Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я чомусь не маю бажання кричати щось незалежно від того чи знає 60 відсотків росіян щось чи ні... Мабуть таке виховання, мабуть дві вищих освіти заважають... Але кричати не хочу. :dntknw:
    Посилань на джерела нажаль немає, як завжди. Є міф, міф є, але документів нажаль немає. Це зрозуміло, питати звідки ви це знаєте не буду, бо посилань на "жовту" пресу вистачає.
    Нагадаю, що СРСР вже немає майже 20 років... звідки ви стали так обізнані?
    Ну як у цьому з вами сперечатись?..

Ну це у вас як завжди, я вже не дивуюсь. Нагадує анекдот:
    - Скажіть мені будь ласка таємницю. Обіцяю, про неї будуть знати тільки троє.
    - Хто саме?
    - Ти, я і вся Москва.
    :)
    Дійсно, для чого пані ховати минуле якщо у неї такий гарний син... :)))
    Не пан Грон часом? :)))

2. Gron

Gron тафгай

http://ru.wikipedia.org/wiki/Заградительный_отряд

Викладати архівні скани, небачу ніякого сенсу, спогади власних родичів, теж до дєла нє прішьош, посперічайтесь з вікі.

Дві освіти не вистачило, щоб інтеллігетом справжнім стати?
    Чи сучасним російським і так зійде?

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

Простая логика, даже не военная, подсказывает, что лучше иметь буферное государство.
    Укреп р-оны, тоже, разбирать глупо было.
    Производить массово лёгкие колёсные танки и штурмовики, опять, для обороны, неправильно.
    Один зверь, опередил другого.

• Подобається Подобається x 2
  3. borkhes

А вікі давно стала справжнім джерелом? Чому б нам тоді не почитати російську версію історії яка там приведена та порівняти її (наприклад) з українською? Гроне, вікі це теж жовта преса, не більше. Вибачте якщо образив ваші щирі почуття. :)

Розкажіть мені де на інтелігентів вчать та що для цього потрібно. Мені освіта була потрібна тільки для того щоб працювати, тому вибачте якщо щось не так. До речі, я так розумію, що ви вважаєте себе причетним до української інтелігенції? :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Gron

Gron тафгай

Для мене- ні.
    Але сперічатися з приводу заградотрядів(наших чи германських), нмд, глупо.

Нмд, ніде, якщо дано то дано, якщо ні...

На превеликий жаль-ні.
    Може хтось з онуків(чи когось):)
    Але слово такт, нмд, іноді розумію.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Юначе!
    ПТРС-41
    ПТРД-41
    Решта в гуглі і яху...
    А ось результати http://talks.guns.ru/forummessage/36/78191.html

Ви вже краще займайтесь тим, що у вас легше виходить - пишіть свої домисли, може колись кількість перетвориться в якість...

6. Salata

Salata Well-Known Member

Я не знаю что Вы имеете ввиду под "простой логикой", однако лучше иметь свои территории, такая "буферность" более предсказуема.

По поводу укрепрайонов - что там разбирали и зачем не знаю, вполне возможно они в другую сторону тылом были повернуты. Однако, Брестскую крепость не разобрали.

Что касается танков и штурмовиков - думаю, в любом разборе трудов Резуна можно найти ответ что на самом деле производили, зачем, и как оно послужило целям.
    Да и "глухая" оборона всегда проигрышна. Чтобы выйти из этой обороны, нужна наступательная техника. Никто не ждал, что война будет легкой. Значит свою землю придется забирать обратно, то есть наступать.
    Протяженность границ СССР и опасность войны с Японией никак не наталкивают на идеи укрепиться и сидеть.

7. borkhes

Одразу видно фахівця! :good:
    Цікаві посилання, дякую!

...можна не турбуватись про це. Бо все одно нема чого робити. :)
    Я теж. У музиці якою захоплююся дуже сильно. Мені подобається відчуття такту у Ван Халена. :good:
    НМД, це залежіть від того хто що хоче довести. Те що у тилу були війська тз "заградотряди" - це зрозуміло, а те з яких частин вони складались, що саме вони робили, як вони це робили - про це можна довго сперечатись, бо документів немає. Є багато міфів, але документів нажаль бракує. :dntknw:

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы ж по моему не про сострадание писали, а вы утверждали следущее
    Что касается состралания, то все невинные жертвы достойны сострадания. И кстати не только те, тчо от НКВС, но и от националистов. И эти действия достойны против невинных достойны осуждения независмо от стороны Согласны ?
    И знаете,, почти никто не согласен их "свидомых". А убивали стариков, женщин и детей.

