Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я не завжди , але порівнюю.
    Порівнюю тому що Росія є в тому самому клубі G8, що і Канада , і США.І сама рівняє себе на ці держави.І особливо зараз , в світлі антизахідної істерії в Росії.

"Знал бы прикуп , жил-бы в Сочи" - є така напів-блатна приказка.Або іншими словами , як би знав конкретні рецепти, то землю би не міряв.А був би радником Ющенка , або Премєр - Міністра Канади Гарпера , або викладав би Political science в UofA , або UofT.А може і в Гарварді.
    А в загальному , як кажуть англійці- "be рroactive, not reactive".Не треба себе протиставляти світові і брязкати перестарілою зброєю, коли економіка в стадії розвитку.А треба з ним працювати а також змиритися з цим , що колишні републіки СССР не є республіки Росії.І вони можуть вступати де хотіти і дружити з ким хотіти. А ще не треба приміряти дорогі капелюшки , коли зад ледве прикритий.

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ага, ви про "санітарний кордон" почали говорити....
    тільки прошу спочатку уточнити, а звідки дані, що в росії смертність від епідемій була менша?..

3. Patrick

According to the National Intelligence Council in a report released last summer, Russia could have eight million new HIV infections in the next decade, equal to ten % of the Russian workforce. That is a truly staggering statistic. Russia already faces a decline in population; the emergence of a rapidly spreading AIDS problem will turn this into a crisis.

Згідно Національного Інституту Досліджень (недослівно) , в звіті випущенному минулого літа , Росія може мати 8 млн. нових HIV інфекційованих в наступній декаді, це є 10% трудоспосібних росіян.Це є дійсно криклива (недослівно , або mind-blowing ) статистика.В Росії вже зараз є упадок населення;швидке поширення AIDS може повернутися кризою.
    ( з рапорту US. Deparment of State. February 28, 2003)

.......гірше як в Африці.

http://www.state.gov/g/rls/rm/2003/18480.htm

• Подобається Подобається x 1
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А, теперь я понял почему вы сравниваете. А теперь если поподробнее про антизападную истерию в России. Может я чего пропустил ?
    Что подразумевается под Западом ? Тоже G-8, это что монолит ? Или давайте по каждой стране. Начнем с Канады. Какие проблемы у Канады с Россией ? Я вот тут заметил не так давно США на Канаду обиделась по неучастию в Ираке. Кто ж тут был более западнее ? Или Европа почти вся. Кто из них самый "настоящий" Запад ?

Можно тоже как-то обосновать? Вопрос размещения ПРО и расширения НАТО я понимаю, как противоречие. Это вопрос равновесия военного баланса, понимаемый по разному. Вот если бы Россия поставила ПРО и радар в Венесуэле, для защиты от ядерного оружия Грузии, то наверное тоже бы все обеспокоились в США, но не Вевропе. А в чем еще Россия не хочет сотрудничать ?

Я ж кстати не про вашу судьбу говорил, а чтобы вы сделали, если бы были лидером страны. Или так, вдруг стали СЕО фирмы. Собственно страна и фирма - больше аналогий чем различий.

И еще вопрос, а чего там в Афганистане бедные и плохообученные воины так опасны западному миру ? Никогда не задумывались ? И кстати по Афганистану полное единодушие. Военные грузы для НАТО идут туда через, как вы называете Эрефию. Так же и по Ирану, по ядерному оружию. Иран же более опасен будет тогда для соседей.
    Какая уж тут истерия. По моему стратегическое сотрудничество в вопрсах отвечающих национальным интересам всех в этом сотрудничесве участвующих. Это почти как многомерные шахматы.

Спасибо за информацию Патрик. Видимо ваша бывшая родина интересует вас меньше чем Россия. Посмотрели бы на проценты, увидели бы, что в 1.5 больше.

