Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну ви і жартівник
    :haha:

А того Зурабова нам і не потрібно, хай він вам шкодить.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви про нього? В нього ще очі є...

Артур! Ви брехло... (я про фоту...)
    http://www.youtube.com/watch?v=Hbj3SQXgWB0
    Від цього фото нафталіном і пліснявою смердить... Давайте щось нове...

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

А нового не буде, бо російська влада і культура в кращу сторону не міняється.
    А хто Ви ми і так всі знаємо.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Путин уже выдал сегодня заявления из подворотни. Вам мало?

5. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Вовка бігав по цигарки в кіоск для Собчака. Йому вже тоді було за 40-к. Тепер комплексує з того приводу та й час від часу щось там ляпне чи бовтане по фене по понятіях для_большей_увереності. Ну так з ким спілкувався від того і набрався.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Шо ви тут, рєбята і дєвчонкі, кості Путіна перемиваєте? Га? Нафік він вам упав? Та він президент іншої держави. І усьо!!! Ви на нього прьоті, наче ми маємо свого президента, який має моральні чесноти зразкові для політбомонду всього світу? Ви що не бачите, як ця політнікчема, мабуть від народження не маючи ніякої моралі буквально знущається на усіма нами хто за нього голусував? Він же, рєдіска, блюзнірськи поклавши руку на серце, п'ятий рік розмазує всю Україну!
    От про що, як мені здається, повинна голова боліти кожного українця, якщо звичайно вона не макітра...
    Путін працює, і успішно, на свою державу. А наш? Його ж в світі ніхто бачити не хоче вже! А це ж, ой який показник! Ви, рєбята і дєвчонкі, хоч знаєте які зусилля прикладаються, щоб його десь прийняли? Ну, звичайно, я не азіатів маю на увазі.
    Як весь світ думав про Україну зразу після Майдану, га? А як думає зараз, звичайно всі знаєте. І це зробила всього одна людина!!! Сам президент країни, пошивши в дурні 46 млн. своїх громадян.
    Путін... Путін... Та нєча пенянть, на хоч і нє савсєм зеркало, коль у самих рожа точно крива...

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Во всяком случае, не ботает по фене и не оскорбляет международных коллег.

Это вы несправедливы. А остальной "бомонд" - белый и пушистый.
    Что же прославляемая вами Юля просто усмехалась, когда Путин отпускал низкопробные оскорбительные шуточки в адрес главы государства? Я понимаю, конечно, газ - превыше всего. Но, вот мне лично обидно в этом месте.

А тут можно с вами поспорить. Смотря что является целью этой праці.

Назовите хотя бы 3 пункта, когда он единолично занимался "размазыванием".

Останнє редагування модератором: 20 лис 2009
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ще й тому що поцсані електорат ,хай пам'ятають що він їм свій.
    А взагалі з ким рівняти з Єльциним? Тим що на коло літаку помочився і проспав зупинку Ісландія? От i зрозумійте ,панове ,чому багато росіян його поважають.

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вы понимаете, что идет речь о судьбе государства Украина? НЕ?
    А Вы опять о фене. Мне начхать, что ВАЮ в носу ковыряется и что у него сын подонок, я в другом формате его неприемлю. Выше перечитайте. И этот формат несопоставим с феней и сыном придурком. Что непонятного?

Это работа его одного, все остальные в его команде - китайские презервативы.
    И где же это я прославляю Юлю? Я беспартийный и не работаю ни на одну из партий. Я просто говорю о ней хорошо, как избиратель.
    Вчера я внимательнейшом образом слушал Путина. Да, он зацепил Мишо за галстук, ну поулыбалась Юля, конечно она не должна была это делать, а дали шо? Ну давайте ей поставим на вид. Всем форумом. Я думаю она поймет, что этого на официозе было делать нельзя.
    Я рационалист и вижу то, что видите и Вы в Донецке, но плоховато, к сожалению, видно со Львова,- абсолютно реальны только Янукович и Тимошенко. И Янукович возможен очень и преочень. А это будет катастрофой для самой нашей государственности. Тимошенко не антигосударственница, вот, что для меня важнейше.
    Да не обижайтесь Вы на них в таких случаях! Берегите нервы, Вы же дончанка, а нам, эти нервы, здесь дома и так трепают по полной. Не мне Вам про это рассказывать...

• Подобається Подобається x 4
  10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вообще-то я в форумах давно не спорю, это бесполезное для меня занятие. Но Вам скажу немного, не споря - сравните рейтинг Путина и рейтинг нашего горя.

А вот тут, дєвушка, я Вам ничего уже не отвечу. Бо дальше мы с ВАМИ дойдем до разборок вроде той, когда спорят, а кто же лучше,- Сильвестров, или Шнитке. Увольте, плиз, такое не для меня.