Обычно отвечают "они на своей земле", или "мы сами у себя тут разберемся с поляками" или " сразу на НКВД спрыгивают, типа, а вот они самые страшные в мире зверит. А эти самые несчастные. Не, один согласился...:)

НАписал примерно так "и украинцы и поляки в этой ситуации были ничем не лучше. И им обоим помогали москали." :)

А вот теперь подтвердите ваше утверждение
    исходя из количества поддерджки местным населением одних и других ? И количеством выселенных ?

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- В гуглі, в розвагах та на війні 40х років - то різні речі.

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 08:54 ----------

- Документи - це папірці. А люди то живі істоти. Ні в яке порівняння.

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ----------

- Правда є Правда, а брехня є брехня. Хто б як не доводив.

І Ваш вибір, насамперед впливає на Вашу долю, Вам з цим жити. Але може бути запізно міняти погляди, коли вже отримуєш наслідки хибної позиції, дії.

10. VasMT

Знаєте SATKUR, Ви мені іноді нагадуєте глухаря, який чує тільки себе... Ви ж іще цим чуєнням самонасолоджуєтесь...

• Подобається Подобається x 3
  11. borkhes

Кто бы спорил, что человек и бумажка - разные вещи. Только вот документ - это не бумажка, увы. Кстати, а много вам лично известно людей, участников тех событий, что подтверждают озвучиваемые вами мифы?

12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

:)...

- Знову ж таки, згадується сцена з "Дванадцять стільців", коли Остап стверджує про Кісу Вороб'яніного - що він емігрант та приїхав із Парижу, а той відповідає "Зрештою могу документ, паспорт показати" на що отримує саркастичну відповідь: "При розвитку сучасних друкарских технологій, підробити радянський документ, навіть паспорт - така дурниця, що навіть і обговорювати смішно. " ....

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Теж саме що й:

Великоимперский руснацизм - крайняя форма национализма. Не ограничена территорией - (як Кремльовський Московський СССР, на відміну від укрнаціоналізму - постійно поширюється на території інших націй, загарбує, поневолює країни). Говорит о национальности (одной ( - в СССР російської, глобальна русіфікація тому приклад і т.д.) или немногих) как о некоей высшей расе, преобладании ее (их) в мире - (СССР - не тільки на теріторії Росії). Оправлывает уничтожение низших (и менее численых, окупированых) рас, делание из них рабов....

---
    І що саме жахливо - стовідсотково так СССР і зробила. Особливо стосовно української нації. Що национал-соціалістистина партія Гітлера на чолі провідної німецької нації, що й радянська комуно-соціалістична Сталіна і обидві - соціалістичні імперії зла, тільки одна німецька нація як домінуюча (Берлін), друга - російська нація як керівна, домінуюча (Москва) - а не Київ і т.с..

П.С. - про приставку "соціалістична" - як називалася насправді Гітлерівська партія, саме "націонал-соціалістична" - комуністи намагаються усіляко замовчувати, аби приховати свою спорідненість (соціал-комуністична партія радянського союзу), акцентуючи тільки на -"націонал".

Останнє редагування: 7 січ 2010
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не стал все приводить! браво, как только Грузин уместился в вашу нац теорию? о "Великих русских" а? и почему столько евреев было среди комиссаров в РККА ???? русанацизм? браво!
    ну а вы хотели что бы Киев???? простите а это с каких на том этапе так должно было быть?

15. VasMT

Ні, шановний...
    І перша не німецька нація, і друга не російська, як ви вважаєте і хочете переконати інших. І перша і друга домінуюча група - партійна сила з каральним апаратом в підпорядкуванні...

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що якісь проблеми? Не припускаєте навіть дуки? Вам вже не довподоби?

---- Ви ж стверджуєте "що всі національності рівні" в російській ментальності і чисельна перевага росіян не має значення. Тільки інтернаціоналізм. На рівних. Чи тільки такий "інтернаціоналізм" - котрий щоб обов'язково на чолі російської Москви?