Что касается сравнения с Африкой. Я тут когда раньше вы приводили в пример ЮАР, как динамично развивающейся экономики посмотрел на цифры. И потом Зимбабве. Ну в первой 20% населения больны СПИДом, во второй 25%. И был бы в первой отрицательный прирост населения (370 тысяч умирают от СПИДа, если бы из второй не был при приток в первую, вместе со СПИДОм.

Вот уж воистину признак интеллигентности выходцев со Львова искать что-то плохое в РОссии. А что там на любимой Родине ? Да хрен с ней, лишь бы Россия погибла. :)

Останнє редагування модератором: 10 лис 2008
  5. Patrick

1. Антизахідна /антиНАТО пропоганда в всьому.Від комп.ігор і газет.Лідером є "Камсамольская Правда".І до виступів Путіна/Мєдвєдєва.
    2. З Канадою ПОКИ ЩО проблем не має.Але назріває з Північним Полюсом.Це якщо конкретно Канада - Росія.
    А взагальному Канада є членом НАТО. При тому що головнокомандуючий НАТО канадський генерал.Проблеми НАТО з Росією , проблеми Канади з Росією.Війна НАТО з Росією , це війна Канади з Росією.
    3. Не було такого на офіційному рівні.Може якась газета написала.Але позиція газети , це не позиція Білого Дому.
    З самого початку було обговорено війну в Іраку.Ще коли Ж. Крєтьєн був Пр.-Міністер Канади.
    А взагалі -то канадці є в Іраку.В американській , або бритійській уніформі.Це не секрет.І канадські літаки з системою AWACS помогали американським мотострілковим частинам.
    Канада все більшу роль перебирає на себе в Афганістані.
    4.Правильно ви розумієте - ПРО і розширення НАТО.Менше це Росію тривожить - кращі відношення.І навпаки.
    Росія - це Індія(не такому самому рівні).
    Дуже Індію тривожить - зайшов американський чи НАТОвский корабель на Філліпіни , чи ні?... Не дуже.От тому і Індія дружна зі всіма.
    Перестане Раша пхати свій ніс , будуть з нею дружити як з Індією.
    5.Військові грузи через Росію не йдуть.Це руска пропоганда.Йдуть в Німеччину , де є американські і канадські (Баден-Баден) військові бази.З відтам в Пакістан. З Пакістану в Афганістан.В Пакістан через Турцію і Сауд Арабію.

В Комсомольске объявят траур по погибшим на подлодке

Среда, 12 ноября, в городе Комсомольск-на-Амуре Хабаровского края объявлена днем траура по погибшим на атомной подводной лодке "Нерпа" в Японском море.

По предварительным данным, утром 9 ноября в одном или двух отсеках подводной лодки, находившейся в испытательном походе, случайно сработала система пожаротушения, использующая очень ядовитый газ фреон.

http://news.bbc.co.uk/hi/russian/russia/newsid_7719000/7719020.stm

Останнє редагування модератором: 11 лис 2008
    • Подобається Подобається x 2
  6. Max_

Max_ кл. москаль

Patrick: "[...].А був би радником Ющенка , або Премєр - Міністра Канади Гарпера , або викладав би Political science в UofA , або UofT.А може і в Гарварді."

"... но если по уму—не пожелал бы я такого мира ни Бушу, ни Усаме,- никому. " (с) Дмитрий Быков

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як росіяни їхали брати Львів.
    Київський "Арсенал" знову вляпався у неприємну для себе історію та ще й з політичним підтекстом.

Київський "Арсенал" знову вляпався у неприємну для себе історію та ще й з політичним підтекстом. У суботу зранку при в`їзді у Львів працівники міліції затримали автобус з фанатами "Арсеналу", в якому виявили газові балончики, боксерські капи й рукавиці, пристрої для відстрілу газовими капсулами, кастети, біля ста боксерських бинтів.

Що найцікавіше, серед 60 уболівальників столичного клубу виявився 21 громадянин Росії (переважно мешканці Москви), решта затриманих - громадяни України (мешканці міста Києва, Волинської та Чернівецької областей.

