Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сама вэщ в тропосфері - це цегейкові спальники (250 сов. рублів на ціннику писало, моя лейтенантська зарплата)
    Шляхом нехитрих маніпуляцій, я являюсь щасливим власником двох таких ВЄСЧей :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Зачем Вам две?
    Поделитесь!

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Спочатку слухав, а потім і сам їм підкидав "сировину". Відходи телевиробництва, так би мовити.
    У більшості випадків - "за так".

• Подобається Подобається x 4
  4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

ну да , ну да..."Когда я на почте служил ямщиком"
    Экий вы многогранный Борис

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Нєдоработочка, Тьоркіни, Поскрьобишеви та інші. А спецпайки за гроші платників податків справно проїдали, ще й до санаторіїв на халяву їздили. Не соромно ?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борис, як ви можете пояснити, чому кожний ваш допис викликає таку бурну негативну реакцію в північно-східних шавок?

7. Полковник

Полковник миється в бані

Разрешите мне ответить?
    Спасибо.
    Да потому, что адекватных людей на этом форуме ПОМЫЛКИ Бориса просто достали.

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Треба ж зрадникам-блогерам-запроданцям відпрацьовувати грощі антинаціональної пропаганди. От і лізуть "полаять", тобто побрехати за Росію.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Это кто такие?
    Явки, пароли, позывные имеются?

10. Fremut

Fremut Well-Known Member

Что вам сказать...Большего вреда Украине нанести , чем рассорить её с Россией,ИМХО,невозможно.Так что,по сути,все ваши посты ой как антинациональны.Не знаю,за чьи гроши вы вкалываете,я за свой траффик сам плачу.А о таких как вы и о других "диких собаках динго"(сугубо географическая ассоциация) могу сказать практически тоже самое,что вы написали
    "Треба ж зрадникам-блогерам-запроданцям відпрацьовувати грощі антинаціональної пропаганди. От і лізуть "полаять", тобто побрехати на Росію."
    Воспринимать ник , как что-то реальное ,небольшого ума дело.
    Вот интересно , кто-нибудь зарегистрируется под ником Мазепа,так вы , Boris_Kiev его обцеловывать будете или так , с укоризной легкой , попрекнёте :"Что же вы,светлейший,под Полтавой так ? Не уберегли обоз шведский то":)

Останнє редагування: 23 гру 2009
  11. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Пан Педро, читаю вас и поражаюсь. Вы как представитель настоящей чистокровной диаспорской нации канадоукраинцев и даже житель одного из (не побоюсь этого слова) членов большой восьмерки поражаете своей культурой речи по отношению к соседнему народу :)))

12. Boris_Kiev

Повчайте "інородців" на російських форумах.
    Я, наприклад, не забуваю, що я тут в гостях у Львів"ян.
    На відміну від вас ні перед ким ніколи не прогинався і не жалкував, що я не народився англійцем або шведом.
    Радію тільки, що не маю задоволення жити у путішистській Росії.

• Подобається Подобається x 6
  13. Даяна

Даяна Well-Known Member

Події 1809 р. у Фінляндії щось міняють стосовно ваших зауважень? А 1917-1922р.р. у Закавказзі і країнах Середньої Азії ?
    Тому всі наступні роки (1940р у Фінляндії , чи будь-які події в десятках країн (Україна, Польща, Чехословаччина, Угорщина, Афганістан і т.д.)- це лише продовження попередніх закономірностей. Роль народів в рамках російської імперії така ж сама, як і роль солдата-негра у військових операціях Франції в Алжирі. Тому не слід імперію маскувати під вивіскою СРСР. Недарма весь світ називав СРСР не інакше, як Росією.

• Подобається Подобається x 6
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Да уж!
    Всё-таки Господь хранит Россию!

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Австралию приняли в восьмёрку?
    Вместо кого?

15. Boris_Kiev

Я пам"ятаю, ХТО на правах "шестёрки" просився до "семёрки".

16. серега-очкарик

Полковник,и Вы Pedro с Patrik путаете?:) не удивительно,на одно лицо как будто

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Брехня! Недавно спілкувався з людиною, яка в ті часи працювала на залізниці. Анечки, так називали ці потяги з танками, вели лише наші колишні "друзья". Весь особовий склад Львівської залізниці в той час був перекинутий на роботу на інші залізниці. Вся інфраструктура була передана шановним представникам, які аж пісяли коли проїжджали передкарпатські мости. Тому не стверджуйте те, в чому не знаєтесь.

• Подобається Подобається x 2
  18. серега-очкарик

И сколько лет той людине?

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Десь 64...

20. серега-очкарик

Это он что? До рождения своего уже работал на железной дороге? Речь ведь идёт о Чехии в 38-м?

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)