Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Да, ничего Он не имел в виду.
    Так иногда тут бывает.
    Это Борис со своим котом разговаривает и автоматически на клаву давит.
    Ерунда, короче.
    Можно не обращать внимания.

• Подобається Подобається x 7
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Здибав статтю в газеті "День". Точніше, інтерв"ю з одним росіянином.
    Думаю, це інтервю буде цікаво прочитати всім, особливо форумчанам з Росії і їх місцевим симпатикам. Дуже багато відповідей на актуальні питання...

Евгений КИСЕЛЕВ: Прошу вас, дорогие украинские читатели, умоляю — не завидуйте России!

Иван КАПСАМУН, «День»

Находясь на срезе политической жизни между Украиной и Россией, известный российский журналист Евгений Киселев — один из немногих, кто может сравнить результаты политического развития наших стран за последние 17 лет. Работая в Украине с июня 2008 года (телеканал ТВИ), Киселев убедился, что благодаря демократическим преобразованиям, наша страна уже довольно далеко «отплыла» от России. При этом, сохраняя свое прежнее место работы в Москве (телеканал RTVI и радиостанция «Эхо Москвы»), Евгений Алексеевич считает, что у России нет другого выхода, как поддержать Украину в ее демократических устремлениях и достижениях. Об этом и другом более подробно читайте в интервью с нашим собеседником — Евгением КИСЕЛЕВЫМ.
    http://www.day.kiev.ua/270686/

• Подобається Подобається x 4
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

в германии 100 доляриефф - 1/25-я часть среднестатистической зарплаты, в Америкосии - 1/28-я, в Россиии 1/4-я в Украине 1/2-я ...... и при том мы все кубистей и повыше и шаристей, а Россия загнивает, а мы развиваемся ... мда ... это наверно только звідтіллля так кажется ....

• Подобається Подобається x 2
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Під поняттям "гарні дороги" Ви звичайно мали на увазі 4-6 рядні гайвеї (автостради) , розділені по -половині широкою смугою трави щоб зустрічні авта не сліпили...Так ?
    Я на Кольськолу пів-острові ніколи не був , але щось дуже сумніваюся , що такі є.Бо я власне такі мав на увазі.З середьою швидкістю потоку авт - 125км/год.З тyнелями в горах ,з загоржами щоб тварини на дорогу не виходили і т.д....

А що Вас так це дивує?
    Північна Альберта , Саскачеван , Манітоба дуже подібні на Західний Сибір.
    Погода і природа в Едмонтоні така сама як Омску.
    Бритійська Колумбія - це Приморський Край.Ванкувер подібний на Владивосток
    Юкон , Норт Вест Територі - це Східний Сибір - Якутія..

• Подобається Подобається x 6
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нє, ну давайте визначимося, що ми обговорюємр. Що це за "шедевр" такий. Наміри керівництва Росії? Ні. Політичной прогноз? Ні. Аналітичні матеріали? Ні. Думки, наміри і плани більшості росіян? Ні. Це коньюнктурний художній твір на злободенну тему з відвертим бажанням заробити гроші. Нічого більше.Звісно, якщо його сприймати всерйоз, приділяти йому забагато уваги, то не виключено, що з часом цей "шедевр" цитуватимуть як джерело.

Прочитав із цікавістю. Хотілося б ще почитати точку зору, наприклад, вчителя, інженера, лікаря, будівельника, бізнесмена середньої руки тощо, які б також порівняли. От наших представників зазначених професій, які працюють в Росії по 5-10 і більше років, я знаю особисто, знаю їхню думку. Якби ще від їхніх почути.

Останнє редагування модератором: 4 бер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  6. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Це розраховано на середньостатистичного громадянина, який має середню освіту, середній рівень розумового розвитку, середній або нижче середнього статок. Для нього, у більшості своїй, не існує півтонів - або чорне, або біле. Розмірковування на тему можливості різних поглядів на будь-що виводять його з рівноваги. Для нього найкращій доказ будь-чого - "Цього неможе бути тому, що неможе бути взагалі!". Або навпаки. Фентезі, особливо примітивне, він "хаває" із задоволенням, тим більше що у цих книжнах чітко росставлені крапки над "і" і тема співпадає з розумними і зрозумілими виступами "батьків народу". Статті на зразок "Не заздріть Росії" зарозумні і викликають у них одне бажання - набити морду авторові, що посмів зачепити "національну гордість". А таких громадян, на жаль, більшість у будь-якій країні.

• Подобається Подобається x 3
  7. Степаныч

Питання спірне, як на мене. Сумніваюся, що вони читають подібні "шедеври". Для них - серіали по ТБ, "донцовы" і т.д. Я не беруся судити, який відсоток таких людей у суспільстві. Навіть приблизно. Але очевидно, що якщо ця категорія людей ПОЧУЄ про те, що написано у подібних книгах, саме ПОЧУЄ, а не прочитає, або прочитає після того, як почує, то вони, і тут я згоден з Вами, "схавають".