Львівські правоохоронці відразу відрапортували: зірвано широкомасштабну бійню, яка мала відбутися під час гри "Карпати" - "Арсенал". Дехто відразу зметикував, мовляв, таким чином хтось намагається дискредитувати Львів у підготовці до Євро-2012, натякнувши на "руку Москви".

"Зараз ми відбираємо свідчення у молодиків, а також намагаємося встановити, хто є замовником відрядження цього "озброєного загону", який мав сьогодні під час календарного матчу між львівськими "Карпатами" та київським "Арсеналом" влаштувати провокацію і масові бійки, щоб підірвати імідж Львова в контексті підготовки до Євро-2012", - начальник ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Ігор Цікало

Міліція Львова трохи пізніше заявила, що усіх "фанатів" відпустять після, того як знімуть у них відбитки пальців.

Після цього всі відразу почали міркувати, а звідки взялися росіяни серед футбольних фенів київського "Арсеналу"? Столичний клуб відразу "відмавзався" : жодних організованих гру до Львова клуб не відправляв і нічого про це не знає. Але тут є один прокол. В автобусі, який був затриманий правоохоронцями знаходився співробітник "Арсеналу" (у цьому можна впевнитися з відео, що розташоване після тексту), котрий намагався щось довести міліції, показуючи своє посвідчення працівника київського клубу. Мабуть, саме через цю обставину повідомлення про "непричетність клубу до затриманого автобуса" зникло з офіційного сайту столичного клубу у цей же день.

Що стосується росіян, то їх присутність в автобусі фанів "Арсеналу" поки зрозуміти не так і легко. Звичайно, можна припустити, що вони збиралися "помахатися" з місцевими уболівальниками, але ж вони не "смертники" і повинні розуміти, що й 21 чоловік у Львові - це далеко не воїни, а скоріше потенційні жертви та ще й з московським акцентом...

Неофіційне пояснення їх присутності в групі фанів "Арсеналу" може бути таким: уболівальники столичного клубу входять до радикальних політичних угрупувань фенів і товаришують зі своїми однодумцями з сусідньої держави. Отже, могли бут запрошеними на цю гру киянами. У той же час фани "Карпат", "Дніпра" та "Динамо", у більшості дотримуються протилежних політичних поглядів - "правих".

Варто згадати і випадок у минулому сезоні, коли під час бійки у Львові між вболівальниками "Карпат" і "Арсеналу" серед гостей міста були затримані ... громадяни Білорусі та Росії, а на фанатських форумах прямо обговорювалася участь іноземних ліворадикалів у сутичці.

Тим не менш, погуляти у Львові "лівим" росіянам так і не дали - їх екскурсія по місту закінчилася відділком міліції, ну, а вже потім маршрут такий: чемодан-вокзал-Москва.

• Подобається Подобається x 4
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прочитав допис Миха і пригадав кінець 70-х...
    Відрядили мене до Львова - на завод "Кінескоп".
    Жив у готельному номері з російським інженером - ніби непоганий мужик, тільки пив надміру. І фанат московського "Спартака".

В останній вечір (і мій, і його), зробилося йому зле перед дзеркалом, я підбіг, щоби йому допомогти, але він примудрився розбити дзеркало і при тому не порізатися.
    В ту же ніч його колеги посадили мужика на літак чи на потяг.
    А на ранок - мені рахунок за дзеркало!

Я доводжу, що єдина моя провина - що не відтягнув його вчасно, але шеф того алкана (жив у іншому номері і ніби теж виїхав) звалив усе на мене і сам виїхав.

Уявіть собі, що вже заплативши за дзеркало і виписавшись з готелю, по дорозі на "Кінескоп" (звідки до Києва йшов УАЗ), я зустрів того російского начальника.
    Товстий заляканий астматик. Кажу - що ж ти ... (!!!) ...

Він виправдовіється - того Андрія чи як його - один раз побили у Львові вболівальники і ще були якість проблеми в тому готелі, а нам часто сюди їздити...

