Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Торк

Торк Well-Known Member

Я люблю прямые вопросы и прямые ответы на них. Итак, осетины являются гражданами Российской Федерации. Почему? Видимо, потому что они так захотели. Что значит з якого дива? Рядом находится РФ, люди тесно связаны с РФ, у ктого-то родители с РФ, кто-то сам оттуда родом. История, друг мой! Я ведь не спрашиваю, с какого дива в Канаде выявилось так много украинцев? Хотя расстояние между Украиной и Канадой больше, чем между РФ и Россией, правда ведь? Приехали. И тут то же самое, кто-то родился, кто-то приехал. Честное слово.
    Или вы не верите, что осетины могут быть гражданами РФ? Тогда вам надо порыскать с интернете и найти сведения, что почти все осетины - граждане РФ.

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Какого х... Вы мне зубы заговариваете.
    Вы заявили, что Россия САМЫЙ БОЛЬШОЙ АГРЕССОР.
    Я прошу подтвердить данный идиотский тезис, а Вы переводите разговор на не менее идиотский пост.
    Как всегда - доказательства должен предъявлять оппонент????

• Подобається Подобається x 5
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Торк, у Вас із логікою нормально ?
    Нормально, нє ?

Так я Вам відкрию страшну-страшну військову таємницю:

у кількох грузинів були українські та гамериканські паспорти.

Тільки про це - нікому !!!

Зізнайтеся, у Вас теж є російський паспорт ?
    Ну то я можу подарувати ще пристойну копію листівки часів WW2, з якою Вас охоче прийме Германія. Знаєте, що там написано ?
    "Бей ж*да-политрука,
    Просит морда кулака!"

Це був пароль, який знав кожний совєтський солдат.

Останнє редагування: 7 лют 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. Торк

Торк Well-Known Member

Хорошо, кто знает это кроме кучки людей на Украине и Вас? :)

Такого просто не может быть. На Украине не разрешено двойное гражданство, а значит у гражданина Украины не может быть дворого гражданства по определению. Так что хватит врать. Что касается осетин, то у них находили российские паспорта, а РФ должна защищать своих граждан.

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

Типу китайських АдідОсів або ПаМасоніків ?

Торк, пробачте, я пригадав розповіді своєї тітки-астронома, яка вимушено викладала математику в Симеїзі.
    І розповідала про специфіку "учнів курортної зони".

Ну це - не Ваша вина. Це - Ваша біда.

Останнє редагування: 7 лют 2009
  6. Торк

Торк Well-Known Member

См. пост 4467 - в Украине нет двойного гражданства. Неужели вы только что это узнали?
    В рот мне ноги! Это-то тут при чем? :)) :)) :))

См. пост 4469 :)) :))

Вы, кстати, на личности перешли - бана не боитесь? ;)
    А насчет специфики - ничего страшного. От большого ума тоже горе бывает, об этом еще Грибоедов писал. А мне моего хватает и на хлеб и на масло и на машину и на квартиру снять (позже, даст Бог, хватит и на купить). Так что всем доволен я, благодаря партии (с) В. Маяковский.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А було з кого вибирати?
    Арсен ПАЛАМАР
    ДЕГРАДАЦІЯ

• Подобається Подобається x 6
  8. Boris_Kiev

Торк, я вже встиг з"їздити на заправку і в офіс за ноутом (фільми цікаві нарешті дотягнув), а Ви все ніяк не можете в"їхати в тему.
    Гілочку почитайте - цю, сусідні, інші.
    А я, вибачте, кіно подивлюся. Британське. Бітломанське.

• Подобається Подобається x 1
  9. Торк

Торк Well-Known Member

Вы лучше за газ рассчитайтесь :))

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Скажімо, мабуть вони не дуже освічені у цій галузі, якщо користуються winrar для цього у часи, коли є pgp. Та як людина яка має відповідну освіту :pardon: скажу, що у випадку, коли хтось захоче прочитати що вони там пишуть - це можна буде зробити не дуже важко... Скажіть, а на вікнах у них є генератори білого шуму? ;)
    І ще, Борисе, скажіть будь ласка:
    :scratch_one-s_head:

