Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Позволите махонькую цитату?
    МОСКВА, 27 ноя - РИА Новости. Владимир Путин поздравил с 60-летием детского писателя, поэта Григория Остера, сообщила пресс-служба президента РФ.

"Ваши книги, написанные для детей, любят читатели всех поколений. Они ценят в них оригинальный литературный стиль, тонкое чувство юмора, способность ненавязчиво привлечь внимание к важным общечеловеческим темам. Особой благодарности заслуживает и Ваша работа над созданием сайта " Президент России - гражданам школьного возраста", - говорится, в частности, в поздравительной телеграмме.
    http://11-07.mysob.ru/news/culture/65277.html

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Наприклад?

3. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Хіба це неправильно?:scratch_one-s_head: Якщо Ви не згодні з яким-небудь твердженнім - доведіть зворотне! І (природно) підтвердить свої слова цифрами і доказами з гідних джерел:) Хіба це не розумно? Принаймні коли спростовую що-небудь твердження, прагну підтвердити свої слова посиланнями на джерела які можна завжди перевірити:) Що заважає Вам поступити також, а не кидатися гаслами:scratch_one-s_head:

4. Меньше хамите - и будет вам счастье. :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Цікава передача. Ось тільки питаю сам себе, чому дійсно знаючі люди часто-густо не можуть на людях (як отой вчений русист) виступити переконливо, агрументовано довести свої знання? :sad:

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Барон Мюнхгаузен отдыхает......:good::haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 3
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В стилі:

"Рост Путина - 160 см, вес - 55 кг.
    Рост боксера Коли Кувалды - 210 см, вес 150 кг.
    Скольких Путиных может побить Коля Кувалда ?"

Читателю, хто на кого вчився...
    Ви також можете пишатися - Остер мабуть хвалив Вашу продукцію. :)

8. Шурави

Шурави Well-Known Member

Видите ли, весь Интернет живёт по несколько иным принципам, доказательства, это обязанность автора сообщения, а не оппонентов. :pardon:

Ни одного.
    Поскольку:
    http://www.compromat.ru/main/sport/valuev2.htm

Останнє редагування: 1 лют 2009
  9. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Бачте, є принципи спілкування культурних і освідченних людин:) Якщо я в своєму повідомленні привів які-небудь факти або посилання на джерела - оппонентові не досіть просто крикнути "фигня", "врёшь", "не верю" - ми не в театре, а Ви не Станіславскій:) У пристой7ному суспільстві, так не прийнато:) Я не знгаю як Вам, а особисто мені пріємно спілкуватися з людьми, які окрім гасел можут сказати (і подтвердити сказане) ще щось розумне:dntknw: Sorry:)

• Подобається Подобається x 5
  10. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вот я про это и говорю. Что так должно и быть. Но сколько раз, я просил у авторов голословных утверждений доказательств, или ссылок, но в ответ, ищи дескать сам. :pardon:

11. Фесько

Фесько Well-Known Member

А що Ви хотіли? Це ж віра. Ось Задорнов вірить що россіяни існували коли люди ще з дерев не позлазили. Що від росіян всі люди й пішли. Що латинь - це обрубок давноруської мови. Він ніяк не доводить свою думку, ніяк не аргументує правда це чи ні, є докази, немає. Він просто вірить і знає що це так, незалежно від того, існує це чи ні. А віруючій людині нічого ніколи не докажеш навіть наукою. Тому науковцям просто сперечатись марно з такими людьми.

• Подобається Подобається x 2
  12. Шурави

Шурави Well-Known Member

А вы к сказкам дедушки Панаса, тоже с наукой подходите? :mocking:

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Задорнов - зубоскал, смехач среднего пошиба...Зато у нас - ученые продвигают - на полном серьезе - что цивилизация пошла с Украины... Я даже и не знаю - смеяться этому или к Степанычу.... :)
    http://www.golos.com.ua/rus/article/1204030566.html

14. Фесько

Фесько Well-Known Member

А дід Панас і не претендує на науковність.

Не хочу Вас розжалювати, але Задорнов не перший, до нього ще існували і існують. Саме от такі дурні і переконали його, що це правда. У нас те ж є такі, але не так розвинені. До телебачення ще недолізли.

Останнє редагування: 1 лют 2009
  15. iso

iso Well-Known Member

Якщо не смішно із написаного-порадьтеся із Степаничем

16. Boris_Kiev

Ага. Жив синок окупанта у пристойному будинку на території Латвії і вважав себе (русского) пупом землі.
    А тут - бумц - і не громадянин, і власник будинку знайшовся.
    Від такого у багатьох дах з"їде.

• Подобається Подобається x 2
  17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З диктофонами? :mocking:

18. Полковник

Полковник миється в бані

Ага. Жив синок окупанта у пристойному будинку у Львовеї і вважав себе (пересечного) пупом землі.
    А тут - бумц - і не громадянин, і власник будинку знайшовся.
    Від такого у багатьох дах з"їде

19. Boris_Kiev

Навіщо ? Диктофон вмикався тільки під час розбірок. А тут - дружня невимушена обстановка.

20. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Через полчаса по "России" покажут программу Мамонтова "Свой-Чужой" об украинцах на войне в Грузии. Судя по видеофрагментам, он разыскивал бойцов в том числе и во Львове.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)