Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Придивився вже, utorrent мені допоміг. Все завантажується. :pardon:

Деякі росіяни хочуть відчути себе шпигунами? :scratch_one-s_head: Знову згадав анекдот про Джо... ;) Розумієте, якщо вони когось зацікавлять, то... чули щось про рєктотєрмальній кріптоаналіз? :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ага! От спора увиливаем!;)
    Стенограмма здесь http://www.rada.gov.ua/zakon/new/STENOGR/05020904_04.htm
    Можно сравнить выступления Тимошенко, Януковича и Литвина с их изложением корреспондентом.

ЗЫ: искусством стенографии не владею.:sad:

3. Веда

Веда Well-Known Member

Степаныч. Я вообще человек не азартный :).
    А тут еще и причины для спора не вижу :nea:
    Я вообше не могу понять, зачем вы вспомнили стенограмму. Может потому, что не знаете особенностей стенографирования? Может по другой причине... Стенограмма не заменит живую речь. Есть запись с выспуплениемТимошенко и переводом. Перевод, сделан некорректно и искажает первоисточник, имеется в наличие.:)
    О чем спорить?:dntknw:
    Это та сутуация, где каждый останется при своем мнении ...:)

• Подобається Подобається x 1
  4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А Туреччина?о_О

• Подобається Подобається x 3
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну владею я,допустим , стенографией ещё со школьных лет . и что?Не забывайте,на дворе 21-й век и сейчас стенограмма сверяется ещё и с аудио- и видеозаписями

6. Веда

Веда Well-Known Member

Сверяется при необходимости, но при наличии видео, предпочтение отдают именно видео, о чем я Степанычу и написала. К тому же у нас шел разговор о точности перевода с украинского на русский на ТВ... Вольности в переводе довольно часто допускают на российском ТВ не только с украинского, но и с польского, английского...

7. Фесько

Фесько Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  8. Sandy

Sandy GRAND

А що?! о_О

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

стратегический план по москализации вселенноЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! шутка .

10. Max_

Max_ кл. москаль

Признаю, ошибся )

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Те що відбувається "в них"
    і дещо - з наших та зарубіжних ЗМІ, які в Росії фільтруються. Не всі можуть користуватися проксі.

А ще з китайської Інет-цензури глузують. На себе подивилися би.

12. Sandy

Sandy GRAND

Як щодо грузинської інет-цензури? Поглузуємо? :)

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мда ... пожалуй это действительно Мнение ... не знаю как кому, а меня проняло, Ведь прав он во всем ... наверно про него - "...голосами поэтов, с нами разговаривает бог..."

14. Фесько

Фесько Well-Known Member

Він в загалі-то пацифіст. І хіпі. Тому не дивно, що в нього і такі думки. Але ці думки набагато кращі ніж думки прихильників "єдросів".

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Глузуйте. Тільки "тихо сам с собой". Ми підглядати не будемо.

16. Sandy

Sandy GRAND

Ви також можете з російської поглузувати, як Вам заманеться. Я теж не підглядятиму.

17. borkhes

Борисе, а чому ви нічого не відповiли на це:http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=460076&postcount=4418
    Судячи з ваших слів, мені, людині яка вчить/вживає "ворожі" мови (англійська, українська), не голосує за ЕдРо, спокійно ходить по Інтернету та користується телефоном вже треба сховатись від чогось невідомого, але овіяного міфами та легендами... Кровава гебня... Мабуть від неї ховаються ваші "росіяни"? (мені тоді теж треба сховатись під ліжко) Скажіть, а вам не впадало на думку, що вони просто хворі чи мають велику уяву? Це ж напевно дійсно цікаво почути себе як резидент у ворожої країни... Про що ж вони вам пишуть?

з.і. Іноді, після того як я читаю ЛФ мене робиться таке враження, що я живу в іншої країні ніж та яку ви кличете РФ.

• Подобається Подобається x 4
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А це не у вас?

19. borkhes

Хіба на Україні немає анекдотів? Переконаний у тому, що є, ось сьогодні чув по Інтеру, як Янукович та Литвин розповідали про те, які вони гарні та який поганий чільний уряд - виглядало як справжній анекдот для будь-якої розумної людини. Але повертаємося до анонимності в Інтернеті. Ось що я вам відповідатиму: Це - не тільки у нас, у вас та у світі також. Whois існує ще з початку Інтернета і будь-яка людина яка знає що таке ip, ripe, whois може отримати теж саму інформацію як і Путін в анекдоті. Спитайте модератора мій ІР і ви зможете дізнатися звідки я та мабудь ще більше...

Але як це стосується того, що люди ховаються від "кровавої гебні"? Та ще так непрофесійно...

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Россия упала в глазах других стран

Российская Федерация в 2008 году потеряла в глазах других народов сильнее, чем какая-либо страна мира. Об этом свидетельствуют результаты ежегодного опроса, проведенного по заказу Би-би-си.
    Число тех, кто считает, что Россия играет в мире отрицательную роль, выросло сразу на восемь пунктов - с 34% до 42%. Лишь 30% считают наоборот.
    В частности, в Европе позитивный рейтинг России упал с 51% до 31%.

http://news.bbc.co.uk/hi/russian/international/newsid_7873000/7873561.stm

Как и в предыдущие годы, лучше всего в мире относятся к странам Западной Европы, Канаде и Японии.

Хуже всего к России относятся
    Германия - 70%
    Франция - 66%
    США - 64%
    Турция - 64%
    Великобритания - 55%
    Испания - 55%
    Канада - 54%

Лучше всего к России относятся
    Китай - 74%
    Гана - 50%
    Индия - 39%