По друге, зв'ясувалось, що:

1 -
    2 -

Отже, Київ, українські (Київські) націоналісти - на відміну від російських (Московських) руснацистів-шовіністів не лізлі на території інших держав, створювати імперію, Київ і досі, сам по собі, обмежується тільки Україною.

Ну а руснацисти, як і традіційні німецькі нацисти - не є націоналісти, бо націоналісти діють виключно в межах своєї країни, нації . А от російський імперський царизм та потім комуністичний винахід СССР - є саме нацисти - бо не обмежуються своїми національними територіями, а агресивно лізуть на землі інших націй, починаючи з сусідніх, народностей.

Тобто виходить - Ви самі ж правильно все сформулювали:

---------- Додано в 03:47 ---------- Попередній допис був написаний в 03:12 ----------

Тобто виходить, Чорнобилец - правильно все сформулювал - националізм і нацизм - це крайньо-різні явища.

---------- Додано в 03:59 ---------- Попередній допис був написаний в 03:47 ----------

- Але ж він не один був. Одному неможливо. Він голова, а інші, вся російська комуноеліта, й усілякі Берії, і т.д. - робили в свою користь. При царізмі ж Російська Імперія і без грузина справлялись-с...

Останнє редагування: 7 січ 2010
  17. borkhes

Хорошо, что сцена вспоминается из Ильфа с Петровым, а не Панаса Мирного или Леси Украинки. ;) Исходя из этого вы ещё не безнадёжны.
    Скажите, а вы пробовали "підробити радянський документ", да так, чтоб его государственные учреждения признавали? ;)
    Хи-хи. Ха-ха. Хо-хо. Гы-гы.:)

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Не видел в Киеве, Харькове, Донецке настоящих националистов. Там картонные, типа Бориса-хрен-попадёшь - бывшие агенты КГБ, рождённые в Узбекистане. Националист, который коренных жителей своего города не причисляет к "избранным" - это так, юноша начитавшийся чужой литературы. Чужак одним словом. Ну каким националистом может быть человек якшающийся с евреями, не говорящий в обычной жизни на языке, который он считает родным и выражающим свои взгляды исключительно в Интернете??? Картонный и есть. Уберите Интернет для самовыражения - будет обычным человеком. :dntknw:

p.s. nothing personal.

18. Gron

Gron тафгай

Так ці теж, нє в Пєнзє, чи Оренбурзі народилися.
    Пам"ятаєте як родичі Гаврика з Ближніх Мєльніц розмовляли?
    Це з творів літертурного батька, вищеназванів авторів.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

навить не припускаю, ибо государства не было, вообще, имеете возразить?
    я???? где??? все равны и "нацизм" вещи немного разные, при нацизме лидеры другой национальности не возможны ....

от оно как, кто понюволював харьковских рабочих? крестьян создавших Баштанскую и Херсонскую республики ? вы путаете межклассовую войну с интервенцией, может кому то и хотелось бы видеть себя как жертву агрессии, но это уже личное дело каждого ... тока не было - "встал как один на борьбу с большевизмом" ..... как я у же говорил если прменительно к борьбе с большевизмом то национальные выбрыки - блеклая тень Белого движения в России ....

это кто? 50 человек в подвале с надписью фломастером на кепке - "Пора" ???
    а это кто? не слышал что-то про "крестовый" поход оных .... Вы как мне кажется перепутали все что можно, если вы имеете ввиду Имперскую политику по отношению к соседям России, то без всяких "наци" и "лизмов" - она потому так и называется - ИМПЕРСКАЯ, чтож до вашего недовольства что очагом оной не стал Киев, ответ прост, Киев как сила закончился во времена Киевского княжества, да и не помню чтоб Киевляне сражались с Россиянами на всем протяжении "загарбницькой" истории, даже достославные и воспетые Круты, и то по сравнению с Петроградскими делами 17-го - на межнациональную борьбу не тянут ......
    ну вот, вы сами от свой теории "нац" шагнули в теорию - "класс" ....
    - хроническое отсутствие государственности ....

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А для постов неуравновешенных всегда есть свободное место в "игноре"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)