Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

Зате на коні файно сидить !З одного боку втрати це погано , з іншого вакансия даже хорошо.Ну до сих пір старі армійці його добром поминають (хоча теж можуть сказати те нижні чини та недоучкі). Лаврентія Палича Георгій Константінич теж даремно ліквідував , аджешь М'ясницька його натура тільки дай народну кров пролити.

Останнє редагування: 24 кві 2009
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Да.
    Я помню.
    Я горжусь.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я ж попросила сказати, чи ви підтримуєте вшановування президентами Росії союзника Гітлера і чому. А то, шо ви помнітє і гордітєсь і так панятна.

• Подобається Подобається x 4
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нет. а Моннергейма - да, вы Энштейна уважаете? а Хиросиму? ;)

• Подобається Подобається x 3
  5. Mariya

Mariya Well-Known Member

artobstrel, я не обговорюю Маннергейма, пустіться. Я про вшанування пам'яті президентами Росії (один з яких народився в Ленінграді, блокаду якого підтримували фінські війська очолювані Маннергеймом) союзника Гітлера.

А шо, Ейнштейн віддав наказ бомбити Хіросіму і Нагасакі? Чи сам їх бомбив?

Останнє редагування: 25 кві 2009
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

неа, руководил программой америкосской по изготовлению ядерного оружия ...... а по поводу пособника Гитлера. вся германия - пособники, будим бомбить?

• Подобається Подобається x 2
  7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ейнштейн наказу бомбардувати не давав і бомб не скидав, хоча знав, що він створює. Тому смерть людей в Хіросімі і Нагасаці на його совісті так само. А до чого тут Ейнштейн? Йому Мєдвєдопутін (чи Путіномєлвєд) на могилу квіточки носили? Чи японський імператор від імені вдячних Хіросімівців і Нагасаківців?

Тему зафлуджуєте? Ну, продовжуйте, продовжуйте, не буду заваджати.

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не думаю, що це флуд. Особисто моя думка - а що було робити?

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Так "yay" or "ney"? Ви підтримуєте? Ви намагаєтесь пояснити мотиви вчинку. Я хочу знати ваше особисте ставлення до нього.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я теж чекаю,що скаже тота братія....
    Але...мовчать..як риб...:dntknw:

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Так, в Барнауле работникам местного хладокомбината раздали специальные разговорники, в которых для каждого нецензурного выражения приводится его литературный аналог. Выражениями типа "Простите, вы слишком назойливы" трудящимся предлагается заменить привычное "Иди на..."." (http://obozrevatel.com/news/2009/4/24/299790.htm)
    Думаєте, допоможе? ;)

12. Степаныч

Нормальне ставлення. Віддав шану національному герою. Він що, був засуджений якимось судом?

13. Romko

Яким міжмародним судом були засуджені Бандера і Шухевич? Мабуть,скоро ми побачимо покладання квітів президентом Росії національним героям України.

14. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Ой! Ужасный Карл Густович! Ужасная Россия! :)
    Пани Mariya, зачем же всё так накалять? :)

А погуглить? :)

2006-й год. Октябрь месяц.
    Президент Украины Виктор Ющенко посетил с официальным визитом Финляндскую Республику. Незадолго в прессе была обнародована программа визита, в которой, в частности, говорилось: "Виктор Ющенко посетит мемориал "Хиетаниеми", где возложит цветы к Кресту героев, а также к могиле маршала К.Г. Маннергейма. Президент Украины также посетит музей маршала Маннергейма".
    http://img.for-ua.com/ukraine/2006/10/26/094727.html

Что он, собственно, и сделал, в соответствии с заявленной программой, 26-го октября 2006-го года.
    Фото агентства УНIАН:
    Описание: COMM Президент Украины Виктор Ющенко участвует в церемонии возложения цветов к могиле барона, финского государственного и военного деятеля, маршала Карла Густава Эмиль фон Маннергейма во время визита в г. Хельсинки (Финляндия) в четверг, 26 октября 2006 г. Во время рабочей поездки в Финляндию Ющенко встретился с Президентом Финляндии Тарьей Халонен. Фото Николая Лазаренко / POOL / УНИАН
    http://photo.unian.net/rus/detail/48042.html

А вот президент Виктор Ющенко с супругой в доме-музее Маннергейма (лица у них радостные) -
    Описание: COMM Президент Украины Виктор Ющенко, слева, и его жена Екатерина во время посещения музея барона, финского государственного и военного деятеля, маршала Карла Густава Эмиль фон Маннергейма в г. Хельсинки (Финляндия) в четверг, 26 октября 2006 г. Во время рабочей поездки в Финляндию Ющенко встретился с Президентом Финляндии Тарьей Халонен. Фото Михаила Маркива / POOL / УНИАН
    http://photo.unian.net/rus/detail/48048.html

Больше фото тут: http://photo.unian.net/rus/country/6/?fp=0
    Те же фото присутствуют и на официальном сайте президента Украины: http://www.president.gov.ua/ru/gallery/572.html#5084

"Бригадники" тогда (в 2006-м) волали? Не помню. :)

Насчет Латвии, Литвы, Эстонии эт сетера, влом гуглить, если честно. Есть подозрение, что президенты указанных стран делали ЭТО во время своих визитов в Суоми неоднократно и с удовольствием.
    Президент дружественной всем нам Грузии по крайней мере точно делал ЭТО -

http://president.com.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=18853

И с удовольствием, что следует из его речи, находящейся по ссылке.

Так что? Всех заклеймим? Или только Путина с Медведевым? ;)
    :)

• Подобається Подобається x 5
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А "всіх" і не треба!
    1. бо оффтоп буде.
    2. для всіх оно нормальо. то ж тільки Росія законопроекти щодо протидії реабілітації фошистів у закордонні строчить.

16. Степаныч

Чесно кажучи це було б непогано.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ги...
    А хто з них русскій? :mocking:

19. Romko

Во-во... З одного боку клєйміть пособніков фОшистов,а з іншого покладати квіти до їх монументів... Справжнє лице Росії...

20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Той що з бородою козак Війська Донського йому можна фашісткіх баронів почитати, безбороди камсамолец може i ленинградец,йому мама
    не дозволяє .

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)