Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Особенно, когда ЕГО нет.....

• Подобається Подобається x 1
  2. Max_

Max_ кл. москаль

Видите ли, Россия - единственное в мире государство, чья территория и в Европе и в Азии.
    По всей вероятности этот скромный факт обуславливает некоторые особенности ее государственного строительства.

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Як Карамзін потрапив в цю сумнівну компанію?

4. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Не единственное. Турция ещё. :) Там тоже сей факт в некотором роде обуславливает особенности государственного строительства. :)

• Подобається Подобається x 6
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Можливо не Росія, а Російська федерація, яка складається з бог знає кого. Все організовувалось під гаслом "Пролетарі всіх країн єднайтесь", що і було зроблено. Тепер, якщо всіх їх знову роз"єднати, Росія, як така, перестане існувати, не кажучи про її первісне походження, хто були її предки, на відміну від Київської Русі.
    Росія нагадує мені кисть руки. Стиснув всі пальці в жменю і до купи - маєш кулак, розправив пальні - кулака не стало. Те саме ї Росія, поки силою тримають всіх вкупі - мають Росію, а як тільки дадуть волю - Росії не стане і це прекрасно розуміють вищестоящі.:)

6. Полковник

Полковник миється в бані

В каком классе имеете честь учиться?

7. Max_

Max_ кл. москаль

Да, Ермак Тимофеевич был первым секретарем Новосибирского обкома КПСС ))
    А Ерофей Павлович Хабаров соответственно Хабаровского крайкома. ))

• Подобається Подобається x 3
  8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я самоучка, букви вивчив сам, а решту вчить життя.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Более вопросов не имею. (с)

• Подобається Подобається x 4
  10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А зачем так далеко ходить?Хотите ссылки на посты этого форума,где оправдывают фашистов и отрицают Холокост(за что,кстати,в Европе до сих пор сажают)?

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Спадщина Наполеона в Росії: торт, коньяк і психи.

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Куди має йти Україна - знаю, у Європу. Щодо Росії - самі обирайте куди йти. Хоча б тому щоби не могли нарікати на поради та радників. :tongue:

• Подобається Подобається x 2
  13. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Психи?о_О Може, "олів"є"?:scratch_one-s_head:

15. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Небагато знаю, у мене ж очі є:) Загалом в Росії і Новосибірську зокрема, фашисті є. Небагато, але років десять тому про них майже ничого чутно не було, а зараз ось і мітинги і ходи влаштовуют
    Задержаны около 500 участников несанкционированного "Русского марша"
    якщо 500 чоловік тільки затримали, скільки їх було?:dntknw: І организатора акціїї зловили, ось його слова:
    "Вчера мне было предъявлено обвинение в организации несанкционированного шествия, прошел суд, но судья отказалась вынести решение: не согласилась с классификацией преступления, попросила более тяжкое. Я отказался от всех показаний, и мне ни на какие вопросы не отвечают. Пока меня ни в чем не обвиняют. Ничего не объясняют, даже не расшифровывают статьи, которые мне пишут. Говорят, что во время марша произошло три убийства людьми, похожими по описанию на скинхедов. Могут это объединить с беспорядками"
    Отсюда: Организатор "Русского марша" Дмитрий Демушкин ждет решения суда
    І як його ж покарали? Жорстокоо_О, дуже жорстокоо_Оо_О покарали, постраждав хлопець за ідеї:
    Организатор "Русского марша" в Москве оштрафован на тысячу рублей

Просто він сплутав місто. У нас (в Новосибірське) влада таких любить, навіть охороняє від антіфашистів:
    Антифашисты хотели помешать проведению "Русского марша" в Новосибирске
    Милиция в Новосибирске ищет зачинщиков стычки на "Русском марше"
    Тільки було їх там не 200 чоловік. У мене офіс на Челюскинцев 44/2 був, я своїм очам більше вірб, близко тисячі - так (може трохи більше, трохи менше). Майже все у мене на очах відбувалося, я ще порадів що машину не на вулиці поставив.
    Отсюда:
    "В 2008 году число погибших и пострадавших в результате нападений на почве ксенофобии в России выросло почти в полтора раза по сравнению с прошлым годом. С января по октябрь 2008 года зафиксировано не менее 254 подобных нападений: в результате были убиты 113 и пострадали не менее 340 человек, сообщил директор Московского бюро по правам человека Александр Брод".

Тепер Ви, будь ласка, приведіть зворотни факти, що все не так, все брехня, що все добре і народ єдиний і всі як один і т.д. Тільки, будь ласка ФАКТИ, а не ваше IMHO:)
    Їздив. Остані декілька років як мінімум раз на рік. Літом ось їздив, і менш ніж через місяць знову поїду (але вже надовго). Повірте, по Росії їздити набагато дорожче. Я за півтора років наїздив майже 100 т.км. - історій було стільки, що дісстертацию "О порівняння гаїшників різних країн" писати можна:scratch_one-s_head::)

Останнє редагування: 28 січ 2009
  16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Чим цікаві? І чи дійсно росіяни вони...

17. Шурави

Шурави Well-Known Member

И чему я должен верить, вашим бредням, или собственному, кстати тоже не малому, водительскому опыту? :)

18. Max_

Max_ кл. москаль

Если все же возьметесь, то могу посодействовать материалом ))
    В том числе по Эстонии ))

19. Шурави

Шурави Well-Known Member

Это всё зависит от того, какую точку зрения они высказывают. :) Разве вы это ещё не поняли?
    Вот, к примеру, Letot_Nsk, правильный россиянин, а Шурави, однозначно, с бригады. :)))

20. Веда

Веда Well-Known Member

Степаныч, вспомните: мания величия, комплекс Наполеона...:) Анекдоты...:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)