Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Слухайте VasMT, пропоную закинчить тему різні Праги по одним пости Вашим мойм і хто там ще захоче, бо крутимось довкола хвоста.
    Нажаль не маю вдома серьозних джерел про це події, як тільки звичайні шкільні підручники + Вікі. З другого боку війскові справочники рос армії вважають матеріял дудактичним, Суворов там героєм і образцом - тобто вони сільно зацікавлені його позитивною картиною.

1. Була різня чи ні було
    Згідно з Вашу теорєю що не було а просто битва про Варшаву, цей розділ історії Польщі + свідчення свідків + раніше наведені свідчення деяких самих рос. учасників битви треба б вважати мифом\брехню.
    Та більше - Вікі подає, що з рос боку були деяки оправдування Суворова:
    - звінувачення козацьких чи кавказських полків
    - Суворов нібито приказал порушити мосту, з метою запобіження такой самой різні на левому берегу Вісли.
    Та усі брешуть, тільки рос. српавочникі ні - дивно якось.

Метою Суворова було показання магистрату Варашави, чим скінчиться спроба захисту міста - та як думаєте чого поляки ТАК іспугались, якщо раніше рік воювали, а ще в часі війни 1792 р ?

2. Кількість жертв
    Сам Суворов мав подавати - ок 13,500 вбитих, 3000 утонуло + ххх
    вмерло від травмовання.
    Вікі у усіх мовах подає біля 20 тис.
    Та ясне що захисників було меньше - згідно з польським і західним переказом чималу кількість жертв являло мирне населенне.
    Про пропорції дійсно не розберемрось. Тут.

3. Вдячність Суворову.
    Ну, це - вибачте - мов б поляку у морду плюнути.:dntknw:
    Наведена вами інскрипція - просто рабський подарок магистрату викликани білим страхом.

• Подобається Подобається x 3
  2. Gron

Gron тафгай

А саме неприємне, що за ариХметикою, життя людей, їх прагнення до свободи, до права самостійно, без чужаків, вирішувати як їм жити на власній землі, загубилося.
    НМД, якби вчора ще, покинули підрахунки, то для "справжнього обличчя", краще було б.

3. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- на жаль маємо те що маємо... А саме - "русский", а не який "инопланетянами", "сатанинской силой", "всемирным заговором массонов"....

- Факти і цифри - то різні речі. Невже Ви така наівна людина?

- Ще б пак.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Agaton! Наші підручники зараз теж багато чого пишуть. Але справа не в цьому. Мені вшістко, яка там цифра правильна. Мені не подобається огульні звинувачення у всіх смертних гріхах.
    Тепер по суті:
    - Вам нагадати результатом чого був напад Суворова на Польщу? Вам розповісти як поляки гуляли Києвом? І хто був "від можа до можа"?
    - Хто розвалив міст через Віслу зі сторони Варшави? Суворов? А для чого?
    - А чого магістрат Варшави не виселив кобєт і дзеці з Праги?

Моя рідня в Польщі не переймаються цим. І я не переймаюсь. Наводьде факти і документальні цифри і буде у нас miłość i przyjaźń.

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чем и где ?
    а табурет не рояль ....

лучше два пака ... )

• Подобається Подобається x 2
  6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Без коментарів.

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

- А брехня не правда ....

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Нагадую стрижень про що саме мова :

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

- Как сказал Ситти Туранчокс: "Настоящая Власть не должна быть явной".

