Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Хочете то робіть бізнес з Вашим родствєним бізнес-партньором. Але, думаю,українцям добре було б послухати поради даної письменником Хвильовим (до речі, етнічним росіянином) - подальше від Москви!

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Значит, ДОЛЖНЫ, на ХАЛЯВУ родственничков, обсиравющих тебя, ОБОГРЕВАТЬ,
    Правильно понял?

3. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Iolup, а кто другой даст нам газ дешевле, чем Россия? Те все распри между нами из-за нашей и ихней, "не совсем мудрой" власти. А люди там такие же как у нас и в других нас окружающих странах.
    Вы опять про языковой вопрос? Уже и евреев, почему-то вспоминаете :). Так попутешествуйте по Украине. Она кстати большая и красивая страна:). Приезжайте в Киев в гости, здесь ко всем языкам толерантно относятся.

• Подобається Подобається x 3
  4. Iolup

Iolup Well-Known Member

Полковнику, я так сміявсє з ваших слів, мало незашмаркавсє...:)))
    Ніхто нікого не обсирає, а лише протестує проти того, що хтось хоче комусь наробити на голову і вимагає при цьому, щоб всьо то накрити кашкетом і так ходити. А скажіт мені, нашо мені той сморід на свіжу голову...?

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, а Ви вже в "Мосгазі" працюєте ?
    А хто обігрівався Шебелінським газом? До повного виснаження родовищ ?

• Подобається Подобається x 1
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Честно?
    Не знаю.
    На хрена ВАМ русский газ?

7. Boris_Kiev

А нам по барабану чий. Нехай буде азербайджанський (а таки буде!).

8. Полковник

Полковник миється в бані

Нет проблем.
    А за русский бабки отдадите?
    Думаю, что НЕТ!
    А Вы как меркуете?

9. Boris_Kiev

А ви - за Шебелінський ? А за Дашавський - на підтримку "соцтабору" ?
    Ага, з'їли ? Правонаступнички, блін!

10. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо.
    Понял.
    За ДОЛГ Украина платить не будет.

11. Pedro

Ви знаєте, Полковник, може то не моя справа, але на місці України я давно б
    використав всі ресурси, щоб купляти той газ за міжнародними цінами і на давати ще одного приводу для Росії щоб шантажувати Україну.
    То як приказка - краще з розумним загубити ніж з дурним знайти.
    Або - не чіпай лайна а то смердіти буде...

12. Boris_Kiev

Шо, пролетіли на газових акціях ?
    А долги у вас, наверное, только "интернациональные" ?
    Весь мак та коноплю витоптали і - "бери шинель, пошли домой" ?

13. Полковник

Полковник миється в бані

Ясно.
    ДОЛГ НЕ ВЕРНУТ!!!!!

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Решил дополнить для тех кто английский знает. Оригинал опубликован. Сссылка внизу.

http://www.dni.gov/nic/PDF_2025/2025_Global_Trends_Final_Report.pdf

15. Pedro

Чудово, Чорнобилець! Я дуже радий! Накінець і в Вас зявилася надія покинути ненависну Вам Америку і репатріюватись в працвєтающую Расію. Чемодани вже почали підшукувати?
    А там диви і кілька мільйонів росіян репатріюються з України на родіну.
    Особисто щодо мене, то я б волів жити в маленькому відсталому Люксембурґу... чи Ліхтенштейну. Ну на крайній випадок, в маленькій Естонії...

Останнє редагування: 22 лис 2008
  16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А я работаю там где я нужен. Помогаю, начинающим отставать и начинающим переставать оставать. И в едином порыве сольемся. :)

А серьезно, есть много еще проблем, где есть общие интересы, например борьба с терроризмом, нераспространение, атомные станции, хранение отработанного топлива...... Я обречен на участие в этих проблемах взаимного интереса, где есть в чем работать. А еще то что у меня теперь родственники и друзья во всех этих странах. А эти все временные разногласия, они и есть временные. И я одинаково комфортно себя чуствую в РОссии, Казахстане. Белоруссии, УКраине.

А тут многие из страны "Зазеркалье", ну т.е. из параллельного мира но с другим развитием событий. ПОэтому мне нравится, как первый контакт с инопланетянами. Хочу понять их логику. Близок к расшифровке. Самые простые, те кто навсегда уехали. :) Остальные отличаются и очень сильно. ("Ты чего путаешь ? На двух языках думаешь ? @ Кидза-дза)

Что касается чемоданов. У меня были года, где в год я налетывал по 150 тыс. км. И мне нравится моя работа. ПРидет время и не будет психологии лузеров на Украине. Кризисом вылечится.

Останнє редагування: 22 лис 2008
  17. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

А, как же рідна ненька? Не канает? Эхх... патриоты....патриоты....:naci:

18. Канала бы, если б была такая, как Люксембург. Такая же богатая и благополучная.

19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Намагаюсь не пхатись в політичні дискусії,але сьогодні мене вразило... Всеукраїнська панахида пам"яті жертв голодомору - були верховні представники всіх конфесій і православні, і католики,і грекокатолики,і протестанти, і мусульмани, і равини ... де представники московського патріархату?
    Може не в тему,прошу вибачення і перенесіть.Дякую.

20. А они говорят: "Не верим, что был голодомор! Это вы, хохлы ср***е, придумали!"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)