Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марусино

Марусино Well-Known Member

фу, огидно таке читати і дивитись. Це ж ваше минуле)) от сміхота, ви цим жили, а тепер байки переписують з гімну. Самі його співали, самі декламували, а тепер)) шкода вас, чесне слово.
    щодо малюночка - щось нагадує про газ дещо. Незабаром отак хтось інший буде газу прохати. Фе. І ще раз

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це ваше минуле....
    Ви тим жили...
    Для нас це було мішурою...

Останнє редагування: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  3. Львiва

Львiва Well-Known Member

Да, спиртное в Украине действительно дешевое.

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/russia/689633

• Подобається Подобається x 2
  5. Max_

Max_ кл. москаль

Интересно, как отнесутся к этому в Буденновске, например. Или в Северной Осетии.
    Похоже, что дело Геббельса* живет и побеждает.
    -----
    * Геббельс, Йозеф - министр пропаганды гитлеровской Германии

6. Romko

значицця так і запишем...
    Не було цього..
    І Чечні не було..
    І Політковську фулігани вбили...

7. Max_

Max_ кл. москаль

Ну да, озверевшая армия накинулась на беззащитную и безобидную республику, круша и сметая все на своем пути.

8. Шурави

Шурави Well-Known Member

У вас такие дорогие квартиры? о_О Тогда понятно, почему мой новый сосед, продав в одном из тамошних городов свою квартиру, предпочёл переехать в Питер.

Одно непонятно, почему они все стараются получить российское гражданство? :scratch_one-s_head:

А вы думаете, ваши оппоненты знают, что в Чечне проживали и этнические украинцы, казаков? Цельные станици были.

9. Марусино

Марусино Well-Known Member

зачем тогда было столько лет придуриваться? не пойму, вот честно. Отвечать типа "инче меня бы в сибирь заслали" не нужно.

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Собственно я и не возражаю. Просто некоторые запутались и не то из себя выдавливают. И еще дело в "процентном отношении совкового сознания"

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Блін!
    Вперше подивився по ТВ (без звуку) - Медвед дов
    (Дов - на івриті ведмідь. Та мені байдуже, хто він за походженням).

Люди, він же "карла"! З яких би ракурсів його не барли!
    Ось Чаушеску був просто низенький і підбирав собі низеньких фотокорів та операторів - а цей - КАРЛА з непропорційною головою та короткою шиєю.
    Звичайно, це на показник АйКью, але .... Путін, як і сталін, підбирає собі підлеглих не вище себе самого!

Ой, що я пригадав: є такий (досі живий) російський фізик, він же кіноактор - грав Чорномора та іншопланетного диктатора в совєтському фантастичному фільмі.
    І бабник дикий!

Якось моя теща (вона працювала в пресі та кінематографі) відпочивала в Комарово (де "наливают с полвторого").
    Теща - яскрава брюнетка з Полтавщини, зріст 170...
    І кінокарла почав до неї клеїтися! Вона його делікатно, але однозначно послала, так він після цього заліз на 2 поверх, розбив скло... Теща взяла його за шкірки, підняла та викинула через двері.

Медведову браво !

12. Веда

Веда Well-Known Member

Из каких тамошних: тамошних российских? А понятно, приятель, палатку купил и теперь питерская лимита...
    Шурави, сказки о "дешевой" жизни в Питере ... не вам их рассказывать. Нет, извините, можно, конечно... Я за демократию. Только выбирайте, пожалуйста, неинформированного слушателя...
    А вы подумайте немного, может сложите 2+2...

Останнє редагування: 25 гру 2008
  13. Romko

А хто ж придурювався?
    Почуття роздвоєності.Безперервна фальш.
    В школі,по телевізорі одне...а,насправді все інше.
    Вдома в нас було своє життя.свої розмови.Пам’ятаю,як маленький любив слухати,що розказували старші,як було раніше..
    Пам’ятаю,як батька дьоргали на допити в КДБ,пам’ятаю обшуки в хаті(шукали статтю Дзюби "Інтернаціоналізм і русифікація").
    Можливо тому,що я виріс і живу ту,то негативне відношення до срср в мене сформувалося ще з дитинства.
    Ми добре знали,хто винищив наші родини,хто плюгавив могили наших предків...і як було насправді

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

якщо дивитися сайти правозахисників, то питання звучить інакше: чому люди, які дозволяють собі вільно висловлювати свою думку в росії, просять українське громадянство?! [​IMG]

15. Londoner

Londoner Абирвалг

Людоньки, та що ж це таке робиться? Чому та Росія вам так здалася?
    Почитаєш руські форуми - один хохлос*ач! Почитаєш українські - навпаки!
    А чи не можна, наприклад Білорусів, чи Казахстан пообси*ати для різноманіття?

16. Romko

Там ніби москалів не так багато вже лишилося...:nea:

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та я залюбки би ****** Англію - але до чого присікатися ?
    До відсутності звичних літер М і Ж на WC наприклад ?

Це ж треба - у розмовній мові називати клозет - LOO.
    А що ж таке WaterLoo ? :)

18. kertis

kertis миється в бані

19. kertis

kertis миється в бані

Вы вот точно не запутались, всё ясно как день. Процентное соотношение у вас растёт быстрее чем тоска.

Благое дело по защите населения, превратилось в неуправляемую бойню. Эти же станицы сносили артогнём, не хуже чеченских сёл.

Останнє редагування: 25 гру 2008
  20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Нагадайте будь ласка, хто просив українське громадянство з відомих російських правозахисників... Тих, хто втік до Європи я пам*ятаю.
    Було воно мішурою чи хтось насправді вірив, але воно не перестає бути минулим. Мені не подобаються величезні черги за ковбасою в яких я був змушений стояти коли був маленьким, але це було. Було та у минулому залишилося.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)