11. Gron

Gron тафгай

А шо їй було робити, як президентом хоче бути, проковтнула.
    Розуміє, яке справжнє обличчя росії, але дуже бажає і це все застить.
    Всі розуміють, навіть ти хто за Януковичем стоять, теж розуміють(він навряд, хоч щось)
    Гілка, про це.

Єдина надія є, що кине ВОНА ту рашу, як усіх до цього, важко буде, бо ці хижаки нє бухгалтера, та зека.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Все мы тут слегка "затятые", как говорит ВасМТ. Не могу в этом с ним не согласиться.
    Наверное, мне сильно не хочется выбирать из двух зол худшее. Но, видимо, вы правы и в финале мы увидим именно эти лица.
    Не хотите спорить, не будем.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Да нет, в первом туре категорически у него не получится.

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну що значить хоче бути президентом? А кому там ще з тих 450 придурків та напівпридурків можна на таке розраховувати, га? Та коли самі "мощні",- "донецькі" не знайшли серед себе достойнішого ніж Янукович, то що говорити за інших? А чому вона не могла просто, як жінка, яка щойно задоволена своєю роботою трохи втратити контроль над собою? Ви тут всі, їй-бо, з цього приводу просто смішні. Ледь за 350 років чудом вилізни з нужника де по горлянку сиділи, тепер знову світе, аж очам боляче, влізти в щось подібне, а вам все невістка, що десь на городі пукнула. Я щас здохну від реготу. Нєрвного.
    Кого вона кинула? Та її Ющ киданув і кидає кожного дня со страшной сілой, невже не видно? Вона шо, як Ющ, розкидала і поздавала своїх людей?
    Вона баба толкова, хутко розібралася навіть зі справжнім обличчам Росії, а вибирати все одно більше ні з кого. І усьо тут.

15. Gron

Gron тафгай

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Посмотрим, добавит ли ей эта встреча очков. Хотя, на востоке - очень даже может быть.

17. VasMT

П.Грон... Нагадаю Вам вислів одного з Великих: - Політика - продовження ЕКОНОМІКИ! І ні як інакше... Це послужило базисом для "Капіталу" одньго з ідеологів розвитку суспільства... І ні в якому разі - НАВПАКИ!

18. Gron

Gron тафгай

Та я пам"ятаю.:)
    Цей великий, не жив у 21 сторіччі, та в наших умовах.
    Я трохи інший сенс вкладаю, але це офтоп, якось другим разом, та в іншій гілці.
    Хоча гадаю, що саме Ви, мене зрозуміли, а пост, так, поздоровкатись та бесіду підтримати;)

19. VasMT

Добривечір, пане Грон!
    Але політекономіка, яку ми вивчали, є відображення всесвітньої економіки...
    Розумію... Ви зараз приведете мені до прикладу Китай...
    Ні, і ще раз ні... Не пролітика керує ними, а ЕКОНОМІКА... І Комунізм китайський - є вихідним із їхнього економічного соціалізму... І Корея... Силою апарату утримати економіку, яка повинна годувати їхню владу... Зрештою, візміть нас... Шо у НАС первинне - економіка чи політика... Ну?

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Откровенно по...й, что там один премьер другому сказал. Я квартиру покупать собрался, мну сейчас больше цены на жильё в ЦАО интересуют.
    Ома, ещё раз для медноголовых: "геноцида украинцев" АКА Голодомор в том виде как его живопишут на Украине - не было. Катынь - была, был голод по всей Советской России. От Украины что-то никого не было в день памяти голодающего Поволжья. Впрочем не будем, всё уже было в профильной ветке, вам туда если забыли.
    Снова из пустого в порожнее? Да возьмите тот же Голодомор или эту пляску с флотом в Крыму - пример взвешенного и трезвого подхода что-ли?
    Да было это уже! С вами было! Забыли что-ли? Вам Чернобылец уже доказал, что все эти разговоры вокруг учебников истории - выдумка журналистов. Нет там этих слов. НЕТУ. Да и что до павильона метро - он мне нравится и однють не тем, что там Сталин на стене написано. В Москве есть станция метро на которой до сих пор метрополитен "им. Кагановича" и ничего, никто не умер. Вы с мертвецами боретесь, Ома, а они при всём вашем желании из могил не встанут. Сталин лежит где-то за Мавзолеем - приезжайте убедитесь.
    Угу, "абы не москаль". Я наслышан про этот вектор развития.
    Судя по обилию тем, обсуждающих и осуждающих политику РФ - это больше ваша проблема.

з.ы. Ничего личного.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)