 2. Там меню на украинском. :good:

• Подобається Подобається x 1
  6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Вони не помиляються. - Вони жертва російського багатовічного імперіалізму. Такого, що окрема людина стільки не живе. От нам і 99,9%. Але питання, бо факт: Україна - українці, а в них 99,9% (як і в мене) - забрали рідну мову, ще до народження. Багато поколінь тому.

Так хто ж винуватий? От я є конкретна жертва, хоча б той 0,1% - хто вважає себе жертвою нахабної русіфікациї, коли російська імперія керувала східною Україною і винищила адмінресурсом навмисне україньку мову. Так що, визнає Рф - що це є злочин, чи то може я, українець, народившийся в Україні - самостійно з народження забув українську мову, що змушений був її вчити, як вчать іноземну? Хто винний? Чому ж тоді в Росії ніхто не забув російську? Га? Тільки на Україні якісь диваки 99,9%.... - Аномалія, певно.

7. Trooper

Trooper Well-Known Member

хе хе

Я думаю это своего рода эскапизм. Кто-то уходит в алкоголизм, кто-то в компьютерные или ролевые игры, а кто-то в чуство обиды. Попробуйте принять свою жизнь и начать строить её исходя из своих сегодняшних потребностей. Возьмите на себя отвественнность за наличие или отсутствие счастья в своей жизни. Для чего жить этими апокалиптическми видениями? Если Вы считаете, что жизнь несправедлива, примите это как данность больше не думайте об этом, а лучше создайте хотя бы одного уравновешенного, образорванного и счастливого человека в этом мире - себя самого.
    Ну и поменьше подставляйте свой мозг под информационные помои. Думайте лучше о Боге, а не о злых кровавых москалях.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

А шо,на сайти .ru взагалі не заходити?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 8
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

То правда, але справа в іншому!!!
    Знають вони мову, просто соромляться користуватися (так і на київщині - люди самі зізнавалися), щоб не бути білою вороною ,бо це завжди важко бути першим. перших завжди ганять! І в цьому винна Росія, що нищила перших!!!
    Побільше козацького духу і все буде добре! :)

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Скажіть це Sid-у...

10. Полковник

Полковник миється в бані

Подайте в СУД заяву.
    Пусть разберутся.
    Пусть всех русскоязычных расстреляют.
    Счастье наступит?

11. borkhes

Они сами за себя сказать не могут? Им нужен адвокат и доктор в одном лице, что поставит диагноз и найдёт виновных? Сколько не был в Харькове или Киеве, Донецке или Симферополе - местные жители впечатление жертв не производили. Пока только вас, Ому и даяну знаю как жителей востока Украины с постоянным ощущением жертвы от рождения и то - не реальных людей, а форумных персонажей, а что вы там представляете в действительности - за это ничего не скажу. :dntknw:

Скажите честно, вам не тяжело просыпаться каждое утро с таким грузом на душе?

• Подобається Подобається x 3
  12. Romko

Не всі ж там заболванені совдупом..е...совдепом...
    От,почитайте вірш одного...майже їх земляка...

Тюрма, де з віку гниль і цвіль
    уже півсвіту запосіла.
    Імперіє, мій жало-біль,
    моя зненависте, Росіє!
    Імперіє дикунських вір,
    імперіє соснових зойків!
    У тебе з віку проводир —
    криваворукий і безокий.
    Єдинодзьобий, як орел,
    народної упившись крові,
    шаліє, казиться і рве,
    мов злодій з чорної дороги.
    Литва, Угорщина, Кавказ —
    тюрма від моря і до моря.
    Тут всім переяславський час
    пробив в вузькому коридорі.
    Як тавра, в них віки живі.
    Як рани на чолі Месії.
    За окрутенства вікові
    покутуватимеш, Росіє.
    Горить історія. Горить
    земля. Горять віки, як книги,
    проводирів ковтає віхола
    від Соловків до Ангари.
    Край роздарований — до серць,
    край розграбований — до ребер.
    Російський звір, як дикий вепр,
    по наших по слідах женеться.
    Від дорошенків — до мазеп,
    і від мазеп — аж до бандери
    на небі й на землі — вертеп
    пекельний — при закритих дверях.
    Край — Полуботьків равелін,
    край — в соловецькому квадраті
    Старого Калниша. В солдатськім
    Тарасовому плині літ.
    За Переяславом — твій край.
    Край — за Петра каре колючим.
    Край — за Полтавою. За краєм
    твоєї віри. В чорній бучі
    полків Петлюри. За вогнем
    грядущих Крут. Нових інвазій
    твій край гряде — з пожежним днем
    розкутих зизооких акцій.

