Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Доля правди у Ваших словах безперечно є.
    Дуже багато ворогів було. Шаблі та кулемети не встигали охолоджуватись.
    Що, правда в очі коле?
    Щось довго падала. Шкода, що коли впала, москалів не подавила.
    Безперечно, що відомо. Як тільки йде мова про західну Україну, всі москалі чомусь зразу думають про бандерівців.

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А про що треба згадувати коли постійно бачиш дописи на кшталт ваших? Про Франка?

• Подобається Подобається x 2
  3. консультант

Відчувати свою провину перед Україною і намагатись спокутувати її.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну да, ну да... У інших народів ворогів не було.
    Яка правда? І чому має "колоти"?
    О, щирий свідомий українець! Мало того, що "впала", так ще й невдоволений, що довго падала і москалів не подавила!:)))
    Звідки знаєте?
    :haha:

• Подобається Подобається x 4
  5. консультант

Були, але в основному одні й ті ж.
    Та, яку Ви читати не хочете.
    Шо є то є. Я не ображаюсь.
    З життя.

6. borkhes

Дотепна людина... :haha:) Що ще треба відчувати, коли чуєш "Україна"?

• Подобається Подобається x 3
  7. Степаныч

Тільки хтось перемагав, а хтось терпів поразки.
    Та я читав. Я кажу "не хочу аналізувати". Тому що українці дуже неприглядно виглядають.
    А за що ображатись?

8. консультант

Без коментарів.
    Якщо співставити кількість втрат, то дійсно вражає на жаль. Пхали вперед 18-ти річних, в яких не було ходу назад.
    А що, бракує фуфайки, чобіт та ушанки?:)

• Подобається Подобається x 2
  9. Степаныч

Погоджуюсь. Ви правІ на всі 100%! Ієзуїтство в тому, що навіть не "пхали". Грали на романтизмі, безкомпромісності, ідеалізмі, вірі і відданості ідеї молодих людей. Це стосується не тільки українців. Це - загальна практика.
    От за що я Вас поважаю, так це за вміння перевести у гумор неприємну тему! Респект!:good:

• Подобається Подобається x 5
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Можна пошукати посилання, але попробую переказати своїми словами.
    Юнаки у віці 16-20 років підсвідомо, на рівні інстинктів, стараються виділитись серед оточуючих. Перенасичення чоловічих гормонів у сильному і майже розвинутому (крім голови) організмі виплескується вчинками типу -"Ось я який!" В той самий час той же гормон впливає на психіку як - "А я не гірший". У сучасних пацанів це називається "А шо, слабо...!" Це все і штовхає несформовану психічно молодь на різного роду вчинки, в тому числі і на подвиги. Не даремно призивний вік в радянській армії був з 18 років. Науково доказано.

• Подобається Подобається x 5
  11. Max_

Max_ кл. москаль

Излагаю свою скромную думку по сабжу. А откуда известно, что другие народы рвутся из России ? Вот что есть безудержные амбиции местных царьков, которые хотели бы спокойно руководить своими вотчинами, не опасаясь хоть какого то централизованного контроля - это да. Я и сам так не против бы на их месте)), но, не знаю - к сожалению или счастью - мы все на своих местах.
    И пока им (царькам этим) по балде не дашь - не успокоятся.

Ну и насчет хлопцев, которые гинули. А может лучше бы они не гинули ? А жили бы при столь нелюбимой совецкой власти ? Потому что многие люди как то терпели, и знаете, даже вполне счастливы были. Все равно развал Союза - если, конечно, считать это афигенным достижением - заслуга людей в Москве (ну и в какой то мере в Вашингтоне и т. д.), а не УПА со товарищи.

• Подобається Подобається x 6
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Щодо обличчя сучасної Росії:

http://www.realmusic.ru/musicbydownloads/

ЭКСТАЗ ДЛЯ БУША И НАТО
    Владимир НЕЖНЫЙ - группа "ФАБРИКА ПЕРЕДЕЛОК"

13. Веда

Веда Well-Known Member

Чтобы ответить на этот вопрос (имено на этот вопрос), то надо начать перелистывать историю России после распада Союза (в СССР попытки были). Сразу вспоминается Чечня.
    Так что не все гладко и просто в государстве Российском...

• Подобається Подобається x 1
  14. borkhes

Так государство это вам не пакет с орешками, просто там никогда ничего не бывает.

15. Веда

Веда Well-Known Member

Я это хорошо понимаю, а вот Мах , как мне показалось по его посту, не в курсе. И дело-то не отдельных князьках...

16. borkhes

А у чому? У тому, що Фінляндія відкриває свої культурні центри?
    Для того, щоб появилася думка про незалежність потрібен "князьок", який гарно розповість про те, як буде файно бути незалежними з ним на чолі.

Тут гарно розповідають про те, як УПА завоювала незалежність, але у 90х незалежність подарували по-перше ті, хто був у влади, завдяки тому, що одне - бути у владі республіки яка керується Москвою, а друге - керувати державою самостійно. Це ж гроші. Не було б тих "перефарбованих мерзотників" які хотіли керувати - хто знає що б було сьогодні.

17. консультант

Все вірно, москаль москалем, як його не фарбуй.

18. Веда

Веда Well-Known Member

Вы очень узко смотрите на проблему развала Союза. Серьезные национальные проблемы в СССР (как и в царской России ) всегда были. События в Украине в 30-х -это форма подавления сепаратизма, так как именно Украина стремилась к независимости (нечто подобное, но с современным уклоном произошло в Чечне). А переселение целых народов? Интересно, им тоже все тогда нравилось, и они были благодарны партии родной?..
    Призыв воспользоваться конституционным правом выхода из СССР квалифицировался как измена Родине. Например, Левко Лукьяненко за такой призыв получил смертный приговор, замененный потом на долгосрочное заключение.
    Такие люди были и в других республиках

Останнє редагування: 11 лют 2009
  19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ось читаю дописи шановних форумчан і плакати хочеться. Не вчимось ми на помилках. Я вже не кажу на помилках інших...на своїх не вчимось. Чому перестала існувати Київська Русь? Причина? А причина одна, РОЗБРАТ! Розірвали Київську Русь на шматки місцеві князьки і вона стала легкою здобиччю. Козаччина! Ціла низка гетьманів, гетьманців і отаманів. І знову розбрат. І захист кожний шукає не в об'єднанні а на стороні, хто в поляків, хто в Росії. Знову, на 250 років профукали Україну. УНР та ж сама історія. Знову розбрат, пошук союзників на стороні. І 70 років собаці під хвіст. Наш час. Знову розбрат. Знову бажання ділити. Знову новоявлені "князьки". Знову пошук допомоги з сторони. І судячи з історії, кінець передбачуваний. І поки ми, українці (не національність а громадяни України), не зрозуміємо, що головний наш ворог і наш союзник МИ САМІ, нам реальної незалежності, нормального життя не бачити. Так і будемо у ранзі вторинного народу.Ніхто не хоче КОНСОЛІДАЦІЇ НАРОДУ УКРАЇНИ. Ні Росія, ні Європа. А це під цей "шумок" наші "новоявлені яничари" нас грабують, вбивають і в своє рабство заганяють. А ми чваримось про мову, про УПА і т.д. Ми тут обговорюємо "справжнє обличчя Росії". А в нас є своє обличчя?

20. консультант

Нема, Левандівка закрив.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)