7. ROG

ROG Member

Доброго вечора ! Вираховуємо цифіри...хто кого і скільки... ?! Справжне обличчя сьогоденної Росії, як країни що є часткою словянського народу насправді прикре, - занедбані села...спита молодь...розбрат..люди себе відчувають вкрай незахищеними ....на далекому сході (а українців там ого- ГО !!!!!) особливо... свавілля і наступ як економічний так і КУЛЬТУРНИЙ китайцій...- нещімно принижує усіх НОРМАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ....не московитів і пітергоффффцев, - де і "людей-но" мало лишилось... а справжніх росіян...про яких ви навіть і знаете...і наврядче дізнаетесь колись !... на землі російскій...Зверніть увагу, їх з самого початку(розпад СРСР на шмаття) забили так, що у складі російскої федерації такої країни як Росія - нема!!!! усіляки автономні краї та області однак не Росія...найбагатіша країна щодо володінням найрізноманітнішим ресурсом присіла тихенько в куточку і чавкає не ікорочку а мівінку.., це при заявлених офіційно 8,8% інфляції (найкращі з часів розпаду !!!), Зростанню ВВП, підняття пенсії etc. Росіянин коли говорить - я руссКИЙ...ОТИМ ЗАКІНЦЕННЯМ сам принижує себе - навіть не розуміючи цього (спробуйте встати перед дзеркалом і сказати русс"киий") цей наголос і закінчення за інтонацією...за формою... ставить його в скрутне низьке, принизливе становище (не рус не русич а русКІІЙ)...В багатьох школах в росії(знову ж таки ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНИХ нахабно вилучають документи, змушують навязчиво вчити те що треба тим кому треба (без прізвищ, - можу конкреьтизувати)!!!... А ми ж лізимо в тарілку маючи аде гіршу ситуацію, щодо цього...
    (hodos-video.com) - нахабно розбовідає про те що двополярний світ змінюється 7-ми мильними кроками від двополярного існування (ми-штати) на однополярне...кроками розвалу союзу(перш за все культурного...інші цінності..."в чем сила брат...в деньгах сила")при тому, самими штатами штатівці не керують, а зовсім інша нація, що керує тими хто керує друкувальними станками і все...(сподіваюсь що всі знають про мвф...про те що $ - оце друкуеться без відома щодного з громадян сша), - і в недалекому майбутньому при сприянні 44 президента приєднаються до мівіни, що вказана вище...Що за розбрат ви тут сієте люди !!!! "Бей свой своего что б чужой боялся" - ...і памятайте якщо ми і країна, - то повинна бути держава ! якщо ми і населення, - то повинні бути народом...а в єдності сила народу....і гнали звідсіля шведа, татара німця і всякого хто заходився тут поласувати ...все ...в мене..не маю більше слів прикро одні вирази... ні російка ні українська мова коректно не подаеться...вчимо алфавіт не азбуку...можу довго продовжувати...
    мій Дід повернувся з війни живим (земля йому пухом) ...однак повно поранень і стільки ж нагород...хоч і не був членом тої...як її партії...багато мені розповів...він воював на західному фронті..це також окрема історія...
    Бачу від теми відхилились тут усі !!!,..

• Подобається Подобається x 3
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, Вы и приколист.
    Полчаса из-за Вас у зеркала простоял, а так ни хрена и не понял.
    Ничего НЕ ПРОИЗОШЛО - и ни скрутило, и ни присел-прилёг!!!!
    Короче, Вы и приколист, и обманщик!

• Подобається Подобається x 7
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Горжусь, что я русский.
    Мы — русские! Какой восторг!
    Мы русские и потому победим."
    А.В. Суворов

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Останнє редагування: 13 січ 2010
  11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Може правильніше - Московський народ, як це було до 1713-го року, поки Петр 1 не змінив назву.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І ваще єдінствєнний не Землє народ.
    Всє остальниє називаются "нєрусскіє" або "чумота" (чуваші, мордва, татари).

13. - это распространённый миф, который, оказывается, умудряются тиражировать не только русофобы :))) Англичанин, немец, француз, и т.д. и т.п. в СВОИХ языках - прилагательные.

Тогда уж так: Единственный на земле народ, представителей которого русские называют с помощью прилагательного - сами русские. Т.е. понятие "русская земля" - душой ли припаяны или ещё чем (скорее историей) - действительно находится в центре самоидентификации русских.

-

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я глибоко поважаю росіян за таке ставлення до себе,своєї нації,своїх коренів,своєї приналежності до російської нації. Як поважаю поляків,німців,британців. І захоплююсь цією рисою. Тільки от,в росіян часто ця риса...а саме право іншого пишатись своєю нацією,своєю історією викликає коліки

• Подобається Подобається x 4
  15. Agaton

Agaton Well-Known Member

В Угоршині про йнши війска ніж совецке нихто не згадує...