8. І.Павлович

Ви подивіться на обкладинки! Вони розраховані саме на людей, чий розумовий розвиток зупинився у 17 - 20 років. Я не хочу образити цю категорію населення - вони можуть чудовими робітниками-спеціалістами своєї справи, майстрами-золоті руки...І , одночасно, дітьми.

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А саме так (ще додати до енергоносіїв сировину) було, коли працювали за Сталіна. Що в таборах, що "на волі". Хто за пайку, хто за палочку. І не спішить заперечувати, я це особисто знаю, трохи застав, а Ви можете спитати подробиці життя в бабусі, за яких обставин тоді "так вільно дихала людина".

10. І.Павлович

І все це кимось фінансується.Автори навряд-чи можуть собі дозволити друк своїм коштом. А ті, хто фінансує, чудово розуміють, що вкладені гроші неповернуться бо то справді не Донцова. Хочу почути думку громадян Росії, присутніх на форумі, стосовно подібних виявів "братерства". І якщо Ви вважаєте це відповіддю на якісь антиросійські дії в Україні, то на які саме?

11. SFO

SFO Well-Known Member

Вот я российский гражданин, но то, что вы адресовали мне, не понял.
    Раз вы обращаетесь конкретно к Россиянам - можете в этом случае писать по-русски?

12. І.Павлович

Але у гілці мова іде не про Америку, а про Росію (тим більше, що Америка від Росії казна-де). Чим виправдовуються такі дії? Україна он-де вона, туточки, поруч. Доречі, негатива про Росію наше телебачення не видає...
    Якщо Ви щось не зрозумієте з написаного мною, виділіть і я перекладу російською.

13. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Аксакале, ви про що зараз? Згадуєте часи СРСР? Знову? Скільки разів потрібно нагадати, що зараз за вікном 2009 р? Я говорю про те, що ми маємо ЗАРАЗ. У 2009 році, коли майже 20 років минуло зі часів СРСР і вже народились люди, які не знають що таке комунізм. І зараз вартість складається не тільки з вартості пального.

Будь ласка, якщо хочете про совок порозмовляти - не тут. :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  14. SFO

SFO Well-Known Member

если я вас правильно понял, откуда идеи берутся?

Народу льют грязь про Украину. + Украина всех сама раздражает. Особенно этим своим голодомором и отменой праздников.

Надо же что-то писать, вот про вас и пишут. Про Грузию уже тоже, наверное, написали. + Я читал, что и у вас было в 90-х много книжек про войну с Россией.

Это все бульварная чушь. Какая война?

Все ненавистники России, посмотрите два ролика, которые объяснят, за что я ненавижу свое правительство-государство (НЕ СТРАНУ!), и разошлите знакомым, если есть, то российским.
    Внимание!!!!
    Ответы писать только ЕСЛИ ПОЙМЕТЕ, ЧЕМ ОТЛИЧАЮТСЯ ОБА РОЛИКА!!!!

вот ролик, сделанный ко дню молодежи в России по заказу чиновников:
    http://www.youtube.com/watch?v=c1wT5yfNo8U
    посмотрите до конца, а затем посмотрите вот этот ролик-ответ автору
    прошлого ролика, депутату:
    http://www.youtube.com/watch?v=tUnEl2Is1Y4

15. Степаныч

В прошлом? Или в будущем?;)

16. SFO

SFO Well-Known Member

По поводу выложенного мной ролика!
    Вполне вероятно, что это вирусная реклама, прочитал статью:
    http://www.chaskor.ru/p.php?id=3930
    Но смысл то в том, что люди реально точно отразили ненависть к фальшивке, которую льют сверху.
    Кстати, вот как отреагировали на первый ролик сами "чиновники" (благодарили!):
    http://godmol.ru/news/id682/

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Чем кумушек считать трудиться..." Якщо так вважаєте, чому Ви на "Западенському сайті" пишете не Українською?

Саме тому тут і зараз, що (як я вже писав) мене турбує нова хвиля шанування Сталіна і виправдовування тодішніх репресій в РФ. Бо сусіда небезпечним виявляється.

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Мені зараз по цимбалах що вас турбує, скажіть, ви читали на що ви відповідали? Хіба розмова була про часи СРСР? Мабуть треба читати спочатку на що ви відповідаєте? :ireful1:

Скажіть, звідки ви взяли що є якась "хвиля виправдовування"?

19. SFO

SFO Well-Known Member

Тут в правилах форума сказано, что можно писать русским или украинским языком, по предпочтению.
    + Вы все понимаете русский, а отвечаете по украински, зная, что человек может не понять. Это как-то очень уж по-европейски.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

SFO,
    не смешите народ.

Если до Вас только с третьего раза доехало, что означает литовская поговорка "Брат коня моего отца"... неужели Вы на полном серьезе думаете, что люди будут отрываться от работы, открывать украинско-русский словарь и писать дидактические методички - Вам, единственному и неповторимому.

Давайте отведем Вам ветку, где Вы будете общаться на все темы с теми, кто специально захочет туда зайти.

Я достаточно ясно выразил мысль по-русски ?
    Сколько ошибок сделал ?

Кстати, как там с реформой русского правописания - "МышЬ" или "Мыш" ?
    Это самый волнующий украинских котов вопрос, связаный с Россией.

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)