Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

ну так і "піліте, Шура, піліте";)

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ту панцершреком надо ....
    а также вклада в общую экономику по зерну, промышленности и т.д. видимо в этом некий ля парадокс ... а насчет дорог ... был в Черновцах дороги матка бозька, а в Херсоне - красота ... ДОЛОЙ СТЕРЕОТИПЫ)

3. terrible

terrible Well-Known Member

а толку? дуже мало... ліпше "максим"...

4. Полковник

Полковник миється в бані

Она у меня давно в подписи.
    Но молодёжь ныне не любопытная.
    Вот и приходится публиковать.
    Интересно, дойдёт до юннатов, что некрасиво человека унижать или оскорблять за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками???

Что ЭТО признак невоспитанности и, вообще, дурной тон.

5. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Питання рагулізму в Салуні не обговорюється, бо не є політичним. (c) levandivka

• Подобається Подобається x 4
  6. artobstrel

по танку? тю ... я о танке. Вы о чем ? )

7. Geograf

Geograf Меломан

Ідеї природного детермінізму, від нього відказались ще у 18-19 ст. Головний недолік що головним чинником духовного і культурного розвитку суспільства вважається природнє довкілля. Якщо порівняти дві держави з подібним географічним положенням, приблизно однаковими географічними параметрами території та схожістю природних ресурсів то рівень їх духовного, культурного та економічного розвитку незважаючи на дані умови буде різним.

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Суворов + Хрущов = Медвєдєв?

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви справді думаєте що на Медвєдєва хто небудь звертає увагу, по за Росією звичайно. Не думаю що це буде де небуть в новинах. В США точно не буде. Про Кадафі зате буде. :)))

10. artobstrel

мдя .... а еще у него платок носовой сине-жовтый и дедушка НКВДшник ..... капец ...
    это показательно ... вот если бы Мерлин Менсон прогулялся по Ывропе точно показали бы по всему миру .... отсюда вывод .... Менсон круче Медведева, далее следуют "уау", "куул", интересно "пасечника" показали бы? чисто посмеятся ....

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну да, Медведев встречается с Обамой, а СМИ США об этом ни гу-гу. Да пресса США только об этом и гудит.

12. Так, звертає.

13. Полковник

Полковник миється в бані

О времена настали!
    Кому верить?????

14. - В данном случае Ворону. О встречах Медведева с Обамой пресса США ничего не говорит никогда. Только и исключительно о встречах Обамы с Медведевым.

А давать среднестатистическому новость про то, что "Медведев посетил места в Швейцарии, связанные с Суворовым" согласитесь, странно. Надо же объяснять, кто такой Суворов, почему в банке "Швейцария" этого клиента ещё помнят и много других вещей...

15. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Молодець Полковнику! От тільки не Паненька, а Панянко, і звідки така цитата, адже ж точно не з КУ, бо там під таким номером інша стаття! (З кримінального чи що?)І навіщотаке мені таке цитуєте, думаєте я збираюсь по-ночах маскалів та жидів вирізати?:haha:

16. pozytyvchyk

Полковнику, а Ви ніколи не зауважували, що іноді самі подаєте тикий приклад? І тільки не треба рюмсати і ображатись, Ви ж все таки Полковник. Коли до Вас нарешті дійде, що ніхто нікого не намагається образити чи принизити, просто в житті так є я ви до нас - так ми до вас?

17. Я не полковник, мне рюмсать и ображаться можно, но пока не с чего. За Полковником я внимательно слежу (у нас все в Управлении за всеми следят) и могу смело заявить, что ТАКого приклада Полковник никогда не подавал. Было разок (чи два), что вместо того, чобы статью УК привести, послал когось путешествовать, но это давно, на парткоме разобрали, товарищ осознал и исправился (меня на том же парткоме за бесхребетность и соглашательство чехвостили). ;)
    - главное, чтобы неожиданностью не стало, а там уж Вам решать и остальным, кому решать...

• Подобається Подобається x 2
  18. pozytyvchyk

Невстранцю, треба було уважніше мій допис читати "як ви до нас - так ми до вас"

• Подобається Подобається x 6
  19. - и что ж Вы уважно не читаете?
    Чьему ж Вы следуете примеру? Кто из форумчан, которых Вы называете "ви до нас" что-либо подобное:
    писал про Вашу горячую кровь, кто "хохлам" желал смерти хоть единожды, не то что трижды? :)

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

А з якої рації цього хтось мав бажати хохлам, як Ви називаєте українців? Хохли, до Вашого відома, не пхають свого рила до чужого корита на відміну від москалів, а їдять лише зі свого, тому і бажати їм чогось поганого не бачу причини...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)