Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не треба вподібнюватися тім, хто говорить, що Ющенко - хворіє лєпрою.

• Подобається Подобається x 2
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дивився вчора. Зі звуком. Звернув увагу на інше. Мимоволі порівнював із позавчорашньою прес-конференцією Ющенка. Небо і земля. На користь Мєдвєдєва. Що по зовнішньому оформленню, що по тональності, що по суті, - прес-конференція Ющенка і поряд не стояла.

• Подобається Подобається x 3
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я б не був таким категоричним щодо "тих, хто говорить".

4. Бендер

Бендер Active Member

Так хай русофіли цілують ляльку і черевомовця у гепу, або давайте запросимо медведєва до себе президентом бо ТОЖ Медведєв у-у-у!!!

А про рівень життя так скажу: " Не хлібом єдиним, а кожним словом Господнім..."
    В Україні мені живеться добре, духовно- добре, бо в росії той же багатостраждальний Майдан в принципі не можливий, ані анти президентські мітинги, ані слово "криза", і т.д. коли людина не може сказати, що думає це страшно- це гніт. В Україні каже, але не чують, але ж каже.
    Матеріально у нас теж добре, хочеш більше- більше працюй і взагалі таке недоречне порівняння, хто краще живе, ми чи вони, на мою думку частіше задають москалі, бо хочуть нам сказати: " Хто живе краще, ну звісно росяни, ми ж розумніші і кращі і президент у нас як Великий МАО, а у вас... і взагалі це ми вигадали колесо і всім казали, що Земля кругла тощо." А насправді, їм хочеться щось довести, причому самим собі.:pardon:

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу особенно когда надо детей кормить, а нечем .........

• Подобається Подобається x 1
  6. Бендер

Бендер Active Member

Хіба що фізична вада завадить нагодувать дітей, чи хто голодує, хто не бухає той не голодує, а просто так говорить бо десь, комусь, хтось, сказав. Хіба що я не в курсі як там у Миколайові:sad:

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

+++++++++++ !

Ото не співали би самі собі "Славься!" - я би взагалі згадував би про Росію тільки при прослуховуванні метеопрогнозів.

Єдине чого позитивного можна очікувати від їхньої ситуациї - це відродження справжнього російського року та андерграундної авторської пісні.
    Тут справді земля російська багата на таланти.

Хоча в авторській пісні (з політичною самоіронією) ніхто з росіян поруч не стояв з киянином Дімою Кімельфельдом, але Діма давно в Ізраїлі, пише, виступає, але того драйву нема.

8. artobstrel

вот и пойми таких, что плохого в том что люди пытаются поднимать патриотический дух? или гундеть - все плохо, безнадежно, выхода нет ......

эх, конечно, никто не стоял .... "у нас и дома повыше, а у них и асфальт пожиже ..... " детский сад - вторая четверть ...

9. artobstrel

как все просто у вас получается ... вот я не бухаю, в принципе и не голодаю, но на свою совсем не самую мелкую зарплату содержать не работающую жену и маленького ребенка - еле могу, речи о какихто сбережениях вообще нет ... уровень жизни - это ооочень не маловажно. а для меня лично после того как стал семейным - вообще одно из самого важного ...

• Подобається Подобається x 3
  10. Boris_Kiev

Раджу знайти і послухати - хоча би серію "Спортлото" (1977-1980) і "Еміграцію" (1987-89).
    Тоді скажете - чи хтось з російських бардів володіє словом на такому рівні і з такою іронією ?
    (Кімельфельд за освітою - викладач іноземних мов + актор музично-драматичного театру).

11. artobstrel

ну а Вы мне покажите аналог Шевчука ? предлагаю прекратить, а то зароемся в построениях что у кого лучше ..... я в бардах не силен, изучать не хоцца

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це чудово, Степанич. Звичайно для Вас в Росії, як в нас кажуть, grass is greener. Там і економіка і багатсво і демократія і люди живуть багато.
    І де-юре президент - умніца. А де-факто президент то взагалі бог зійшов на землю.
    Ось тільки мені пригадується вислів моїх друзів-євреїв 20 річної давності:
    " Слухай, П., ти такий чудовий спеціаліст. Чому ще ти ТУТ?"

13. Boris_Kiev

Аналога Шевчука на наведу. Може просто не знаю.
    Шевчуку - респект.
    От і чекаю на нову хвилю протестного російського року.

14. artobstrel

ну вот хоть в чем-то солидарность. только он не против россии протестует. он сильнейший патриот, он против дурости в стране протестует, а этого и у нас хоть отсыпай, мне оочень понравилась тема Вокарчука "Веселі браття часи настали" .. еще вспомнил, в день наших "помаранчевих свершений" (поддерживал всей душой) была передача тов. гордона с шевчуком, так он скзал, что политсознание украинского народа сейчас значительно выше чем в России, только все это бессмыслено, так как народ все равно обманут - так и вышло .....

15. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Та чи буде нова хвиля? Якщо вже Кінчева Путін нагороджує за пісні. ( "Нєбо славян"), та й інші, аж ніяк не пртестні зараз. Хібащо будемо сподіватись на появу зовсім новихї імен.

16. Бендер

Бендер Active Member

І ви хочете сказати, що вам здається, що через це в Росії краще життя?
    І зарплати високі? Та краще так, аніж у Чечні з автоматом проти чеченів, які за свою землю борються, а ти (я) сидиш у окопі і думаєш чому я тут і навіщо мені ті нафто-долари? Або вдома сидиш і каву п"єш, а бойовик бомбу в будинок заклав, хіба це щастя?
    Краще сидіти спокійно у себе в саду, їсти стигле яблуко, дивитись у най синніше на Землі небо і думать, що винен Батьківщині все, бо вона дала дозвіл тут тобі народитись, а не говорити, що вона погана, бо не має чого їсти.
    Я — украинец

Я — украинец до седьмых колен.

Прапрадед мой шелками шит на Сечи.

И ни чужбина, ни турецкий плен

Его козацкой не лишили речи.

Мне этот клад передавал отец,

И мама с молоком передавала.

И пил я нежность их родных сердец,

И их любовь стихом во мне звучала.

Но закружило. На моей щеке

Густой щетиной прорастали годы.

И стих на украинском языке

Я не пою, и не в угоду моде.

Я растерял, как воду из горсти,

Тот клад, что сохранил в неволе прадед, —

Не знаю языка, сказать по правде...

Простите, сыновья, и дочь, прости.

Прости мене, прапрадіде-козаче,

Прости мене, мій споконвічний краю,

За те, що на російській мові плачу

Об тім, що мови рідної не знаю...

В. Шовкошитний

17. Max_

Max_ кл. москаль

"Ничто в мире так не продается как хорошо упакованный и политкорректный бунт против мира где все хорошо упаковано и политкорректно" (с) Пелевин.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А Высоцкий? ;)
    :pardon:
    Дык это истеблишмент...Не о них разговор... :)

Останнє редагування: 26 гру 2008
  19. artobstrel

О Чечне , насчет борьбы за землю лучше у чеченов спросить, за землю там боролись или чтоб Беком всея чечни стать ... чем Россия мешала Чечне жить??? пусть чеченцы рассказывают ....
    опять чудеса словесной акробатики - кто сказал что она плохая??? речь шла о роли уровня жизни ... это мое личное мнение я его не навязываю ...

Останнє редагування: 26 гру 2008
  20. Max_

Max_ кл. москаль

artobstrel, поправьте пожалуйста, цитата про чеченов не моя )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)