Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Шураві,раджу вам налити чаю,з оцього самовару...і почитати допис пана Ромка!
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=441572#post441572
    А те,про що Ви,то так...
    так далі і товчеться в лепетрах "ходоків" Грачів-Симоненків,проросійських колобораціоністів-"мислителів" України.

• Подобається Подобається x 1
  2. Шурави

Шурави Well-Known Member

Признаю, был не прав. "Что делать" это больше в России.
    Украина после 1991 года, больше озабочена "Кто виноват".:pardon:

3. Yurko NOTOCO

Кто віноват,то це також не фантазійний віковий пошук для Украіни,а...яко нині реальний пошук злодія,в лиці РосУкрЕнерго:
    чия ідея і гроші були?
    де і куди ці грошики пішли,якшо не на агітпропаганду вєліко-рускіх шовіністичних ідей і відповідну платню за це?І в віртуальному просторі,газетах...також!
    Дехто надіється,шо за безплатний сир в мишоловці відповідати не прийдеться...
    Все шо було,це Було! І це і є Та нова Історія Украіни!

• Подобається Подобається x 5
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы человек творческий, особенно может в подробности не вдавались...Но вот я всегда удивлялся - посредник - это тот, кто дешево берет - дороже продает - разницу - в карман (пример - юлина еэсу)... Но вот с руэ - странности...Если убрать руэ - цена возрастает...Вывод только один - руэ - это не украинский проект - и даже не совместный проект. Это ширма для отмывания денег российского руководства - и не более того. Никакого влияния на цену газа для нас этот посредник - не имеет, но вот его устранение - прямо влияет на наполняемость кремлевских карманов - отсюда такая совершенно неадекватная реакция...

• Подобається Подобається x 6
  5. Шурави

Шурави Well-Known Member

У вес безусловно, все платёжки имеются? :)

6. Yurko NOTOCO

Хе-е...Я і грошики рахувати вмію,і колобораційоністiв вирахoвувати також...:)
    Ой,Шураві...мовчу.

Останнє редагування: 9 січ 2009
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

На ЛФ дуже люблять, навіть кохають :) різних опозиціонерів з РФ які іноді щось говорять по радіо "Луна Москви" :) тому хочу процитувати Пелевіна ("П5: Прощальные песни политических пигмеев Пиндостана"):

8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Мдя, пане borkhes, показово. Тому виникає питання: як скоро автор ось цієї статті:
    http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/109674.html
    скуштує чогось на зразок плутонія.

9. Шурави

Шурави Well-Known Member

А это у кога как, где едят неизвестно что, где головы теряют.
    Хотя за эту статью вряд ли, видно что заказная.

10. borkhes

Ще один «пігмей» та чемпіон міру по шахам. Раджу вам почитати статті на сайті «ИноСМИ.ру» - там багато подібних статей, також можете почитати чи послухати «Луну Москви» - теж багато «пігмеїв». До речі тут також я маю можливість процитувати з того ж самого твору Пелевіна:
    :pardon::pardon::pardon:

11. kertis

kertis миється в бані

Забавно, всё что вам не нравится так сразу "заказная". Автор приводит аргументы, а не просто "поливает". Есть там моменты спорные и притянутые за уши, но объективный момент на контрасте присутствует.

12. borkhes

Ви маєте на увазі кліше які західні журналісти використовують ще з часів холодної війни?

13. kertis

kertis миється в бані

Да нет, аргументы и выдержки.
    Или это не правда?

14. borkhes

Для _большинства_ россиян это полная чушь. Бытовой национализм больше в газетах присутствует, нежели в жизни. Это по их словам в РФ скинхеды через одного встречаются, а в жизни все живут вполне себе мирно. И снова процитируем Пелевина:

Останнє редагування: 12 січ 2009
  15. Шурави

Шурави Well-Known Member

Может приведёте сами хоть один аргумент из статьи. Мне их там увидеть, увы не удалось, одни домыслы. :pardon:

16. kertis

kertis миється в бані

Всё просто. Вам не дано увидеть. Почему? Да просто не хотите и всё. Это как вырезать самому себе кусочек мозга. Хотя попробуйте... больно конечно, но авось мысли будут извилистей?

• Подобається Подобається x 4
  17. Шурави

Шурави Well-Known Member

Ну раз вы видите, процитируйте, а там посмотрим. :)

Нет, спасибо, что-то у меня сомнения в успехе подобного эксперемента. Себе вы резать можете что угодно, ваше право, а я уж по-старинке обойдусь. :pardon:

18. borkhes

Ось я бачу аргументи, але вони дуже старі та не відповідають сучасним умовам, також багато того, що писали в газетах коли мене ще не було, але то писали про СРСР. Я живу в Росії мені нічого не заважає відїхати та нічого мені не лякає у моєму майбутньому в РФ. :dntknw: Мені теж треба зробити як ви і вирвати собі мозок щоб повірити в ці аргументи?:scratch_one-s_head:

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Повернулася з Москви наша співробітниця, уродженка Кубані, етнічна росіянка. В Москві живе її рідна сестра.

Все було ніби нормально - Новий рік, Різдво, Д.Н. сестри...
    Але коли гості дізнавалися, що вона - громадянка України - тут же "Ва-ва-ва-газ - варуіті - савсєм_абнаглєлі - із-за_вас_Європа_мьорзнєт вот наши медве-путі вас скрутят... "

Усі телеканали - тільки про це.
    Більшість публіки - зомбовані, викричаться і замовкнуть.
    Ніякого критичного ставлення до проблем взагалі, ніякого діалогу (типу - "ну ось самі подумайте").

Взагалі враження від Москви - огидні (а вона там вчилася у 70-х - 80-х). Єдиний, каже, позитив - високі зарплати вчителів.
    І те, що в сім"ях, з якими вона контактувала - по дві тачки. Уточнила - діти в тих сім"ях мають свої фірми.

Тепер, каже співробітниця, треба позбуватися маскоффскава акцента (якого раніш не було в неї). :)
    На вокзалі у Києві стояли якісь бабки, сунули прокламації соцпартії. Одна бабка почула її "акцент", каже - "вы же русская, приходите под Кабмин!".
    Ну наша пані не розгубилася, відповіла бабці гідно.

• Подобається Подобається x 3
  20. borkhes

Так воруете же. При отсутствии договоров на поставку "технический отбор газа для питания двигателей компрессоров" - это воровство. Или вы бы иначе отнеслись к тому, что на почте вашу посылку раздербанили и недостающие на ней марки добрали вареньицем из райских яблочек? Может вам в другую ветку стоит зайти по данному вопросу?

Ось це як може бути? Росіянин - це громадянин РФ.

Останнє редагування модератором: 12 січ 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)