Я теж був на М9... Борисе, не треба робити вигляд, що це щось таке нове, винахід "кривавої гебні". "СОРМ-1" і "СОРМ-2" - дуже видомі речі, вони дійсно існують і не тільки в РФ. Скористуйтесь гуглем та пошукайте там "СОРМ Украина". ;)
    А що до анекдоту, то він лякає тих, хто не знає що таке ip, whois але не мене, людину, яка ще 3 роки тому була у базі RIPE.:mocking:

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Навів цілком Вашу непряму відповідь. Почитайте ще раз самі, що написали! Уся арґументація: 1) багато тому що багато; 2) багато українців у Канаді (Як, Ви не знаєте, що вони є громадянами Канади і "лівих" паспортів не мають?); 3) осетини мають право бути громадянами РФ (у Москві чи у Владикавказі - скільки завгодно, але - знову - з якого дива так багато "громадян РФ" виявилося в Півд. Осетії?)

P.S. Оприлюднена думка, що багацько кримчан на дуже пільгових умовах запаслися другим паспортом, російським. Всупереч українському законодавству.

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Це не відповідь, це "отмазка", на кшталт: "Це зробив не я..." В Україні демократія, в РФ на вашу думку - тоталітаризм. Але чомусь ніякої різниці судячи з ваших слів немає, бо Брежнева теж вибирали... Мабуть тоді справа не у тому, чи є демократія у країні чи ні?

Вже була про це розмова. Ніхто всупереч нічого не робив.

13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Чому ж "отмазка"? Біда в тому, що на добре не варто швидко чекати. А різниця є. Українці на Майдані відстояли право обирати. Нічого соромного я не бачу, як би то не пропагували деякі ЗМІ. І будемо обирати і обирати, поки гроші на підкуп не закінчаться, поки не виростуть дійсно проукраїнські політики. Аби Бог нас оборонив від зовнішнього втручання.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я ще раз і ще раз повторюю..
    Не було засуджено комунізм...
    Не було другого Нюрбергу за злочини тієї мерзоти...
    В нас ця мерзота мімікрувала...
    В РФ навіть того не було...реанімація гімну,ідеалів..
    А своєї загарбницької суті Росія не втрачала ніколи...

Останнє редагування: 8 лют 2009
  15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Так , камандір, х...ьою і заговорюванням зубів займається Ваша Красная звєзда , Камсамольская правда і другі видання , які Ви любите читати і яким Ви вірите.
    Що до доказів агресивності Росії, то на ЛФ останні 4 роки , тим і займаються.Перечитайте ЩЕ РАЗ політичні гілки , якщо Ви ще не зрозуміли....
    I Якщо цього Вам замало , то тоді ... sorry . I can't help YOU.

і ще + принаймі 70% всього світу.

16. romhavr

romhavr Well-Known Member

Не всі росіяни не погоджуються з цим, привязують до конкурентноздатності.
    Почему в большинстве международных рейтингов Россия выглядит столь непривлекательной
    "Если верить международным исследованиям, то наша страна во многом похожа на Сомали, только морских пиратов нам не хватает. Зато мы опередили Китай по пиратству интеллектуальному. Один из самых высоких уровней коррупции, видимо, дает нашим городам право занимать первые места в списке самых дорогих мегаполисов мира. А высокая «агрессивность на международной арене», вполне вероятно, способствует конкурентоспособности страны.
    Российские социологи говорят, что обижаться «на такие непочетные места» не стоит. «По меркам европейской культуры и ценностей Россия действительно оказывается там, куда ее сейчас ставят. Можно, конечно, все мерить своими собственными рейтингами, и тогда мы всегда будем самыми лучшими, на первых местах, но в одиночестве. Эти международные исследования тем и хороши, что мы можем сравнить себя со странами, в которых люди хорошо живут, и проанализировать собственные ошибки», – говорит «НИ» заместитель директора «Левада-Центра» Алексей Гражданкин".
    http://www.newizv.ru/news/2008-10-31/100913/

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не факт! :))):))):)))
    Фаіну хто захопив? Хтось перевіряв паспорти? ;)

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не з "дива", а з "вини" грузинської влади.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Насколько я помню - погиб русский капитан.
    Не считается?

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Оприлюднена думка автоматично стає фактом?
    Ви дійсно вірите, що після подій 2004 року в Україні проходять чесні вибори? Без задіяного адмінресурсу? без фальсифікацій? без інших порушень?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)