Але я не про це - зацікавіло що йншого.

Як зрозумив, Дубчека називається в Росії "реваншистом".
    Як це слід розуміти ?
    За що мав бути цей реванш і на ким ?

Как бы не сказать - страшен Господь в гневе.

16. Игорь

Игорь Well-Known Member

Нет не эти, другие. Не пытайтесь , по обыкновению грубо вбивать клин между дружескими народами. Русские, да будет Вам известно - смесь славян и финно угров. Добавок финноугорской и славянской кровей русскому никогда не повредит. А вот других южных ( ну сами понимаете) не надо бы, по крайней мере больших притоков.

17. - не замечал такого свойства россиян в целом. Одно "но", если гордость своей нацией собеседник проявляет в перечислении "преимуществ" перед россиянами, а гордость историей собеседник сводит к перечню всего плохого (и реального и мифического), что было в отношениях с Россией, причем настойчиво и безальтернативно, это... не очень сильное уважение вызывает. Скажем, так.

Если обо мне говорить, то я вообще к понятию "гордость нацией" отношусь осторожно. Само по себе вроде положительное качество, а вот какое ПРОЯВЛЕНИЕ ни возьмёшь - как-то неприятно попахивать начинает... imho.

- говорите, наверняка страшен, если способен гневаться на людишек... Страдальцам вековым (в т.ч. многократным) есть смысл подумать, чем же они так его гневили раз за разом... :sad:

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Интересно, РОмко. У вас уже ддаже алгоритм выработался. Что бы мы не обсуждали, , русских (по вашей цитате), как "генетические отбросы", вред национализма, Оун-УПА, при неприятных вопросах вы все начинате мантру "совок, совок" и разбрасываете огромные листы бумаги, на которых портреты Сталина, и кучи каких-то огромных текстов-цитат, пока вас не становится невидно.
    А вопросы простые. Ребенок ответит, что взрослым мужикам женщин, детей и стариков убивать нельзя, вне зависимости от национальности, идеи.....Ни разу не ответили... Не можете... ПОйдете по алгоритму опять ?
    Дело не в конфликте, а как вы относитесь к зверствам.
    Называйте меня скромнее, новый украинец.

А улица Дудаева, по идее не должно волновать, что в РОссии. А чего-то волнует

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

І чому,совдепівські виродки,як прийшли на нашу землю знищили стільки людей і жінок і дітей,що фашистів зустрічали як визволителів...
    Алгоритм в мене один.
    Совдеп - ЗЛО.
    От єдина правда.
    І його породження - фашизм - теж ЗЛО.
    І це теж правда.
    І в мене є ще один алгоритм...для таких,як ви дивний - вважати тих,хто замордував майже всю мою родину ворогами.
    Оту систему,недолугість якої бачили всі....недолугість і фальшивість у всьому.
    Мерзотна совкова система ще не здохла остаточно.
    Вона залишається у майже всіх сферах нашого життя.
    В управлінні,в політиці,в побуті,в медицині.
    Ми відстали на років 50.
    У всіх галузях.
    В наших клініках обладнання 30-ти річної давнини.Методики лікування теж.
    А,основне.ставлення до людей - совкове..
    я це відчув на власній шкірі.
    Тому.всіх,хто захищає оту мразь,що з 44-го року окупувала мою землю я не вважаю нормальними людьми.
    одне слово - СОВКИ.Недолюдки.

• Подобається Подобається x 4
  20. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сомневаюсь, что кто либо из неспециалистов помнит кто это такой. Я честно говоря тоже. Просто исходя их Вашего допису вспомнил смутно.

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

[/COLOR]
    Может Вы и правы, Господь во гневе, видя. что люди творят на земле, особенно те, которые в телебаченii. Очень благодарен тем, кто решил вопрос с компановкой ответов.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)