Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Веда

Веда Well-Known Member

А как же быть с убитыми чеченцами, осетинами, грузинами, а также россиянами, украинцами, молдованами и т.д., гражданами Грузии, которые пострадали?
    Кстати, в России, действительно, по-разному относятся к военным конфликтам.

• Подобається Подобається x 6
  2. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Блин... Саакашвили признал шо отдал первым приказ на войну... Повторюсь... нельзя быть наполовину беременной.
    :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  3. Веда

Веда Well-Known Member

Извините, но я не о политике, а о людях...

• Подобається Подобається x 3
  4. Муравьедъ

1)Усе эти беды людей от националистических идей... В Грузии в начале 90-х тоже кричали о превосходстве грузинской нации над недоразвитыми Осетинами..."Грузия для Грузинов" и грузинок !!! Напоминает тягнебоковское "Украина для украинцев!!!"... У них тогда началась война... Тьфу! Тьфу! Тьфу! Тук! Тук! Тук!
    2)Вы интернационалистка?!! о_О;)
    :girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 2
  5. Веда

Веда Well-Known Member

Это вы об этом? :)))

• Подобається Подобається x 6
  6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Треба одразу пояснювати що ви маєте на увазі.
    А що маєте сказати стосовно мого другого питання?

7. Муравьедъ

Кокетничаете?!!:girl_flirt::give_rose:
    Оттута:
    Ленин В.(Дедушка Ленин-друг всех детишек) Интернационализм, Полн. собр. соч., 5 изд., т. 24, с. 123
    :good:

8. Веда

Веда Well-Known Member

Я не поділяю ваше бачення цієї проблеми, маю інше уявлення стосовно розвитку віддалених від Москви регіонів.
    Ще у часи СРСР була на Сахаліні. Місцеві рибалки показували фотографії сусідних японськіх островів з охайними будинками з усіма зручностями, вони мріями, що їх діти будуть жити, як японці...
    Я живу у невеликому місті і не хочу жити у Донецьку, хоча там є свої переваги. А мої родичі ніколи не погодяться переїхати з Пітера навіть у Москву... Але я не про це. Не можна виділяти регіон-еталон в країні. Якою б великою (за розміром) ця країна не була, про її досягнення і негаразди треба говорити виходячи з усієї території.
    Перепрошую, але я не подумала, що ви розумієте "єдиний народ" в іншому контексті. Я росіянка громадянка України і вважаю, що я відношуся до народу країни, де проживаю.

• Подобається Подобається x 10
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А українців це мало хвилює.
    Втім є на форумі гілка "Гомосексуалізм". В кого що болить.

• Подобається Подобається x 5
  10. borkhes

Ведо, ви дійсно вважаєте, що на Сахалині є проблеми? Знаєте, бував і там і у Донецьку... Останній виглядає... мовчу, мовчу... :)
    Я не виділяю регіон-єталон, я тильки порівнюю площу країн. Ми говорили про Сахалин. Від Охі до Южно-Сахалинська майже 1000 км. Скількі км. до Сахалина від Москви? Ви уявляли колись, що федеральна траса до Владівостоку - 12 000 км? Скільки километрів доріг в Україні? Скільки в ЄС? Скільки в РФ? Які природні умови? Хочете щось рівняти - рівняйте те, що однаково... Рівняйте Краснодар та Симферопіль, Київ та Москву/Пітер... Але не можна порівнювати Україну чи будь-яку країну Європи з будь-якої областью у Сибіру. Не можно. Умови різні. Можливості різні. І це залежить не тільки од ресурсів.

І що у вас болить, Борисе, якщо ви п*** постійно згадуєте? Може не треба про це всім розповідати?

• Подобається Подобається x 4
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

borkhes
    особисто мені за півроку набридло чути росіянський штамп про нібито "грузинську агресію". Декому мало російських форумів для жовчовиливу ?
    Я відвідую тематичні російські форуми і повірте, знаходиться про що поговорити людям різних національностей та громадянства без подібних дурних закидів.

• Подобається Подобається x 11
  12. Patrick

Patrick Well-Known Member

А з Канадою не хочете порівняти?...
    Природні умови Альберти і Сибіру абсолютно одинакові.
    Все те саме - погода , рослинність ....Такі самі ведмеді і берьозки (Ведмедів напевно що більше в Канаді , бо їх так не нищать).
    Канадські гори - Сanadian Rockies , це ті самі Саяни.
    Тільки мені від Едмонтону до Ванкувера (берег Тихого океану) - це приблизно 1100км , займає 11годин проїхати. Це з 2-3 зупинками .І дорога йде через гори. (див.гілку "Канада" 4 і 5 сторінки)
    А скільки така сама відстань займе в Росії часу? Навіть не в Сибіру , а скажімо від Москви до Ростова?...Не менше як 18-19 годин.. це точно.

• Подобається Подобається x 9
  13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

І не розрахувавши сили програв. Лінкольн теж почав бойові дії на території своєї країни, і виграв. От і вся різниця.

• Подобається Подобається x 4
  14. Марусино

Марусино Well-Known Member

цікаво, що б було, якщо б розгребсти кожен випадок жахливий, і якщо б ви побачили, що кожного разу в справі Є українець, то що б ви тоді казали? це все безглуздя, те що ви кажете. Тому що немає поділу на країни та національності тут.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

От така стаття...
    Maailma Vaade: Наші запеклі друзі, або Україна-Росія: що далі?

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"...професор, зав. Кафедрою Міжнародного та порівняльного Права Міжнародного Університету Audentes ТТУ (Таллінн, Естонія) у естонському виданні
    ..."

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага...Евген Цибуленко

• Подобається Подобається x 3
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Черговий раз осмілюся спитати.
    Шановні, чому з всього набору ССР, АССР, СФСР, АО, обл, окр, р-нів СССРу найбільше "знають" про "справжнє обличчя Росії" у трьох областях, які свого часу входили в різні "україни", крім України?

19. borkhes

"Тверь. 21 февраля. INTERFAX.RU - Передвижная выставка "Цена победы", посвященная политическим репрессиям в годы Великой Отечественной войны (1941-1945), открылась в Твери в областной библиотеке имени Горького... Материалы выставки рассказывают о судьбе жителей Калининской области, солдат и офицеров Красной Армии, ставших жертвами тоталитарного режима в нелегкое военное время."
    http://www.interfax.ru/society/news.asp?id=64707

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Сенсація!!!
    Виявляється: дійсно в серпневій війні були задіяні громадяни України!
    http://ru.rpl.net.ua/2009/02/20/rossija_poterjaet_sevastopol_v_rekordnye_sroki.html

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)