Кажу - віддавай гроші, бо зараз я тобі влаштую "міні-футбол" і зі Львівськими ментами швидше знайду спільну мову...
    Той бовдур почав симулювати астматичний напад, впав на лаву.
    Хотів плюнути йому у фейс, але вирішив не "бруднити руки", пішов.

Так і їхав голодний до Києва. Водієві та іншому пасажиру УАЗика сказав, що вчора перепив і їсти не хочу.

"Справжнє обличчя Росії".

Останнє редагування: 10 лис 2008
  9. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Нацики обнаглели. Зря дядя Вова их не приструнит как следует. Они ж только вредят России.

10. Salata

Salata Well-Known Member

Возьметесь это объяснять их родственникам и потомкам? Заодно западным СМИ? Без "кровавой мясорубки" не обойдется. А там еще коррупционеры, рейдеры... будут в мемуарах писать о сто тыщах миллиардов невинных жертв. Они в учебники попадут, а Вам это надо?

11. андрей-25

Простите, но я понял, что я ничего не понял:smile: из Вашего ответа. Каких коррупционеров и рейдеров Вы имели ввиду? И тыщи миллионов миллиардов жертв откуда взялися?:smile:

12. Salata

Salata Well-Known Member

Нацик - он не один такой. Начнут за них "браться" - получится страшное количество "невинных" жертв "бездушной" государственной машины. В России и так все кому не лень находят тоталитаризм. А тут такое... ;)

13. Boris_Kiev

А в нас повинна боліти голова за тих, "за кого візьмуться в Росії" ?
    Це тільки відкриє очі Заходу - для тих, хто забув, чиєю спадкоємицею і правонаступницею є Росія.

Та й більшості росіян це буде на користь - відразу припиняться вигуки "Браво Путіну!"

14. андрей-25

"Бездушная государственная машина" при грамотном управлении, может поставить на место идеологов наци. И Путин как раз грамотный, воспитанный на школе КГБ. А ситуацию можна разрулить и без намека на тоталитаризм. Главное определить откуда уши растут.

15. Boris_Kiev

От саме таким "вишколеним" і потрібні постійні кризи, загрози, заварухи.
    Дійсно, кгбісти там - як риба у воді.
    А нормально рулити економікою, наприклад, вони просто не здатні.

16. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

За енто минус. Потому как историй пододобных да и похлеще можно нарассказывать и про украинцев и про белоруссов. Да, про людей любой нации. Но судить о всех по частным случаям... хмм :ireful1:

17. Boris_Kiev

Гена Букин,
    ясна річ, таке трапляється серед людей різнх національностей.
    Але за асоціаціями - бійка фанатів - сусіда-фанат, якого били у Львові - обставини знайомства - ось і пригадав.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

1. Путаете выражение официальной позиции с пропагандой.
    2. По Северному полюсу, там не только РОссия. Там их стран 5. Перечислить ? Но есть механизм решения через ООН или совместная разработка. Так что это не проблема.
    3. Канада сказала, что не пойдет без резолюции ООН. Кретьен - молодец.
    4.Да уж сечас все кому не лень везде носы пхают. Никакого суверенитета не стало. Были бы все как Кретьен. Или Европа.
    5. Вот же черт, Договор подписали, а не выполняют. Тратят деньги налогоплательщиков. Непорядок.

Останнє редагування: 11 лис 2008
  19. Patrick

1.Офіційна політика і пропоганда в Росії - це те ж саме.Як Путін і Газпром.Або "Єдіная Расєя" і "Наші".

2.Канада , США , Норвегія і Данія - вони договоряться.Це "свої". А Росія дістане - "гулькін хер на варатнік"
    Якщо не згідна , хай попробує забрати силою.Авось палучітса.:crazy:

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Патрик, вы слишком самонадеяны. Считать что все договорятся и РФ ничего не достанется - как минимум наивно. Третьей мировой ещё не хватало...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)