Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Веда

Веда Well-Known Member

Так российские СМИ большую часть информации преподносят по-своему. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. iso

iso Well-Known Member

У Львові вбито людину. От як доведуть, що через те, що нігерієць, тоді вже скажете що поганий приклад РФ-це заразно;)

• Подобається Подобається x 4
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Який такий приклад? Звідки ви таке взяли, що це - приклад РФ, а не США з Ку-Клус-Клан? До речі я у Києві бачив графіті з числами 14/88, і що?
    Процитую себе з іншої гілки:
    Все СМИ преподносят информацию по своему. Все.

Останнє редагування: 25 січ 2009
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Как это ВСЕ????
    Даже Украинские????
    НЕ ВЕРЮ!!!!

• Подобається Подобається x 5
  5. mavka

mavka Well-Known Member

американська преса не те що критикує Путіна, а правду-матку пише в очі про все це шоу з газом. паралельно згадує коментар пані Клінтон (захоплююся цією жінкою) - вона на стороні Грузії та України. Правда, часом політика й особиста точка зору можуть пребувати в різних непаралельних площинах.

• Подобається Подобається x 5
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Принаймні, ті, що не належать "ФСБ-пресс"

7. borkhes

Вам більш подобається "Фірташ-прес", "Ахметов-прес", ЮВТ? Так?
    Завжди було цікаво, невже існують люди, які за "об*ективну точку зору" сприймають те, що пишуть ЗМІ? Невже можна жити в країні, де кожен телевізійний канал, кожна газета говорить як їй каже її хазяїн, де пані Юля публічно відмовилась брати участь у телевізійному ток-шоу через її впевненість у тому, що це не буде ток-шоу... Після цього ви вірите ЗМІ? 0_о
    Є політика, є гроші, а "правда-матка" - вона лише у казках існує, та і там її ріжуть...

з.і. Бачу, що знов пані Оля зарахувала мені "мінус", але чому їй не сподобався мій допис про брехню в газетах о фашизмі в РФ - вона не розповіла... Пані, якщо ви це побачите, будь ласка щось відповідайте окрім мінусів - так не дуже цікаво вести розмову.

• Подобається Подобається x 4
  8. Веда

Веда Well-Known Member

Завтра 9 дней со дня убийства в центре Москвы...
    http://echo.msk.ru/news/568402-echo.html

http://www.ng.ru/week/2009-01-26/11_politics.html
    http://www.gazeta.ru/column/bovt/2929660.shtml

• Подобається Подобається x 2
  9. borkhes

И что? Вы никогда не видели криминальную хронику? Малоли сколько придурков написало, что они обрадовались и выпили шампанского - они в любом случае миллионные если не миллиардные доли процента от всего населения.

• Подобається Подобається x 3
  10. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Позиція страуса не завжди зручна:) Від того щн, Ви заховаєте голову в пісок, особистьо Вам краще не буде:dntknw:

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну и что??? Напомнить наших???

12. Веда

Веда Well-Known Member

Я ничего не комментировала, это комментарии российских журналистов...
    Почему "Эхо Москвы", а также другие российские СМИ так обеспокоены этим фактом? Вот вы у них и спросите.
    Вы, действительно, не хотите ничего замечать? Так удобнее?
    Вы вообще о чем,Степаныч?!?

• Подобається Подобається x 2
  13. borkhes

Обеспокоены те, кто знал покойного, как и положено в таких случаях - звонят во все колокола. Я бы тоже так делал. Но одно дело - криминальное, а другое - делать заключения о всей стране по паре передач на радио. Про "Эхо Москвы" я уже писал аккурат в этой ветке. У них роль карманных карликов с бубенцами - гундеть про то, что апокалипсис уже близко и бронзовый Дзержинский уже на пути к Лубянской площади. Но если из-за кордона это видимо действительно впечатляет и эмигранты уехавшие от рук "кровавой гебни" эрегируют на опусы Новодворской, Каспарова и других "оппозиционеров", то мне, обычному жителю, это напоминает истерику по поводу "бандеровцев" во Львове, которые делают котлетки из всех русскоговорящих...
    Видимо действительно вы хотели только процитировать журналистов:
    Может всё-таки вы ответите на вопрос, что я немногим раньше задал? Откуда такая уверенность в том, что "коричневая чума" захлестнула РФ? Неужели поверили "ФСБ-пресс"? А что мешает поверить во всё остальное от них?

Скажіть, а у вас яка позіція? Мабуть ви щось таке знаєте про сучасну РФ стосовно за темою розмови? Мені особісто цікаво чому ви зробили таки висновки, невже у Новосибі фашистів багато?

• Подобається Подобається x 3
  14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Напевно це новий анекдот якийсь? У Львові крім української я часто чую російську, польську, англійську, німецьку, італійську та інші мови, якими люди спілкуються в громадському транспорті та на вулиці. Російська попса навіть надто часто звучить.
    Интересно, а что делают в Москве с украино-говорящими, если таковы встречаются?:)

Останнє редагування: 26 січ 2009
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Встречаются всё реже и реже....
    Нехороший осадок у многих оставили Ваши гастеры.....
    То обворуют хозяйку, то кинут заказчика.
    Мне иногда даже кажется, что всё это делали СПЕЦИАЛЬНО обученые агенты ФСБ (согласитесь, что Громадяны на ТАКОЕ просто не способны).
    Но, факт остаётся фактом - с украинскими рабочими сейчас только дураки связываются.
    Да-ссс!

Останнє редагування: 26 січ 2009
  16. borkhes

Да ничего не делают. Город набит приезжими и туристами, украинский язык - далеко не экзотика. Все давно уже привыкли, внимания никто не обращает.

А я думал дураки те, что ради экономии копейки связываются с рабочими без регистрации, готовыми работать за еду. Буду знать... Хотя... что мне делать с троицей из И-Ф, что на ЗУ? Они уже работают у меня... вы намекаете?

17. Полковник

Полковник миється в бані

Я констатирую...
    Вполне вероятно, что Вам повезёт.
    Вполне вероятно.

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Нічого собі? Наскільки я відстав від життя? А як там міліція на Київському вокзалі, шманає ще, чи ні?:good:

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Таких в Москві нема. Україномовні звичайно втрачають дар україномовності коли вони перетинають Хутір Михайлівський:bad:.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шо трапилося? Гастарбайтери вкрали з погонів Полковника третю зірочку ? Ось вийшов Полковник на вулицю і раптом чує "Таварісч патпалковнік, разрєшитє абратіцца!"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)