Василь Стус

13. Полковник

Полковник миється в бані

Наизусть помните?
    Рассказать на форумивке сможете?
    Если нет, то зубрите.
    Приеду - послушаю.

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

КПП это.;)

15. Romko

Я інший памятаю...давно вже в пам"ять врізалось...

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ромко, Уважаемый, Удачи и Добра Вам!

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Цікава думка :).

Отже, на форумі думки для дописів створює компьютер, а в "действительности" людина собі живе і гадки не має що там вона понаписала на форумі. :)

Тобто те, як людина висловлює свої світогляди на форумі і як вона мислить, думає, сприймає життя "в действительности" - ніяк не єдине ціле, а, по Вашому є дві різні голови, з практично не пов'язаними світоглядами.

Тому відповідаю - те що Ви бачите моє тут - є також і те що "я представляю в действительности". Можна подивитися й на фото, для більш повного сприяття моєї особи котра пише на форумі.
    Бо в цьому вимирі Ваш нік, тобто Ви, предстваляєте на форумі ніби якийсь банер,
    [​IMG] - котрий пише дописи :)

Так що хто б казав про :

---------- Додано в 02:27 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

- Леле! Чинила русіфікацію російська імперія, а тепер представник Росії на форумі аби вирішити питання (де звинувачують Росію по беззаперечному факту) пропонує розстріляти жертву-доказ? Нема доказів - нема й злочину! Всі наслідки злочинної діяльності знищені. Просто і по Сталінски. От воно, обличчя Росії.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Созидательное отклонение
    Владимир Потанин завещает миллиарды России, а не детям
    http://lenta.ru/articles/2010/02/02/potanin/

Российский миллиардер пожертвует свое состояние на благотворительные цели. Все ли в этом предложении нормально? Вас не смущает прилагательное "российский"? Не стоит удивляться: такое возможно. Бизнесмен Владимир Потанин утверждает, что намерен передать все свои деньги в благотворительный фонд. Правда, только через 10 лет.

Президент холдинга "Интеррос" Владимир Потанин, которому в январе 2010 года стукнуло 49 лет, в интервью The Financial Times неожиданно заговорил о наследниках и своем состоянии.

"Мой капитал должен работать на благо общества, - утверждает Потанин. - Мои дети растут, их отец - миллиардер, известный человек. <...> Какие у них стимулы для того, чтобы чего-то в жизни добиваться? В этом смысле я считаю очень правильным ходом передать капитал на службу обществу, не передавая его по наследству. Я намерен последовать примеру (Билла) Гейтса и (Уоррена) Баффета".

Потанин не зря вспомнил двух самых богатых людей в мире, которые тратят на благотворительность через свои фонды миллиарды долларов. "Я принял принципиальное решение, что мой капитал в будущем, где-то через 10 лет, будет передан на благотворительные цели в специальный фонд", - заявил Потанин через пресс-службу "Интерфаксу".

Заподозрить бизнесмена в разочаровании собственной семьей (как вариант - чрезмерной заботе о ней) было бы странно. Достаточно одного примера. В 2005 году бизнесмен с легкостью согласился оплатить проведение в Москве первого в истории чемпионата мира по аквабайку среди женщин. На чемпионате его дочь Анастасия завоевала две золотые медали. Очевидно, что мотив у Потанина другой.

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Необхідно не жертвувати на благодійність, а спрямувати кошти так, аби видалити чинники злиднів та негараздів.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну пока условий мы не знаем, обычно это осуществляется через советы попечителей, как например Нобелевская премия.

Но по сути, он как олигарх был злыднем. Так что может и правильно что национализацию в РОссии не проводили ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)